Mäklarhuset Nässjö

Mäklarhuset Nässjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 14b, Centralt, Nässjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmansgatan 14b

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
595 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 475 kr/mån
16 081 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt om 1-2 rum och pentry är perfekt för dig som vill bo mitt i stadens puls. Med sina 37 kvm erbjuder den en smart och funktionell planlösning där en del av ytan idag är avdelad med ett separat sovrum (registrerad i föreningen som 1 rok, idag 2 rum) med plats för en bekväm dubbelsäng, vilket ger dig den ultimata komforten och avskildheten du behöver. Stort badrum med badkar för dig som gillar varma avslappnande bad! Cityläget är oslagbart, med närhet till allt du kan önska dig. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som värdesätter både stil och funktionalitet. Med sin moderna design och smarta lösningar kommer du att trivas och känna dig hemma direkt. Missa inte chansen att bo i denna pärla mitt i stadens hjärta.

Sandsjövägen 22, Bodafors, Nässjö kommun

Sandsjövägen 22

Övrigt
Bodafors, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
2 800 000 kr
1 551 m² tomt

På en attraktiv adress ligger den lättskötta hyresfastigheten placerad i Bodafors centrala område. Fastigheten är i bra skick och har en bra driftsekonomi. Hyreshuset är fördelat på 3 plan, inrymmer 5 lägenheter med 1-2 -ROK och 45-80 kvm samt butikslokal på 100 kvm. Bra planlösning på lägenheterna. I hyran ingår värme, sopor och vatten. Hyresgästerna står för egna abonnemang avseende hushållsel. Totala hyresintäkt: 451 104 kr/år vid fullt uthyrt! I källarvåningen finns gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Förråd till samtliga lägenheter. Den generösa tomten inrymmer parkeringsplats för samtliga lägenhetsinnehavare. Lugnt och fint område med gångavstånd till skola, serviceutbud och matbutik. Uppvärmning sker via fjärrvärme och den totala driftskostnaden (Renhållning, FJV, Elnät och VA) är 116 894 kr/år Elnät: Eon Elleverantör: Eon Vatten Avlopp och Renhållning: Nässjö affärsverk Renovering: Nya 2-glas fönster Stambyte Kopplat in kommunalt vatten Nya elledningar Förberedd för inkoppling av fiber Brandlarm sammankopplat Bokad visning sker via anmälning till: [email protected] Mobilnummer: 0708-16 73 11

  • Plus
Per Hörbergs väg 48B, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 48B

Tomt
Bodafors, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
250 000 kr
1 020 m² tomt

Går ni i byggtankar? Nu har ni chansen att förvärva en tomt belägen i ett lugnt och naturskönt villaområde i utkanten av Bodafors. Skapa det drömboende som ni alltid fantiserat om. För vem har inte drömt om att få bygga sitt eget hus och bestämma alla val helt själv? Avstyckad tomt på 1 020 kvm med möjlighet till anslutning av kommunalt vatten och avlopp el i direkt anslutning till tomten. Denna tomt är även förberedd för fiber ute vid Per Hörbergs väg. Detaljplanen berättar att en permanentbostad i ett plan plus vindsvåning är beviljat. Läs mer om gällande byggregler i detaljplanen under fliken "dokument". Här i Bodafors finns utbud av det mesta såsom livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, medborgarkontor med bibliotek, kyrkor m.m. Här finns också förskola, fritids och grundskola upp till 9:e klass. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Kommunikationerna är goda både med buss och tåg och närhet till tätorter som Sävsjö 15 km, Nässjö 18 km, Eksjö och Vetlanda ca.30 km samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter. För platsvisningar och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Visar alla 3