Tångringsgatan 6A

Hagalund, Borlänge kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Lisselhagen i Borlänge
Om föreningen
Avgift
3 813 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
16 789 kr/m²

NYTT PRIS! - Söker du en fyra med två balkonger? Då kan du sluta leta!

Den här stora lägenheten om hela 95 kvm finner du i den populära och välskötta Brf Lisselhagen, mitt på Hagalund. Lägenhetens sträcker sig kring hela gaveln på huset vilket möjliggör hela två balkonger i två väderstreck! Tack vare detta kan du följa solen från mitt på dagen, ända tills den går ner bakom husen längre bort. Den ena balkongen når du från ett av sovrummen, den andra når du från det stora vardagsrummet. Vardagsrummet har fönster åt två håll och badar därför i naturligt solljus.

Förutom detta rymmer lägenheten även ett renoverat kök i stilrena färger, tre rejäla sovrum, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en wc. Här finns även en stor klädkammare och flera garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

BRF Lisselhagen är en stabil förening med god ekonomi, där avgifterna hålls låga. Vill du ändra något i lägenheten finns över 6000 kr i den inre fonden.

Tångringsgatan 6A ligger med närhet till det mesta och det bästa som Borlänge har att erbjuda så som skolor, IKEA-området, centrum samt kommunikationer.

Missa inte denna fyra med två balkonger, utan anmäl dig på visning nu!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Niklas Sandberg

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Niklas Sandberg, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46702755443