Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaspers väg 8, null, Mullsjö kommun

Kaspers väg 8

Villa
Mullsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 795 000 kr
110 + 90 m²
5 rum
1 590 m² tomt

Nu finns detta renoverade hus, med låg driftskostnad och glimtar av sjön, i Sandhem till salu! I bostaden finns flera fördelar som bergvärme, nya solpaneler, öppen spis med insats, renoverat kök, öppet vardagsrum till det charmiga allrummet i tillbyggnaden, tre sovrum samt badrum i varje plan. Ett av badrummet är nyrenoverat och det andra är ett rymligt och exklusivt badrum med både dusch och jacuzzi. I källardelen finns även många bra förvaringsutrymmen samt garage. På den härliga trädgårdstomten med glimtar mot Sandhemssjön, finns en nygjord hundgård. Huset är beläget på ett familjevänligt område med närhet till dagis och skola samt bra kommunikationer med direkttåg till Mullsjö, Falköping och Jönköping flera gånger om dagen. Missa inte denna inflyttningsklara villa i Sandhem med extremt låg driftskostnad! Varmt välkomna på visning!

Vitsippegatan 15, null, Habo kommun

Vitsippegatan 15

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
2 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/10
5 616 kr/mån
30 282 kr/m²

Sista trean i brf Vitsippsparken ! Denna härliga bostad om tre rum och kök är belägen på våning 2, i 10-våningshuset. Här är balkongen i skönt söderläge! GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB har tillsammans byggt 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna är fördelade i ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme.. Här är fokus på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, finns det en övernattningslägenhet och på plan 10 en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset har tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna har även en härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det finns parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med laddstolpe, kostar det 150 kr extra i månaden + kostnad för elförbrukningen. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ https://www.brfvitsippsparken.se Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge! i ett av Sveriges mest attraktiva kommuner - Habo. Ekonomi - övrig info: Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vitsippegatan 15, null, Habo kommun

Vitsippegatan 15

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
3 295 000 kr
102 m²
4 rum
vån 6/10
7 436 kr/mån
32 304 kr/m²

Sista fyran i höghuset! Pampig våning om fyra rum och kök med dubbla balkonger och dubbla badrum, belägen på våning 6 av 10, i 10-våningshuset. Här är det öppna ytor, walk-in-closet, rymligt vardagsrum samt balkonger med både morgon-och kvällssol! GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB har tillsammans byggt 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna är fördelade i ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme.. Här är fokus på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, finns det en övernattningslägenhet och på plan 10 en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset har tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna har även en härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det finns parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med laddstolpe, kostar det 150 kr extra i månaden + kostnad för elförbrukningen. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ https://www.brfvitsippsparken.se Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge! i ett av Sveriges mest attraktiva kommuner - Habo. Ekonomi - övrig info: Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vitsippegatan 15, Habo, Habo kommun

Vitsippegatan 15

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 450 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/10
3 983 kr/mån
30 208 kr/m²

Tvåa på våning 2 i höghuset. Ljus lägenhet i det nybyggda huset i Vitsippsparken i Habo. GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB har tillsammans byggt 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna är fördelade i ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme. Här är fokus på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, finns det en övernattningslägenhet och på plan 10 en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset har tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna har även en härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det finns parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med laddstolpe, kostar det 150 kr extra i månaden + kostnad för elförbrukningen. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ https://www.brfvitsippsparken.se Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge! i ett av Sveriges mest attraktiva kommuner - Habo. Ekonomi - övrig info: Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Killinggränd 2, null, Habo kommun

Killinggränd 2

Radhus
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
2 395 000 kr
107 m²
4.5 rum
5 975 kr/mån
22 383 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett härligt bostadsrättsparhus på gaveln. En välplanerad fyra med soligt läge, stor terrass och trädgård med både för- och eftermiddagssol. Här finns det ett modernt kök öppet mot matsal och vardagsrum, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, tre sovrum, möblerbar hall och klädkammare. Bo i parhus men med tryggheten som bostadsrättsföreningen erbjuder. Granne med förskola samt ett stenkast till buss och promenadavstånd till skola och Habos centrum med vårdcentral, restauranger, affärer, fik, bibliotek och tågstation. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Västergården 10B, Fiskebäck, Habo kommun
 • Mån 11 mar
Västergården 10B, Fiskebäck, Habo kommun, bild 2
Västergården 10B, Fiskebäck, Habo kommun, bild 3

