Mäklare Marie Engström

Marie Engström

Om mig

Jag har arbetat på Svensk Fastighetsförmedling som fastighetsmäklare sedan 2010. Jobbet som fastighetsmäklare skapar många spännande möten med människor och är både roligt och inspirerande. Jag återkopplar snabbt och är noga med att hela tiden informera köpare, säljare och spekulanter under affärens gång. För mig är det viktigt med trygghet, vilket jag kan erbjuda genom ett starkt varumärke och flera års erfarenhet inom kedjan. Att vara lyhörd för varje enskild kunds behov ger många nöjda kunder

Mäklarens försäljning på Hemnet
Selma Lagerlöfs gata 3, Centralt, Kungälvs kommun
Selma Lagerlöfs gata 3, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 3, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 3

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 395 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
6 255 kr/mån
39 477 kr/m²

Känslan av trivsel infinner sig snabbt när man kliver in i hallen i denna ljuvliga 4a (ombyggd 3a). En våning upp (hiss finns) gör att du slipper insyn. Hela lägenheten är totalrenoverad de senaste åren, med nytt kök 2022 och nytt badrum från 2021. Smakfulla materialval och hög kvalitet. Köket har flera smarta lösningar med extra förvaring genom smarta innerlådor och lådor vid socklarna i köket. Inbyggd vinkyl ger extra lyx. Gott om plats för ett rejält köksbord finns när familjen ska samlas till middag. Badrummet är renoverat i stilrena materialval och rymmer bland annat en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Även gästtoaletten är renoverad, och innanför den finns ett praktiskt förråd.. Lägenheten har 3 sovrum, varav ett något mindre som lämpar sig fint som t ex kontor för den som inte har behovet av ett extra sovrum. Ett mysigt vardagsrum med utgång till en ljuvlig uteplats i soligt söderläge. Hallen rymmer goda förvaringsmöjligheter tack vare nya garderober och ett städskåp. Här kan du flytta in utan att behöva lyfta ett finger tack vare att allt är nyligen renoverat. Nytt golv i köket och slipade golv i hall och vardagsrum. Alla ytskikt är målade eller tapetserade. Samtliga innerdörrar har bytts ut. Möjligheten att hyra en garageplats eller en plats för din elbil finns också för den som önskar! Kostnaden för plats för elbil i garaget är mycket prisvärt för att vara i centrala Kungälv! Skönt med soprum med sortering i källaren i huset. Härifrån når du Kungälvs kärna inom loppet av en 3-minuterspromenad. En kort promenad bort ligger även en populär förskola och härifrån nås också flera skolor inom kort promenadavstånd. I Kungälvs centrum finner du bland annat Kongahälla center, vilket är ett populärt köpcentrum med flertalet butiker och restauranger, Oasen sim- och ishall och Kungälvs resecentrum. Från Kungälv når du även den bohuslänska skärgården med 15 minuters bilfärd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nordängen 13, Kärna, Kungälvs kommun

Nordängen 13

Fritidshus
Kärna, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 995 000 kr
42 m²
3 rum
1 387 m² tomt

På 10 minuter promenerar du från denna lilla stuga, längs den vackra landsvägen till mysiga Sundhammar, med en gemytlig badplats med både bryggor, strand och klippor. Här kan du njuta av salta stänk och soliga sommardagar, eller trivsamma vår-, höst- och vinterpromenader. Den Bohuslänska skärgården bjuder på ett vackert båtliv för dig med båt, här kan du besöka öar som Åstol, Marstrand, Lövön eller Brattön för att nämna några exempel. Stugan är i omfattande behov av renovering och ägarna säljer i befintligt skick med villkor om friskrivning mot dolda fel. Här har du en optimal chans att köpa en bostad där du kan sätta din egna prägel, med en del kärlek och snickeri kan du här skapa en riktig pärla att njuta av under lata sommardagar med familjen på landet. Stugan rymmer idag ett vardagsrum, ett matrum, ett sovrum, ett litet kök, ett badrum med dusch och toalett samt ett litet förråd. På tomten finns också en sk lillstuga, där ytterligare möjligheter finns att inreda/renovera för att öppna upp för fler sovplatser när familj och vänner kommer på besök. djupborrad brunn för vatten, samt ett gemensamt avlopp i samfällighet genom en trekammarbrunn. På knappa 20 minuter nås Kungälvs centrum, med allt vad dess utbud innefattar. I Ytterby centrum finns pendeltåg till Göteborg. Härifrån nås också en av Kungälvs stoltheter Marstrand inom loppet av en halvtimma. Inom samma avstånd finner du flertalet populära badplatser. I Kungälv finns Kongahälla Center (utsett till ett av Stor-Göteborgs mest populära köpcenter), Kungälvs resecentrum, Oasen sim- och ishall, vackra Fontins naturreservat som Kungälvs sjukhus. Här får du med andra ord närheten till en fin blandning av vacker natur och shopping. Ett omfattande besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren, varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Uteplats
Huldas gata 64, Ytterby, Kungälvs kommun
Huldas gata 64, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Huldas gata 64, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Huldas gata 64

