Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

Mäklare

BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

3 250 000 kr

102 m²

4 rum

5 792 kr/mån

31 863 kr/m²

Pampig våning om fyra rum och kök med dubbla balkonger och dubbla badrum, belägen på våning 5 av 6, i 6-våningshuset. Här är det öppna ytor, walk-in-closet, rymligt vardagsrum samt balkonger med både morgon-och kvällssol! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skaraborgsgatan 16, Mullsjö, Mullsjö kommun

Skaraborgsgatan 16

Villa
Mullsjö, Mullsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

1 750 000 kr

113 m²

5 rum

1 011 m² tomt

Nu finns detta trevliga enplanshus med källare i härliga Mullsjö, till salu! Här finns bland annat en rymlig och bra tomt, mysigt inglasat uterum och vidbyggt garage. I huset finns ett rymligt vardagsrum i vinkel, kök, två badrum, tre sovrum samt gillesstuga och flera förråd. Missa inte detta toppenboende med möjligheten att sätta sin egen prägel på. Nära till skola, busshållplats, grönområden samt ett par minuter med bil in till Mullsjö centrum. Varmt välkomna på visning! Besiktningsprotokollet finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Lilla Fiskebäck 4, Lilla Fiskebäck, Habo kommun
Lilla Fiskebäck 4, Lilla Fiskebäck, Habo kommun, bild 2
Lilla Fiskebäck 4, Lilla Fiskebäck, Habo kommun, bild 3

Lilla Fiskebäck 4

Villa
Lilla Fiskebäck, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

6 950 000 kr

263 m²

11 rum

6 835 m² tomt

Varsamt renoverad miniherrgård, uthyrningsvilla, dubbelgarage, ombyggt stall & stor trädgård - och allt med vätterutsikt. Fridfullt beläget, mellan Bränninge och Fiskebäck, med lantlig känsla har vi nu äran att få presentera detta fantastiska ställe utöver det vanliga i Habo! Huvudbyggnaden - ett pampigt hus från början av 1900-talet med högt i tak, öppna spisar, kakelugnar, vedspis och massiva trägolv. Uthyrningsvillan om fyra rum och kök med egen, altan uteplats och parkeringsplats. Dubbelgaraget med två fjärrstyrda portar med plats för två bilar som även rymmer plats för motorcyklar och cyklar samt det gamla stallet som idag är omgjort till hobbyrum och förråd. Missa inte denna unika chans till ett fantastiskt boende. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

2 950 000 kr

89 m²

3 rum

5 161 kr/mån

33 146 kr/m²

Väl genomtänkt planlösning på denna rymliga trerummare i BRF Vitsippsparken, belägen på våning 7 av 10, i 10-våningshuset. Här kommer det finnas två badrum, två balkonger och öppna ytor! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

1 395 000 kr

48 m²

2 rum

3 102 kr/mån

29 063 kr/m²

Denna tvårummare med smart planlösning, kommer bli belägen på våning 2, i 6-våningshuset. Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Svirvelgatan 4, Sjogarp, Habo kommun
Svirvelgatan 4, Sjogarp, Habo kommun, bild 2
Svirvelgatan 4, Sjogarp, Habo kommun, bild 3

Svirvelgatan 4

Villa
Sjogarp, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

5 560 000 kr

175 m²

5 rum

945 m² tomt

Rymlig villa med fantastisk utsikt, vackra stengolv, exklusiva badrum med bastu, rymliga rum, modernt kök, altaner med morgon- och kvällssol samt soldäck med SPA-bad. Magisk utsikt över Vättern från alla rum samt carport med förråd och laddstolpe för elbil. Markiser, bergvärme, luftvärmepump med värme och kyla, automower, mobil utomhusgrill är bara några av finesserna med huset. Missa inte detta fantastiska boende i ett av Habos mest attraktiva områden. Varmt välkommen på visning

 • Premium
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

1 050 000 kr

33 m²

1 rum

2 292 kr/mån

31 818 kr/m²

Denna härliga etta är belägen i 6-våningshuset i markplan och kommer att ha en rymlig uteplats, i skönt österläge med vitsipporna som omgivning! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

2 195 000 kr

71 m²

3 rum

4 375 kr/mån

30 915 kr/m²

Denna härliga bostad om tre rum och kök kommer bli belägen på våning 3, i 6-våningshuset. Här kommer balkongen att vara i skönt söderläge! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

1 050 000 kr

102 m²

4 rum

2 292 kr/mån

Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det kommer att finnas parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med el, kostar det 150 kr extra i månaden + tillkommande kostnad för elförbrukningen. Det kommer att finnas möjlighet att glasa in balkongen om så önskas. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9