Nyproduktion

Magasinsgatan 7-307

Centrum, Varbergs kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96,6 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Förening
BRF Malmen
Om föreningen
Avgift
5 273 kr/mån
Pris/m²
40 890 kr/m²
Antal besök
1 744
Dagar på Hemnet
30
Nyproduktion

Den perfekta fyra rum och kök lägenheten! Stort härligt master bedroom med eget wc/d, ytterligare en wc/d och två sovrum alternativ kontor, öppen planlösning med vardagsrum och kök med utgång till balkongen i söder. Brf Malmen, inflyttning sommaren 2022 i centrala Varberg.
Malmen byggs i det område som bildar en ny, fin entré till Varbergs centrum, med sin mysiga, småskaliga bebyggelse och varierande utbud av butiker, kaféer och restauranger. Du promenerar till torget på några minuter och har järnvägsstationen, matbutiker, kultur, nöjen och bad i ditt närområde. Hamnen och havet ligger bara tre kvarter bort. Som boende i Malmen har du järnvägsstationen runt hörnet och tack vare tunneln kommer nya grönområden, promenadstråk och stadsdelen Västerport att växa fram där det tidigare var bangård och industrihamn. Det handlar om stora centrala ytor som blir tillgängliga för stadsutveckling – mycket viktigt för en växande stad som Varberg.

Läs mer om projektet på www.malmenvarberg.se Ni finner även där en lägenhetsväljare där ni ser alla lägenheter som är tillgängliga www.malmenvarberg.se/bostadsratt/#lagenhetsvaljare

Läs mer om bostaden

Kontakt

Anders Carlsson

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
0340-84260