Kommande

Lotta Svärds Gränd 3

Hägersten / Fruängen, Stockholm Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Fruängsporten
Om föreningen
Avgift
4 582 kr/mån
Pris/m²
57 065 kr/m²
Kommande

- Fastighet ifrån 2014
- Optimal planlösning
- Stor inglasad balkong
- Hiss
- Låg avgift
- Diskmaskin, golvärme i badrum, tvättmaskin och torktumlare
- Två Wc
- Förening med egen solcellsanläggning
- Garage i samma port

Här bor du i ett bekymmersfritt ägande med bra månadsavgift och i en stabil och bra förening. Genomgående parkettgolv, vitmålade väggar, modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar suveräna sociala ytor för små som stora sällskap. Många bekvämligheter så som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Fantastisk lägenhet ifrån 2014 i högt läge med genomgående ekparkett och målade väggar. Bostaden har goda förvaringsutrymmen och här finns balkong i västerläge. Mycket trivsam och funktionell planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. All tänkbar modern utrustning för maximal bekvämlighet. Golvvärme i badrum, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork. Här bor du i ett bekymmersfritt ägande med bra månadsavgift och i en stabil och bra förening.

FÖRENING MED EGEN SOLCELLSANLÄGGNING

“Vi driver hela bostadsrättsföreningen med solceller”
När bostadsrättsföreningen Fruängsporten installerade solceller var det ett miljöstrategiskt och affärsmässigt beslut. Resultatet är över förväntan. I dag försörjer solcellsanläggningen föreningens samtliga 88 lägenheter med el och driver allt från belysning till tvättmaskiner och hissar.
(Läs mer nedan)
https://www.utellus.se/2019/02/vi-driver-hela-bostadsrattsforeningen-med-solceller/

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Wärdshus.
I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. I närliggande förening finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. Förutom gym finns även en ishall, rackethall samt en fotbollsplan med konstgräs inom någon minuts gångväg.

KOMMUNIKATIONER

Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer några meter från huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

Nybyggd 4:a i populära Fruängen med nära till allt. Här bor du i ett bekymmersfritt ägande med bra månadsavgift och i en stabil och bra förening. Genomgående parkettgolv, vitmålade väggar, modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar suveräna sociala ytor för små som stora sällskap. Många bekvämligheter så som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har en stor grönskande innergård med grill och lekplats som är perfekt för grillkvällar med de större sällskapen!

OMRÅDE
Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har ni nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värds

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.