Mäklare Emil Haraldsson

Emil Haraldsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Luthagsesplanaden 24E, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 5 feb kl 12:30

Luthagsesplanaden 24E

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv

2 195 000 kr

47 m²

2 rum

2 670 kr/mån

46 702 kr/m²

Välkommen till en smakfullt renoverad lägenhet i eftertraktade kvarter i Luthagen! Lägenheten har vackra bevarade 30-tals detaljer som djupa fönsternischer, fiskbensparkett/trägolv och generös takhöjd om ca 2,7 m. Planlösningen ger er en välkomnande hall med förvaring. Vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matbord för större sällskap. Balkong med utsikt mot Ekonomikum och Domkyrkan. Stilrent kök med gott om förvaring samt diskmaskin. Sovrum med förvaring och plats för en större säng samt arbetsbord. Stamrenoverat badrum med badkar. Luthagen har mycket lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv. Gott om förvaring i form av två källarförråd samt ett stort vindsförråd. Här bor du i en förening med god ekonomi. Förening erbjuder bland annat sina medlemmar låga månadsavgifter och obligatoriskt tillägg om endast 156 kr/mån för bredband och TV. I övrigt så har man tillgång till cykelförråd, stor tvättstuga med torkrum, samlingslokal med pingisbord samt en fin innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Föreningen kommer under 2023 färdigställa ett gym i källaren. Föreningen har gemensamt elavtal vilket ger de boende låga elkostnader. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tunagatan 32C, Tunabackar, Uppsala kommun

Tunagatan 32C

Lägenhet
Tunabackar, Uppsala kommun
Widerlöv

1 950 000 kr

61 m²

2.5 rum

3 380 kr/mån

31 967 kr/m²

Optimalt planerad 2,5:a, på tredje våningen. Ett fantastiskt ljusinflöde och en takhöjd utöver det vanliga ger lägenheten en helt egen karaktär! Planlösningen ger er: Välkomnande hall med ingång till praktisk klädkammare. Stort vardagsrum med plats för både soffa och arbetsbord för den som önskar. Modernt renoverat kök med matplats. Rymligt sovrum med plats för stor säng. Halvrum med utgång till härlig balkong i insynsskyddat sydvästläge. Stamrenoverat badrum med badkar. Välskött förening med de stora renoveringarna avklarade. Föreningen installerade solpaneler på taket 2021 och har gemensam el vilket ger de boende låga elkostnader. Här bor ni med bra bussförbindelser och behagligt cykelavstånd till centrum. Lugna och hemtrevliga kvarter med närheten till bland annat natur och motionsspår i Röbo. Som boende här har du endast någon minuts promenad till Torbjörns torg med restauranger och ICA med generösa öppettider. Fyrishov med möjligheter till bland annat bad och gym finns även det i närområdet. Bör ses!

  • Balkong
Bernadottestigen 1 B, Valsätra, Uppsala kommun

Bernadottestigen 1 B

Lägenhet
Valsätra, Uppsala kommun
Widerlöv

1 250 000 kr

31 m²

1 rum

2 200 kr/mån

40 323 kr/m²

Välkommen till denna fina etta med en stor uteplats i solsäkert söderläge mot lugn gård. Lägenheten är mycket välplanerad med ett välutrustad köksdel, stort badrum med tvättmaskin, förvaring i garderob och en stor klädkammare samt lättmöblerat vardagsrum med sovalkov. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp. Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i lugn villamiljö. Husen kännetecknas av en modern arkitektur som smälter väl in i omgivningen. Samtliga bostäder har balkongmöjlighet vid lägenheternas ytterdörrar och den här lägenheten har dessutom uteplats i markplan. Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd, ca 700 meter till det lokala centrumet och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Lätt att ta sig in i lägenheten med rullstol. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bergsbrunna villaväg 44B, Bergsbrunna, Uppsala kommun

Bergsbrunna villaväg 44B

Tomt
Bergsbrunna, Uppsala kommun
Widerlöv

2 590 000 kr

614 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förverkliga drömmen om att bo i nybyggt hus i populära och lugna Bergsbrunna. Här bor du i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Lunsens naturreservat. Där finns ett stort skogsområde med gott om vandringsleder, varav vissa spåras för längdskidåkning på vintern. På kort avstånd, mellan Bergsbrunna och Nåntuna, finns en välsorterad ICA-butik samt en pizzeria. I närområdet finns Uppsävjaskolan (f-6) och i angränsande område även skola upp till åk 9. Bra kommunikationer med stadsbussarna och via fina cykelvägar tar du dig smidigt in till city på drygt en kvart. Med bil har du nära till E4:ans påfart och når Arlanda på ca 30 minuter. I närheten finns även Bergsbrunna bygdegård med möjlighet att hyra lokal för bröllop, fester och kalas för upp till 80 personer. För mer information se http://www.bergsbrunnabygdegard.se/ Missa inte detta tillfälle. Anmäl ditt intresse redan idag eller ring mig så berättar jag mer!

Visar alla 4