Nyproduktion

Fisksätravägen 28B, lgh 21602

Fisksätra, Nacka kommun Se på karta

4 250 000 kr

3 925 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Förening
BRF Saltsjöblick Nacka
Om föreningen
Avgift
6 849 kr/mån
Pris/m²
44 737 kr/m²
Nyproduktion

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN (nås via länk här i annonsen):
https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/

Vindsvåning med 4 rum och kök samt balkong. Planerad inflyttning hösten 2024.

Unik vindsvåning om 95 kvadratmeter med snedtak, takkupa, takfönster och balkong. Tre bra sovrum med garderober samt extra förvaring i stort förråd i lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats invid fönster för hela familjen. Köksön ger extra förvaring och arbetsyta. Köket är fullutrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl och frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även ett extra badrum med dusch och wc.

Bo nära hav och skog, med service alldeles intill.
Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort.

Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Nacka

Kontakt

Emma Bivstedt

HusmanHagberg Nacka
Mäklare Emma Bivstedt, HusmanHagberg Nacka
070-434 99 19

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.