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 995 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 202 kr/mån
36 673 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna välplanerade tvåa med uteplats i växande och populära Nordtag. En gavellägenhet i markplan gör att denna lägenhet har ett av områdets absolut bästa lägen. Här har du ingen som går förbi utanför ditt fönster, utan kan njuta av ett mer privat läge i området. Här har du den ljuvliga skogen som granne. Lägenheten har ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum, badrum och hall med en praktisk klädkammare. Nordtag är ett nytt bostadsområde i stationssamhället Ytterby i Kungälvs kommun. Ytterbys placering intill Bohusbanan ger en närhet till såväl Kungälv som Göteborg, ett riktigt guldläge där man inte behöver ge avkall på något i livet. Boendet ramas in av vacker blandskog med inbjudande promenadslingor och inom området förstärks det naturnära läget med gröna innergårdar och en kommunal naturlekplats. Här finns närheten till grundskolan Sparråsskolan och den helt nybyggda Nordtags förskola för de minsta. Med ett boende mitt i Nordtag får du ganska exakt en kilometer gång- eller cykelväg till Ytterby station och drygt fem kilometer till Kungälvs centrum, hit kan du med andra ord både cykla, åka bil eller buss från Nordtag. För dig som längtar till vidsträckta havsvyer och saltstänkta klippor så tar du dig enkelt med bil eller buss till havet på ca 20 minuter och till Marstrands bad- och båtliv för ett svalkande dopp på endast 30 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Inlandsgatan 11

Lägenhet
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 5/6
5 542 kr/mån
46 928 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet där det bara är att ställa av sig skorna och börja trivas. De stora ytorna gör att ljuset kan flöda fritt mellan rummen. Lägenheten erbjuder en boyta om 83 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. Från köket har man fri utsikt. Detta pulserande, nybyggda och trivsamma område i Kungälv är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, restauranger, butiker och köpcentrum. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grokareby 210, Kareby, Kungälvs kommun
Grokareby 210, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Grokareby 210, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Grokareby 210

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
5 250 000 kr
95 m²
4 rum
4 713 m² tomt

Här möts du av en idyll när du parkerar bilen på den grusade uppfarten. Ett ljuvligt, helt nyrenoverat torp på stor och vacker trädgårdstomt, inbäddad i härlig grönska. Med hästar runt knuten, den vackra skogen och öppna ängar har du här en plats för rekreation och återhämtning. Hela huset är totalrenoverat med bland annat nya ytskikt överallt, nytt tak, ny fasad (delvis utbytt men helrenoverad), nya fönster mm. Väl innanför den charmiga entrén möts du av doften av nytt. Du välkomnas in i en hall med plats för klädavhängning. Vidare in i huset finner du ett stort, charmigt och helt nytt kök med grå luckor och vita panelväggar. Här har man bevarat den öppna spisen som lämpar sig fint för såväl värme som matlagning, och kombinerat den med en modern elspis. Integrerade vitvaror. Hela huset har ljusa trägolv vilket ger en modern känsla. I det nedre planet har du vattenburen golvvärme (samt dessutom med el i entré och badrum). Intill köket ligger badrummet, som rymmer såväl dusch som badkar, en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, samt handfat med kommod och ett badrumsskåp. Härifrån nås baksidan av huset genom en glasdörr. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och en värmande braskamin för ruggiga höst- och vinterkvällar. Härifrån nås också en gemytlig punchveranda! Perfekt plats för morgonkoppen med kaffe! Intill såväl vardagsrummet som köket finner du ett praktiskt matrum med gott om plats för ett rejält matbord. Här har man valt att exponera den gamla fasaden vilket skapar en rustik och genuin känsla! I det övre planet finner du en avskild del för gemensamhetsutrymme med en värmande braskamin. Vidare in har du ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng. Här kan du enkelt dela av rummet för ytterligare ett sovrum för den som önskar (ritningar med tänkt avdelning av rummet finns att tillgå). I det övre planet möts du av charmiga takbjälkar vilket förhöjer den charmiga känslan i huset. Här uppe finns också en toalett, med handfat och kommod. Skönt med toalett i båda planen!

  • Premium
  • Uteplats
Torpe Gränd 18, Centralt, Kungälvs kommun
Torpe Gränd 18, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Torpe Gränd 18, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Torpe Gränd 18

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 095 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3
6 867 kr/mån
47 616 kr/m²

Äntligen en stor 3a i populära Brf Blåregnet som riktar sig till dig som är fyllda 55 år! Här kan du bo med andra människor som är i samma skede i livet, de som kanske tröttnat på sin villa och bara vill ha ett bekvämt och centralt boende med närhet till allt vad vår vackra stad har att erbjuda! Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek, ett stort vardagsrum med gott ljusinsläpp, ett rejält kök med goda arbetsytor och ett smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare i. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong med inglasade väggar, med gott om plats för loungegrupp och bord. Lägenheten har Yale Doorman och Verisure-larm, som vid köp kan övertas om så önskas. Från lägenheten har du populära Kongahälla Center 1 minut bort. Här finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg. En kort promenad tar dig till Kungälvs resecentrum, där du har goda möjligheter till pendling för dig som jobbar i Göteborg. I närheten finns också bad- och ishall och Maxi. En halvtimma bort med bil når du den vackra Bohuslänska skärgården och kan njuta av båtturer och salta bad! Föreningen är populär och erbjuder både en gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet som med fördel kan hyras för ynka 350kr/dygn. Smidigt för dig som ska ha kalas och behöver plats för många, eller när du får långväga gäster på besök som vill ha sitt egna lilla krypin. Önskemål om tillträde är sommaren 2024, men kan ev förhandlas. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvesund 438, Ytterby, Kungälvs kommun

Ulvesund 438

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
5 975 000 kr
105 m²
5 rum
760 m² tomt

Det här huset har ett helt oslagbart läge med dess vidsträckta utsikt över det glittrande vattnet i Nordre älv! Här finns möjlighet till en båtplats för båten, som kan ta dig ut i den vackra Bohuslänska skärgården. Just denna fastighet är en av Ulvesunds-områdets största tomter. Här har du plats för 5-6 bilar på husets 2 grusade uppfarter. Huset rymmer ett isolerat och uppvärmt förråd (som med fördel kan göras om till ytterligare en gäststuga för den som önskar), ett gästhus som i dagsläget hyrs ut, samt boningshuset som är en riktig pärla i sig. Väl inne i huset möts du av en hall som tar dig vidare till ett modernt och smakfullt kök, ett helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, samt ett stort vardagsrum med en värmande braskamin och en helt fantastisk utsikt som får dig att tappa hakan. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet, där du kan slå dig ner och njuta av glittrande vatten som utsikt, samtidigt som du tar en kopp kaffe i favoritfåtöljen och känner lugnet. Trots flera grannar är du här helt insynsskyddad, tack vare husets höga läge och placering. Från uterummet nås det nylagda altandäcket, i perfekt sydvästläge. Här är altanen sammanbunden med ytterligare en altan i västerläge, där du kan njuta av kvällssolen. En trappa upp i huset finner du tre sovrum och ett allrum, perfekt som tv-rum, eller kanske ett extra sovrum om så behövs. I det övre planet finns också en praktisk klädkammare. Det här huset har bland annat en helt ny fasad, förstärkt vägg mot östersidan, helt ny altan kring huset, ett helt nytt, isolerat och uppvärmt förråd samt nya ytskikt i hela huset. Här har det lagts en hel del pengar och tid på ordentliga renoveringar som gör att huset är i ett mycket gott skick. Området är lugnt och gemytligt och här samsas barnfamiljer med äldre i en fin harmoni. Området har en gemensam bad- och båtbrygga, samt en dansbana där alla kan samlas vid t ex midsommarfirande. Från huset har du ca 100 m till en mysig lekplats. Från Ulvesund går buss till såväl Ytterby som Kungälv, och från Ytterby har du dessutom pendeltåg som tar dig till Göteborg på ca 20 minuter. Perfekt för dig som jobbar i Göteborg men vill slippa stadens stress och känna lugnet när du kommer hem. Skolbussen kommer till området och hämtar skolbarn, och du kan även beställa taxi för samma taxi som buss via Västtrafik. I Ytterby centrum finns bland annat populära Citygross, vårdcentral, apotek, tandläkare, barnavårdscentral, idrottshall, bibliotek, pizzeria och frisör. Här finns också flera förskolor och skola från F-9. Kongahälla center (Kungälv) är ett stort köpcentrum med ca 100 butiker, vilket du når med bil på ca 13 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Ingetorp 164E, Ingetorp, Kungälvs kommun