Västergården 10B

Lägenhet
Fiskebäck, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 495 000 kr
94 m²
4 rum
7 632 kr/mån
15 904 kr/m²

Nu finns denna fräscha och inflyttningsklara fyrarummare i en flott förening med herrgårdsskänsla och glimtar av Vättern, till salu! Här är det renoverat och snyggt kök, rymligt badrum med tvättmaskin, tre sovrum samt genomgående golvvärme i hela bostaden. Stor uteplats och utsikt mot Vättern. Nära till grönområden, skola och ett par minuters bilväg till Habo centrum med hela dess utbud. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Duvgatan 9, Kråkeryd, Habo kommun
 • Mån 11 mar
Duvgatan 9, Kråkeryd, Habo kommun, bild 2
Duvgatan 9, Kråkeryd, Habo kommun, bild 3

Duvgatan 9

Radhus
Kråkeryd, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
493 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna renoverade och inflyttningsklara villa i Habo! Här finns många fördelar som bland annat garage med fjärrstyrd port, biluppställningsplats med laddstolpe samt fiber. I huset finns ett exklusivt och nytt kök, två renoverade badrum, stort allrum, två-tre sovrum, tvättstuga och utgång till den rymliga inglasade altanen samt trädäck som vetter mot trädgården. I närheten finns skola, grönområde och en kortare promenad bort ligger Habo centrum med centralstation m.m. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Måsgatan 2, Kråkeryd, Habo kommun
Måsgatan 2, Kråkeryd, Habo kommun, bild 2
Måsgatan 2, Kråkeryd, Habo kommun, bild 3

Måsgatan 2

Villa
Kråkeryd, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
4 250 000 kr
161 + 45 m²
7 rum
822 m² tomt

Missa inte chansen om denna renoverade villa med solceller! Här är fördelarna många där både mysfaktor som öppen spis, stort och härligt uterum samt mysig trädgård finns. Utöver det finns här även rymligt och modernt kök, kaklade badrum samt två allrum. För den bilintresserade finns här både garage, carport och biluppställningsplatser. Ett stenkast till skola, buss och grönområden. På ca 5-10 minuters bilväg är du i Habo centrum med hela dess utbud. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
Vitsippegatan 19, null, Habo kommun

Vitsippegatan 19

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
4 355 kr/mån
30 556 kr/m²

Sista tvåan på 54 kvm i låghuset! Smart planlösning, belägen på våning 2 av 6. GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB har tillsammans byggt 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna är fördelade i ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme.. Här är fokus på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, finns det en övernattningslägenhet och på plan 10 en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset har tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna har även en härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det finns parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med laddstolpe, kostar det 150 kr extra i månaden + kostnad för elförbrukningen. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ https://www.brfvitsippsparken.se Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge! i ett av Sveriges mest attraktiva kommuner - Habo. Ekonomi - övrig info: Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Linnégatan 3, null, Habo kommun
 • Budgivning pågår

Linnégatan 3

Villa
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
2 095 000 kr
93 + 70 m²
5 rum
938 m² tomt

Nu finns denna villa med populärt läge i Habo till salu! Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget drömboende. Huset är välplanerat och här finns fördelar som uteplats med tak, härligt solläge på tomten samt biluppställningsplats och garage i huset. Det finns ett rymligt vardagsrum, kök, tre sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och flertalet förråd i källaren. Toppenläge med närhet till både grönområde, busshållplats samt Habo centrum med hela dess utbud. Varmt välkomna på visning!

BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun
BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun, bild 2
BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun, bild 3

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
fr. 1 450 000 kr
48-102 m²
2-4 rum
3 983 kr/mån

Missa inte chansen till en nybyggd bostad! Vi har fortfarande några attraktiva lägenheter kvar. Ring mäklaren nu på 0734-131101 och boka din drömlägenhet idag! GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB har tillsammans byggt 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna är fördelade i ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme.. Här är fokus på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, finns det en övernattningslägenhet och på plan 10 en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset har tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna har även en härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det finns parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med laddstolpe, kostar det 150 kr extra i månaden + kostnad för elförbrukningen. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ https://www.brfvitsippsparken.se Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge! i ett av Sveriges mest attraktiva kommuner - Habo. Ekonomi - övrig info: Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

 • Premium
 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11