Mäklare Peter Eriksson

Peter Eriksson

Om mig

Verksam på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2005. Under dessa 17 år har jag förmedlat ca 900 bostäder. Detta har gett mig ett brett kontaktnät samt en kunskap om vad rätt marknadspris för just din villa eller bostadsrätt är. Oavsett om du ska sälja eller köpa, ring mig för att få tips och råd om bostäder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Selma Lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun
Selma Lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 6

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/4
7 048 kr/mån
33 284 kr/m²

Rymlig fyra med öppen planlösning kök och vardagsrum, tre sovrum i bra storlek, fint kök i ek, två badrum varav ena med egen tvättstuga, garageplats samt inglasad balkong. Här bor du med närhet till allt Kungälv har att erbjuda i form av affärer, bibliotek, teater, restauranger, vårdcentraler, kommunikationer m.m.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Inlandsgatan 11

Lägenhet
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 5/6
5 542 kr/mån
48 133 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet där det bara är att ställa av sig skorna och börja trivas. De stora ytorna gör att ljuset kan flöda fritt mellan rummen. Lägenheten erbjuder en boyta om 83 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. Från köket har man fri utsikt. Detta pulserande, nybyggda och trivsamma område i Kungälv är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, restauranger, butiker och köpcentrum. Välkommen med ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stämmdalen 141, Lycke, Kungälvs kommun
Stämmdalen 141, Lycke, Kungälvs kommun, bild 2
Stämmdalen 141, Lycke, Kungälvs kommun, bild 3

Stämmdalen 141

Villa
Lycke, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 950 000 kr
126,2 m²
5 rum
1 209 m² tomt

Nu finns chans till ett enplanshus från Vårgårdahus i ett naturskönt område med bra solläge. Tillträde enligt överenskommelse men snabbt tillträde går om önskas. Köper ni redan nu finns fortfarande möjlighet till att påverka viss inredning. Bland annat möjlighet att få större vardagsrum om man enbart önskar 3 sovrum. Huset ligger bra beläget med enbart några minuter till busshållsplats om man går gångvägen genom skogen. I närheten finns Tofta Herrgård samt golfbana., även havet med bad och båtplatser inte långt från huset. Huset ligger bra med sol hela dagen. Taket mot söder är förberett för solpaneler. Vid entrén är marken förberedd med stor hårdgjord yta för dubbelgarage. Här är platsen för återhämtning med ett stenkast till aktivt liv som golf, vandring, bad och båthamn. Färska blåbär till pajen plockar du på andra sidan gärdsgården? Genväg till busshållplatsen gör det enkelt att åka kommunalt. Fastigheten rymmer 126 kvm fördela på 3-4 sovrum, öppen planlösning med kök och vardagsrum och med vacker utsikt över omgivningarna via de stora fönstren.

 • Premium
 • Uteplats
Håffrekullen 170, Romelanda, Kungälvs kommun
Håffrekullen 170, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Håffrekullen 170, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Håffrekullen 170

Tomt
Romelanda, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 595 000 kr
1 003 m² tomt

Möjlighet till byggnation i nytt detaljplanelagt område. Här kan ni bygga drömhuset i i lugnt och fint område. Vägarna är nyligen asfalterade och klara. Fint detaljplanelagt område där det kommer att stoltsera många nybyggda villor. Området ligger inte långt från Romelanda med mataffär samt förskolor samt skola. 11 minuter bort ligger Kungälvs centrum.

 • Premium
Valtersäng 9, Skälebräcke, Kungälvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Valtersäng 9, Skälebräcke, Kungälvs kommun, bild 2
Valtersäng 9, Skälebräcke, Kungälvs kommun, bild 3

Valtersäng 9

Villa
Skälebräcke, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 490 000 kr
171 m²
7 rum
613 m² tomt

Möjlighet till rymlig villa i bra skick. Här bor man perfekt med cykel- och gångavstånd till centrala Kungälv och nära natur och Fontins naturreservat. Ett populärt barnvänligt område där husen sällan kommer ut till försäljning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vendergatan 1, Centralt, Kungälvs kommun

Vendergatan 1

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 490 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/5
5 739 kr/mån
47 263 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet med kanske ett av föreningens bästa läge där det bara är att ställa av sig skorna och börja trivas. Lägenheten erbjuder en boyta om 95 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. Detta pulserande, nybyggda och trivsamma område i Kungälv är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, restauranger, butiker och köpcentrum. Välkommen! Välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Skårsäng 119A, Kärna, Kungälvs kommun
 • Tis 5 mar kl 17:00

Skårsäng 119A

Lägenhet
Kärna, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
2 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
35 000 kr/m²

Möjlighet till bostadsrätt i barnvänligt relativt nybyggt område. Här bor ni med parkering utanför dörren samt elbilsladdare installerat, 24 kvm stor altan i soligt läge. Större gräsmatta utanför. Perfekt bostad för den som söker bostadsrätt med egenskaper som en villa. Grillen, altanen, parkering, gräsmatta, elbilsladdare. På gångavstånd ligger skola samt affär i Kärna centrum. Även bussförbindelse till Hisingen över Kornhallsfärja.

