Köpmansgatan 7

Centralt, Nässjö kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1961
Förening
Riksbyggen BRF Nässjöhus nr 5
Om föreningen
Avgift
4 493 kr/mån
Driftkostnad
12 384 kr/år
Pris/m²
14 835 kr/m²
Antal besök
2 274
Dagar på Hemnet
18

Första intrycket när man kommer in genom dörren är att lägenheten är rymligt, man har genomgående smakfullt färgval och materialval i de renoveringar man gjort. Köket är i äldre stuk men allt fungerar, kyl, frys och diskmaskin finns exempelvis. Samt att det finns plats för matbord för 6 personer i köket. Från vardagsrummet tar man sig till den inglasade balkongen med glasfönster som är skjutbara. Det finns två sovrum idag, men det ena rummet är stort nog för att göras om till två sovrum. Så man kan få 3 sovrum som originalritningarna såg ut, om man vill renovera. Man har bytt proppskåp och all el samt satt in jord.

Lägenheten ligger så centralt man kan komma i Nässjö, med utsikt över caféet, gågatan och restaurang som ligger på bottenvåning. Här är man i händelsernas centrum med max 5 minuterspromenad till centralen, livsmedelsbutik och stadsparken. Det finns en innegård på samma våningsplan där man kan njuta av lugnet i sittgrupperna, se de vackra rosorna medans man smakar jordgubbar från odlingslådorna. Solensstrålar lyser i stort sett hela dagen här.

I stadsparken finns lekplats, bangolf, bibliotek och en perfekt gå eller springslinga på 1,6km runt Ingsbergssjön. Fem kilometer från centrala Nässjö ligger dessutom det stora friluftsområdet Lövhult med flera löpspår, skidspår och vandringsspår. Här finns även grillplats. Missa inte detta ypperliga tillfälle.
Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nässjö

Kontakta mäklaren

Hanna Ohlsson

Mäklarhuset Nässjö
Mäklare Hanna Ohlsson, Mäklarhuset Nässjö
0733245914
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas