Nyproduktion

Annebergsvägen 10

Hammarö Se på karta

2 298 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Uteplats
Ja
Planerat tillträde
Våren 2023
Avgift
4 867 kr/mån
Pris/m²
28 370 kr/m²
Nyproduktion

Lägenhet i markplan med egen stor uteplats. Här tar man in ljus och natur från fönster i tre olika väderstreck. Flexibel planlösning - i tidigt skede kan du välja bort ett sovrum för att få ett större vardagsrum. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta i vardagen. Grönskande uteplats och tillhörande carport med motorvärmare. Här har vi skapat ett grönskande område för gott grannliv och trivsamma miljöer.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Preliminär inflyttning i februari/mars 2023.

Välkommen att kontakta säljaren för att boka en privat markvisning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019