Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare George Tentak

George Tentak

Om mig

Jag är en driven och noggrann mäklare som alltid vill att mina kunder ska vara nöjda. När du anlitar mig så får du en engagerad och kunnig mäklare. Jag är uppvuxen, jobbar och kan söderort. I grunden är jag ekonom men stormtrivs nu med att arbeta som mäklare. Funderar du på att byta bostad eller bara är intresserad av en kostnadsfri värdering så kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ellen keys gata 45, Fruängen, Stockholms kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Ellen keys gata 45, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Ellen keys gata 45, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Ellen keys gata 45

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
2 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 844 kr/mån
51 759 kr/m²

Våning 3 av 3 - Ingen insyn - Stenkast från T-bana - Bevarade originaldetaljer - Balkong i högt soligt läge På Ellen Keys gata 45 bor man centralt i Fruängen och har ett oslagbart insynsskyddat läge. Optimalt planerad planlösning, gott om förvaring, bevarade original detaljer. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp, från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger i ett högt och fritt läge med sol större delen av dagen. Här bor man med närhet till kommunikationer och service vilket såklart är en stor fördel men också närheten till natursköna Långbropark, matvarubutiker och restauranger. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, vårdcentral m.m. där finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. Kommunikation | På någon minut promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 19 min. Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns.

  • Premium
Ellen Keys Gata 51, Hägersten, Stockholms kommun
Ellen Keys Gata 51, Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Ellen Keys Gata 51, Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Ellen Keys Gata 51

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
3 395 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
4 760 kr/mån
49 926 kr/m²

- Nytt kök ifrån 2024 - Renoverat helkaklat badrum - Ingen insyn - Stenkast från T-bana Wow, missa inte fin 3a med nytt kök och renoverat badrum och ett oslagbart insynsskyddat läge. Optimalt planerad planlösning här finns alla bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin mm. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp, från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger i ett högt och fritt läge med sol större delen av dagen. På Ellen Keys gata 51 bor man med närhet till kommunikationer och service vilket såklart är en stor fördel men också närheten till natursköna Långbropark, matvarubutiker och restauranger. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, vårdcentral m.m. där finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. Kommunikation | På någon minut promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 19 min. Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns.

  • Premium
  • Balkong
Barbro Alvings Gata 23, Fruängen, Stockholms kommun
Barbro Alvings Gata 23, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Barbro Alvings Gata 23, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Barbro Alvings Gata 23

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
3 095 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 206 kr/mån
56 789 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! - Låg avgift och fjärrvärme samt bredband 1000Mbit/s ingår - Brf med bra ekonomi och låg månadsavgift - Fastighet från 2014 - Stor inglasad balkong, i söderläge mot grönområde Ljus och fin 2:a i expansiva och populära Fruängen! Bostaden har stilrena materialval och genomgående ekparkettgolv. I denna moderna och praktiska bostad finns det gott om förvaringsutrymme och all tänkbar utrustning för maximal bekvämlighet såsom diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, induktionsspis och takdusch. Stor inglasad balkong med infällda spotlight i tak. Det finns goda kommunikationer en gata bort från bostaden. Rakt över gatan finner ni gymmet STC Fruängen, med suveräna öppettider. Bra förening med god ekonomi och låga avgifter. Område: Mycket trivsamt läge i Fruängen med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har ni nära både till City och populära handlingsplatser som Kungens Kurva. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. Det finns också badmöjligheter vid Långsjön. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons Fisk & Deli. I kvarteret finns även välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Kommunikationer: Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer - bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där det finns anslutning till pendeltåg. På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. För den nattaktiva stannar nattbuss 192, som går ifrån T-centralen, i närheten av bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alva Myrdals Gata 4, Hägersten, Stockholms kommun
Alva Myrdals Gata 4, Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Alva Myrdals Gata 4, Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Alva Myrdals Gata 4

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Fruängen
3 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/5
4 127 kr/mån
49 924 kr/m²

