Nyproduktion

Verkstadsgatan 8

Davidshallstorg, Malmö Se på karta

7 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Ja
Avgift
5 784 kr/mån
Pris/m²
74 697 kr/m²
Nyproduktion

Unik takvåning med terrass i väst i högsta klass med påkostade materialval. Gott om ljusinsläpp, stora, öppna ytor och två balkonger i olika väderstreck. Njut av morgonkaffet i solen på ena balkongen och middagen i kvällssolen på den andra. Inflyttning från sommaren 2021.

Välkomna att titta på modellen över NEO Davidshall på Bjurfors kontor, Hallenborgsgata 1 i Malmö. Kontakta mäklaren för en privat visning.

Här bor du centralt nära restauranger och nöjen samt parker och kultur. Brf NEO Davidshall är nybyggda bostadsrätter i det gamla polishuset vid Davidshallstorg i Malmö. På sommaren skuggar de stora platanerna delar av torget. Här kan du beundra några av Malmös finaste exempel på den både sparsmakade och lekfulla byggnadsstil som kallas 20-talsklassicism eller Swedish Grace.

På torget finns många små butiker, från barberare till grönsakshandlare. Det finns flera små butiker, barberare och tatuerare i kvarteren och vill du mixa din egen smoothie köper du frukt och bär hos grönsakshandlaren utanför porten.

Välkommen att boka privat visning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening