Nyproduktion

Järntorgsgatan 6

Göteborgs kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 8, hiss finns
Avgift
4 698 kr/mån
Pris/m²
85 968 kr/m²
Antal besök
1 620
Nyproduktion

På tredje våningen ligger denna spännande fyra med ett tyst lugnt läge. Den sista fyran till salu i projektet.

En s k frånvalsvägg gör att du kan välja om du istället vill ha en stor trea och därmed få ett generösare vardagsrum. Vardagsrummet får då dubbla utgångar till bostadens ca 10 m2 stora balkong mot en fin klassisk ”göteborgsk” innergård omgiven av vackra fasader. Bostaden är praktiskt och smart planerad med två till tre stora sovrum och givetvis finns även ett gäst-wc. Från hallen nås bl a det praktiska förrådet och badrummet med golvvärme. I fil med vardagsrummet ligger bostadens vackra Kvänum kök och med gott om plats för många runt bordet blir detta en naturlig plats för samvaro. Kökets vackra spanska balkong ut mot Pusterviksgatan förstärker intrycket. Ett hem för samvaro, men med ytor för enskildhet.

På denna historiska mötesplats, mitt i Göteborg, kan vi nu presentera ett unikt projekt med ett 60-tal nya lägenheter, som knyter samman Linnéstaden och Kungshöjd. Gestaltningen av huset har hämtats från de många vackra fastigheterna i närmiljön och är tänkt att skapa livskvalitet i form av bra bostäder med varierade och personliga planlösningar. Speciella bostäder för dem som vill bo på en speciell plats.
Bostäderna är funktionella och moderna med egen karaktär och tidlös elegans, gedigna material, varmt välkomnande färger och omsorg om detaljerna. Allt andas kvalitet och omtanke. Inredningen präglas av samma tanke som exteriören, att det ska vara gediget, hållbart och långsiktigt, samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. En mild och harmonisk färgpalett, med ljusa nyanser av kittvitt och varmgråa toner, kompletterat med detaljer i bland annat mörkt trä, grå kalksten och ljust kakel med hantverkskänsla. Modernt, men med en flirt åt historien.
Bostädernas många höga fönster ger ett välkommet ljusinsläpp. Dagsljuset förstärker rummens ljusa en-stavs ekparkettgolv och innerdörrar med en höjd på hela 2.4 meter ger en känsla av rymd och hemtrevnad.
Fönsterinfattningar, specialhyvlade nätta golvsocklar, innerdörrar och radiatorer är målade i en specialframtagen ”greige” sandkulör, istället för standardvitt. Den kontrasterar fint mot den brutna vita väggfärgen i rummen. Fönsterbänkarna är i borstad grå kalksten, ett material som återkommer även i badrummen. De nordiska kvalitétsköken domineras av varma naturmaterial såsom rökt ek och mattslipad kalksten. Kökens underskåp av mörk ek skapar en kontrast mot de ljusare överskåpen och ger en karaktär åt hela köket. En vacker möbel i sig som får ta plats.

Inflyttning hösten 2023. Bilderna är exempel från olika lägenheter och stämmer inte alltid överens med beskriven lägenhet.

Läs mer om bostaden

Kontakt

Daniel Stenberg

Nytt Hem Stockholm
Mäklare Daniel Stenberg, Nytt Hem Stockholm
0732-000911