S:t Göransgatan 26D

Fålhagen, Uppsala kommun Se på karta

4 790 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Liljegatan 1
Om föreningen
Avgift
3 535 kr/mån
Pris/m²
57 024 kr/m²

Generös gavelfyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora ytor ger plats för gemenskap och många gäster. Gott om förvaring i platsbyggda garderober.

Brf Liljegatan 1 i Fålhagen är ett nyproduktionsprojekt som kombinerar det bästa av två världar, ett boende mellan stadslivet och villaidyllen! På bästa adress, mitt i Fålhagen får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet. Detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård.

Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, inbyggda sittbänkar i fönster. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Emil Haraldsson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Emil Haraldsson, Widerlöv Uppsala
0702-33 62 57