Accepterat pris, kontakta mäklaren för visning! - Fastighet ifrån 2014 - Stor inglasad balkong i söderläge - Låg avgift Optimalt planerad 3:a i populära Fruängen. Fantastisk lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med stor inglasad balkong. Lägenheten är genomgående med ett gavelläge vilket ger fönster åt två håll så att lägenheten blir ljus. All tänkbar modern utrustning för maximal bekvämlighet. Genomgående vita väggar och 3-stavs ekparkett. Kök med vita släta skåpsluckor. Köket är utrustat med bl.a. induktionshäll, kyl och frys, ugn och diskmaskin. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. OMRÅDE Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. I föreningens hus finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. KOMMUNIKATIONER Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer någon minut från huset, bland annat kan du ta buss 163 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På ett några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viggholmsvägen 57, null, Stockholms kommun
Viggholmsvägen 57, null, Stockholms kommun, bild 2
Viggholmsvägen 57, null, Stockholms kommun, bild 3

Viggholmsvägen 57

Radhus
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
3 695 000 kr
121 m²
6 rum
7 873 kr/mån
30 537 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska pärla av ett radhus! Beläget i ett lugnt och familjevänligt område stoltserar detta hem med en imponerande altan på framsidan, perfekt för avkoppling och social samvaro under soliga dagar. När du kliver in möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus, perfekt för både avkoppling och underhållning. Det moderna köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och en bekväm matplats för familjemåltider. Trappan leder dig till de rymliga sovrummen, alla med generösa garderober och gott om plats för dubbelsängar. Badrummet är fräscht och stilrent, med badkar+dusch och moderna bekvämligheter. Men det är inte bara insidan som imponerar - på baksidan av huset finns en stor och privat uteplats, perfekt för grillkvällar eller lugna stunder utomhus. Ett extra plus är det egna rummet för tvättstuga, komplett med tvättmaskin, torktumlare och plats för förvaring av rengöringsprodukter. Dessutom finns ett praktiskt förråd för förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Detta radhus är det perfekta valet för familjer eller par som söker en bekväm och underhållsfri livsstil i en attraktiv miljö. Med sina välskötta interiör och generösa utomhusutrymmen erbjuder det en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Så ta chansen att bo i detta fantastiska hem och skapa minnen för livet! Området Bostaden finner ni i det eftertraktade området Vårberg/Skärholmen, ett naturskönt område endast en kort promenad från Mälaren. Gillar ni att vara ute och föredrar naturen har ni hittat rätt. I området finns flera fina och välskötta motionsspår och en vacker natur längs med Mälaren. I Vårberg finns även fotbollsplan och idrottsplats. I närområdet finner ni även Skärholmens Centrum med flera butiker och restauranger samt Kungens Kurva där ni bland annat hittar Europas största IKEA och Heron City med bio, bowling och mycket mer. I området finns flera bra skolor och förskolor. Kommunikationer Här bor ni med närhet till Vårbergs Centrum där ni bland annat når tunnelbanans röda linje som på ca. 25 minuter tar er till Stockholms Central. I närheten av huset finner ni närmaste busshållplats som tar er mot Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburen tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål.

  • Premium
  • Uteplats
Lotta svärds gränd 9, Hägersten / Fruängen, Stockholms kommun

Lotta svärds gränd 9

Lägenhet
Hägersten / Fruängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
2 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1
2 786 kr/mån
59 875 kr/m²

- Fastighet ifrån 2014 - Brf med bra ekonomi - Avgift ink. bredband 100Mbit - Uteplats om ca 20kvm mot innergård - Externt förråd I fastighet ifrån 2014 och med uteplats om ca 22 kvm i sydvästläge! Välplanerad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrena materialval och genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. All tänkbar modern utrustning för maximal bekvämlighet så som tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Fönster och uteplats i sydvästläge mot innergård. Välkomna! Områdesbeskrivning: Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära till både city, populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. I närliggande hus finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. I området finns även caféet Mamamia, restaurang/pizzeria Il Forno, ishall, rackethall samt en fotbollsplan med konstgräs inom någon minuts gångväg. Kommunikationer: Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer precis utanför huset, bland annat kan du ta buss 163 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På ett par minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 6