Nyproduktion

Föreningstorget

Eslöv, Eslövs kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Avgift
4 990 kr/mån
Pris/m²
27 660 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Eslövs nya premiumläge! Här bygger vi ett inspirerande stadskvarter med grönt tema och en livskvalitet som syns och känns. Föreningstorget som nu ska blomstra ligger lugnt och centrumnära. Perfekt för dig som pendlar! Föreningstorget ligger tre cykelminuter från Eslöv station. Pågatågen tar dig till Lund på 12 och till Malmö på 30 minuter. Som boende får du tillgång till en lådcykelpool och en fixarverkstad. Men här är inte bara transporterna gröna utan också taken. Solceller försörjer kvarteret med miljövänlig el.
Närmaste livsmedelsaffär ligger på gångavstånd. Det finns flera förskolor att välja på, och till närliggande Norrevångsskolan kan barnen gå, cykla eller ta bussen.

De personligt designade bostadsrätterna har egen balkong eller uteplats mot den grönskande gården eller torget. På sjätte våningen skapar vi ett grönt taklandskap för umgänge med möjligheter till odling, samvaro, promenader mm. Orangeri eller pergola ger vindskyddade sittplatser med utsikt över Eslövs takåsar och det skånska landskapet.

Läs gärna mer på: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-pa-foreningstorget-i-eslov/

Läs mer om bostaden

Kontakt

Margareta Meijer

Våningen & Villan Nyproduktion
Mäklare Margareta Meijer, Våningen & Villan Nyproduktion
0768-92 41 25