Ingetorp 164E

Lägenhet
Ingetorp, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
2 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1
6 363 kr/mån
32 236 kr/m²

Från denna ljuvliga lägenhet kan du ta en kort promenad till Ingetorpssjön för morgondoppet. Ta sedan din frukost på husets insynsskyddade altan mot baksidan, eller varför inte i solen på framsidans altan. Denna välplanerade och stora 3a är i mycket gott skick, hit kan du bara flytta in och börja trivas, slippa tänka på renovering. Skönt med två smakfulla badrum, med ett i varje plan. Väl inne i lägenheten möts du av en hall med ett grått golv och plats för klädavhängning. Badrum 1 finner du till vänster om hallen. Vidare in i lägenheten möts du av ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med varandra. Från vardagsrummet nås den härliga altanen med trädäck mot husets baksida. Plats för såväl grill som utemöbler finns. Härlig sittbänk att sitta på. I dagsläget finns ett härligt spabad, som kan tas över mot en ersättning för den som önskar. I husets andra plan möts du av två rejäla sovrum (där möjligheten att dela av det ena sovrummet finns för den som önskar ha 3 sovrum stället för 2) samt husets andra mycket smakfulla badrum. Ett stenkast bort finns du Lunna GK, perfekt för dig som älskar att spela golf! En parkeringsplats för bilen ingår i avgiften, och önskar du hyra ytterligare en plats så finns den möjligheten i mån av plats. Föreningen hyr även en del av golfbanans parkering där man kan parkera sin bil kostnadsfritt. Till lägenheten hör också ett förråd om ca 6 kvm. På fastigheten finns också ett miljörum som föreningen tillhandahåller för sortering och hushållsavfall för föreningens medlemmar. Nymålade fasader i hela föreningen (juni 2023). Bostaden har i dagsläget ett larm installerat, vilket kan övertas av nästa ägare om så önskas. Här har du ett bekymmerfritt boende med naturen runt knuten, samtidigt som du har en kort biltur till centrala Kungälv, med allt vad dess utbud innefattar. Endast 5 minuters promenad bort finns populära Ingetorpssjön, med en fin badplats. Inom kort promenad finns också en busshållplats där bussarna tar dig in till centrala Kungälv. 5 minuter bort finns Tempo Kareby, perfekt för vardagshandlingen. Kungälvs centrum nås inom 12 minuter med bil. I Kungälvs centrum finner du bland annat Kongahälla center, vilket är ett nytt fint köpcentrum med flertalet butiker och restauranger, Oasen sim- och ishall , ICA Maxi , Coop och Willys finns nära. Snabb pendling till Göteborgs central från Kungälvs resecentrum eller med tåg från Ytterby på 25 minuter. Från Kungälv når du även den bohuslänska skärgården med 20 minuters bilfärd.

  • Uteplats

Visar alla 8