 • Plus
 • Uteplats
Rollsbo företagspark, null, Kungälvs kommun

Rollsbo företagspark

Övrigt
Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 795 000 kr
190 m²
7 464 kr/mån
 • Nyproduktion
Olles gata 54, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 54

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
115 m²
5 rum
9 198 kr/mån
34 739 kr/m²

Nu finns möjlighet till ett radhus i attraktiva Brf Tallsmygaren som ligger i det nya området Nordtag. Här bor man naturnära i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer till både Göteborg och Stenungsund med tåg. Närmsta mataffär ligger på gångavstånd. Likaså tåget. Hög standard på bostad. Bli den första att flytta in. Bostaden är ytsmart och väl genomtänkt. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. För bostäderna i Brf Tallsmygaren är goda ljusförhållanden, generösa sociala ytor och en öppen planlösning karaktäristiskt. Det ska vara enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som maten förbereds i köket. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till bostädernas utformning. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Kontakta mäklaren för mer info om visning

 • Plus
 • Uteplats
Älvebacken 6, Centralt, Kungälvs kommun

Älvebacken 6

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 720 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 594 kr/mån
59 310 kr/m²

På markplan finner du denna mysiga lägenhet om 29 kvm. Bostaden är välisolerad, såväl mot ljud som för värme och kyla. Ett extra stort plus med denna lägenhet är den stora uteplatsen. Här får du plats med en loungegrupp och grill alternativt matbord och stolar. Ytterligare ett plus med uteplatsen är att den vetter mot föreningens mysiga innergård, vilket gör att du kan njuta utan störande trafikljud. Brf Borggården i Kongahälla är JMs första förening i området. En mysig innergård med lekytor för de små. Det finns även en lekplats ett stenkast iväg. I källaren finns garageplatser (obs separat kö), perfekt att ta hissen ner i källaren och sätta sig i en varm bil innan man åker till jobbet. Föreningen är belägen mitt i hjärtat av Kungälv, och härifrån går du bara över gatan för att nå Kongahälla center (med ett hundratal butiker, caféer och restauranger). Lika kort sträcka har du att promenera till Kungälvs resecentrum, där goda kommunikationer finns för dig som pendlar till och från Göteborg. Från Älvebacken nås även Oasens sim- och badhall med en kort promenad. Härifrån har du helt enkelt närhet till det mesta som Kungälv har att erbjuda!

 • Uteplats
 • Hiss
Håffrekullen 166, Romelanda, Kungälvs kommun

Håffrekullen 166

Tomt
Romelanda, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 760 000 kr
1 011 m² tomt

Möjlighet till att börja bygga bo redan nu i sommar. godkänt bygglov på tvåplansvilla på ca 180 kvm med dubbelgarage samt pool på tomten. Vägarna i området är precis asfalterade och klara. Fint detaljplanelagt område där det kommer att stoltsera många nybyggda villor. Området ligger inte långt från Romelanda med mataffär samt förskolor samt skola. 11 minuter bort ligger Kungälvs centrum.

 • Uteplats
Flytta in i marknadens proffsigaste verksamhetslokaler, byggnation har startat, Rollsbo, Kungälvs kommun

Flytta in i marknadens proffsigaste verksamhetslokaler, byggnation har startat

Övrigt
Rollsbo, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
fr. 1 745 000 kr
180-190 m²
6 108 kr/mån

Nu startar byggnationen av 20 st nya bostasrättslokaler i Rollsbo Industriområde! Lokalerna uppförs i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Lokalerna har viktport om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. Möjlighet finns att inreda kontor eller liknande på plan 2 med egen ingång. Samtliga lokaler kommer vara utrustade med parkettgolv på plan 2, WC/dusch, pentry samt fiber indraget i lokalen. Hur ser dina behov ut? Möjlighet finns att förvärva och slå ihop flera lokaler, både på bredden och längden, om större utrymme behövs samt möjlighet att själv anpassa lokkalen efter behov.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12