Nyproduktion

Färjestadsvägen 56, Hus B

Färjestad, Karlstad Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93,5 m²
Byggår
2020
Avgift
5 160 kr/mån
Pris/m²
32 032 kr/m²
Nyproduktion

På Färjestad i Karlstad byggs nu 37 nya lägenheter, i ett attraktivt läge nära Klarälven och Karlstads centrum. Storlekarna varierar mellan 2–3(4) ROK, med priser från 1 395 000 kronor upp till 2 995 000 kronor. Ett antal av lägenheterna om 3 Rok har möjlighet via tillval att tillföra ytterligare ett rum och blir således 4 Rok.

Lägenheterna i Brf Koltrasten fördelas på två huskroppar, som blir fem respektive tre våningar höga, med indragen takvåning. I båda fastigheterna finns hiss. Samtliga lägenheter har endera uteplats, balkong eller takterrass.

Föreningen kommer att inneha totalt 25 st parkeringsplatser. 20 parkeringsplatser på gården samt 5 st carport. Bokning av parkeringsplats sker i samband med förhandsavtal och i mån av plats.

På populära Färjestad bor du i direkt närhet till grönområden och vatten. Kvarteren är lugna och stadsnära, med en levande blandning av lägenhetshus och villor.

Försäljningen startar i januari 2020. Bakom satsningen står Färjestadsbostäder AB och Prepart Projekt som ansvarar för projektet och har lång erfarenhet av projektutveckling. Arkitekt för nybyggnationen är Södergruppen.

Information och planlösningar för respektive lägenhet finns att tillgå under respektive bostad nedan. Projektet har även en hemsida där information även finns att tillgå: https://brfkoltrastenkarlstad.se

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad