Hamnparken 6

Hamnen, Tranås kommun Se på karta

2 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
20 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hamnparken i Tranås
Om föreningen
Avgift
4 839 kr/mån
Driftkostnad
4 776 kr/år
Pris/m²
25 909 kr/m²

Ännu en gång får jag förtroendet att presentera en fin fyrarumslägenhet i populära Hamnparken 6. Lägenheterna tenderar att vid försäljning säljas snabbt, sannolikt för sitt fina utförande, stora balkonger och med sitt härliga läge intill Tranås hamn.

Lägenheten disponeras med 110 kvm i en rymlig hall, tre sovrum och ett vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Vardagsrummet är såpass stort att du ges både möjlighet att möblera med ett stort matbord och en rymlig soffgrupp. Bostaden har ett stort master bedroom med egen klädkammare samt två barnvänliga sovrum, med gott om förvaring i garderober. Köket är modernt i vitt, med vitt kakel och mörk bänkskiva. Maskinparken från Husqvarna är komplett och går i vitt, vilket smälter in snyggt i köket. Enhetligt golv bestående av en vitlaserad enstavsparkett i ek. Separat tvättstuga, ett stort badrum samt en gäst wc i entréhallen. Badrummen är tidlösa med vitt kakel på väggarna samt mörkt klinker på golven. Den stora balkongen om 20 kvm har ett härligt solläge i väst, trevlig vy över delar av hamnen. Här kan du, en sommarkväll, lätt öppna upp de skjutbara glaspartierna och både njuta och lyssna till det berikande och puttrande båtlivet.

Föreningen ger möjlighet till båtplats precis nedanför huset, separat kö förekommer.

Stabil bostadsrättsförening, som med god ekonomi trotts sin unga ålder, redan har hunnit med att investera i större parkeringsplatser, fler gästparkeringar samt en uppskattad grillplats. I Föreningens källarplan finns också förråd som följer bostaden samt gästlägenhet att hyra.

Denna lägenhet måste upplevas på plats! Välkommen på någon av våra visningar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

Eddie Downie

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare Eddie Downie, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46705863800