Flygkårsvägen 23, HÖGST UPP I HUSET

Hägernäs, Täby Se på karta

3 650 000 kr

3 195 000 kr +14%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1981
Förening
BRF Flygaren 1
Om föreningen
Avgift
4 769 kr/mån
Driftkostnad
5 500 kr/år
Pris/m²
40 556 kr/m²

+ Områdets bästa lägenhet
+ Insynsskyddat boende
+ Dubbla balkonger
+ Fantastisk sjöutsikt
+ Exklusivt renoverad

Varmt välkommen till Flygkårsvägen 21, Våning 4. Här bor du högst upp i huset och dessutom gavelläge. Ett unikt boende med påkostade materialval. Lägenheten har genomgått stora förändringar och har renoverats de senaste åren. Nyinstallerad elcentral och omdragen el. Omtyckt planlösning med sociala ytor och praktiska sovdelar. Inglasad balkong och stora fönsterpartier med utsikt ner mot Hägernäs Strand och Stora Värtan. Denna lägenhet måste upplevas.

Brf Flygaren 1 har en styrelse med ett gediget engagemang, bred kunskap och stor erfarenhet för att alla medlemmar ska trivas och känna sig trygga med att bo i denna förening. Brf flygaren har en väldigt bra ekonomi samt stora, framtida planer som kommer att göra Flygkårsvägen till Täbys mest attraktiva bostadsområde. I dagsläget består föreningen av 280 st lägenheter.

Med endast 200 meter gång kommer du ner till Hägernäs badstrand där det finns ett modernt utegym, lekplats, två volleybollplaner, ishockeyhall, fotbollsplan, park, promenadstråk längst med vattnet och mycket mer. Det är mycket bra kommunikationer i området. Det finns två olika busslinjer som går till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus/Mörby Centrum, mot Kista eller Täby C samt till Roslagsbanan. På nätterna finns det nattbuss. Med bil tar det ca 15 minuter in till centralstationen vid lågtrafik
Även flertalet restauranger finns i närområdet som idylliska restaurang Pont som ligger precis vid vattnet.

För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072 555 1071 alt. [email protected] för mer information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB