Kärnekulla Vättervyn

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 10, hiss finns
Förening
BRF Kärnekulla Vättervyn
Om föreningen
Avgift
5 857 kr/mån
Driftkostnad
2 760 kr/år
Pris/m²
28 378 kr/m²

Hjärtligt välkomna till en unik möjlighet att förvärva en fantastisk bostad i häftiga bostadsrättsföreningen Kärnekulla Vättervyn i Habo! Här kan man bo i den allra första etappen som byggs, men på bästa läge med dunderutsikt mot Vättern. Det märks att man noggrant tänkt igenom varenda liten detalj i bostaden och kommit fram till något alldeles speciellt och enastående. I denna välplanerade fyrarummare kommer det bland annat att bli ett härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa materialval, dubbla badrum och balkong i österläge, med möjlighet till inglasning, samt uteplats i västerläge med hörnläge, via loftgången. I andra etapp kommer det att finnas gemensamhetslokal, bastu, dusch/omklädningsrum samt tillgång till terrass. I området Kärnekulla kommer det bland annat att byggas ny skola, förskola, idrottshall och mataffär. Flera promenadstråk och närhet till den trevliga badplatsen Domsand.
Vill du också vara en av dem som kan få uppleva hur det är att bo i ett helt nytt boende, nytt område med ett toppenläge? Då har du nu chansen!
För mer information eller bokning av informationsmöte, vänligen ring, smsa eller mejla mäklaren.

Om du vill läsa mer om projektet så kan du besöka entreprenörens hemsida: https://www.tosito.se/kopa-lagenhet-jonkoping/karnekulla-vattervyn-habo-nyproducerade-bostader/

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö