Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Bergsgatan 1A, Ö.bergsområdet, Tranås kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30

Östra Bergsgatan 1A

Lägenhet
Ö.bergsområdet, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 075 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1
4 530 kr/mån
11 685 kr/m²

Här har vi en välplanerad fyra på markplan på Östra bergsgatan. Lägenheten har två ingångar vilket gör att man kan bestämma vilken hall man vill använda som huvudentré. Köket har inredning i trä och gott om förvaring och maskinparken består av kyl frys, diskmaskin och spis. Tidigare fanns en dörr in till ett av sovrummen som då nyttjades som separat matsal, men idag nyttjas som sovrum. Allrummet har en rymd och från allrummet når man ut till balkongen. Innanför allrummet hittar vi ett stort sovrum med flera garderober. Det tredje sovrummet är också stort och har en gästwc i anslutning. Badrummet är stambytt och utrustat med dusch, handdukstork, vägghängd wc och tvättmaskin. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare så ordnar vi en visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Galtås 4, Tranås, Tranås kommun

Galtås 4

Fritidshus
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 500 000 kr
40 m²
2 rum
900 m² tomt

Välkommen till Galtås 4! Med ett fantastiskt läge intill Säbysjön, på tomt nr 4, finner du nu detta fritidshus på arrendetomt till försäljning. Stugan har ett av de bästa lägena vid sjön med en härligt uteplats precis vid vattnet. Där kan du sitta och njuta av ditt morgonkaffe och höra vågorna bölja. Du välkomnas in genom en inglasad altan där du har plats för avhängning. Vidare in kommer du till köket. Här finns plats för mindre köksbord. Köket är ljus och har bra med bänkyta och förvaring. Sovrummet ger plats åt dubbelsäng. Via sovrummet når man duschrummet. Vidare in når du vardagsrummet och dess härliga utsikt mot sjön genom fönsterna. Här finns en kamin installerad som är mysigt att elda i kalla höst och vinterdagar. På tomten finns en gäststuga om ca 15 kvm där el är indraget. Perfekt för familj och vänner som vill komma på besök och njuta av detta fantastiska läge. Denna bostad erbjuder även en bastu, förråd och växthus för den som vill odla. Mindre wc-hus med separett. Med möjligheten att bo såhär kan man njuta av både sommar och vintertid. Värm dig framför elden i den sprakande kaminen med en kopp choklad efter en kall vinterdag med skridskoåkning på sjön. Eller varför inte sitta på den altanen en varmt sommardag efter ett svalkande dopp? Här finns många möjligheter att nyttja året runt. Med knappa sju kilometer når du Tranås centrum och stadens utbud av shopping, matbutik och restauranger. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Rönnäs Södra sjövägen 7136, Ydre, Ydre kommun

Rönnäs Södra sjövägen 7136

Villa
Ydre, Ydre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 550 000 kr
51 m²
3 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till Södra Sjövägen 7136 - beläget i vackra Rönnäs! Nu finns chansen att förvärva ett fritidshus om 51 kvm med bra läge och fin utsikt över sjön Sommen. Från huset har du endast några hundra meter till den gemensamma badplatsen. Här finns också brygganläggning med möjlighet båtplats. En välskött och aktiv samfällighetsförening arrangerar Midsommarfirande och andra aktiviteter. Rönnäs har ett fint läge intill sjön Sommen. Här finns hundratals småöar som ger dig möjligheten att kasta ankar och njuta av sommarens varma dagar med både sol och bad. Du kommer in i hallen som ger plats för avhängning. Direkt till höger finns ett badrum med wc och dusch. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och ugn. Här finns bra med förvaring och bänkyta. Två sovrum med plats för enkelsängar. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för både tv-rum och matsalsdel. De stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp. Härifrån har man även en vacker utsikt över sjön. På altanen kan du duka upp för trevliga middagar och njuta av lugnet och den fantastiska miljön. På tomten finns en gäststuga med plats för två våningsängar samt en liten wc. Perfekt för gästerna som kommer och hälsar på och vill övernatta eller för ungdomarna som vill ha sin egna privata del. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Vandrargatan 8, Tranås, Tranås kommun
Vandrargatan 8, Tranås, Tranås kommun, bild 2
Vandrargatan 8, Tranås, Tranås kommun, bild 3

Vandrargatan 8

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
4 000 000 kr
158 + 64 m²
7 rum
2 104 m² tomt

I familjevänliga Källås ligger denna välskötta villa invid skogen. Huset som är byggt 1987 inrymmer sju rum och kök, spaavdelning, två badrum och ett stort uterum. I suterrängplanet kliver man in till en stor hall med klinkersgolv och i anslutning ligger gillestugan med öppen spis och parkettgolv. Här finns ett sovrum och ett rum som kan nyttjas som kontor eller gästrum. Ett duschrum med kakel och klinkers utrustat med dusch, vägghängd wc och tvättkommod. Det som tidigare var garage har man idag byggt om till spa där taket är öppet upp i nock och här finns bubbelpool, bastu och dusch. I tvättstugan finns plats att vika tvätt och linneskåp. En trappa upp så är köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Släta luckor i vitt och maskinpark i rostfritt. Induktionshäll, ugn, stor kyl och frys, inbyggd micro och diskmaskin. Vid arbetsbänken i mitten av köket finns barstolar, perfekt att äta frukost vid eller när man är få till middag. Är man fler till middag så finns det gott om plats för ett stort matbord i allrummet. Här finns även plats för soffgrupp och härifrån når man ut på den stora balkongen i västerläge. Ytterligare en wc med dusch med kakel och klinkers. Tre bra sovrum hittar man i detta planet och från det största når man ut till det underbara uterummet mot husets baksida. Här kan man samla många gäster och uterummet går att nyttja stor del av året tack vare separat uppvärmning med luftvärmepump och braskamin. utanför uterummet finns trädäck åt båda håll. Går man ut åt vänster kan man slå sig ned och njuta av den lilla porlande bäcken som anlagts och avslutas i en liten damm invid altanen. Väljer man att gå ut åt höger vinns en stor altan mot söder där man kan få plats med ett utekök. Trädgården är stor eftersom nuvarande ägare köpte två tomter, men valde att bygga huset på den ena och behålla den andra som trädgård. Ett dubbelgarage, med förråd, automatisk port och elbilsladdare finns också. Redan nu kan ni få kika runt i huset i vår 3D-visning här nedan, kontakta sedan mäklare för mer info och visningstider.

  • Premium
Mjölbyvägen 82, Tranås, Tranås kommun
  • Imorgon kl 12:00

Mjölbyvägen 82

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
10 500 000 kr
116 + 50 m²
4 rum
7 091 m² tomt

Välkommen till Mjölbyvägen 82 och vackra sjön Sommen! Drömmer du om ett hus med sjötomt med egen brygga där du kan sitta och njuta i solen efter ett svalkande dopp? Nu har du chansen att förverkliga din dröm! Med ett idylliskt och härligt läge kan vi nu presentera att "Sågstugan" är till salu. Här kan du vakna upp till ljudet av fåglar som kvittrar och en frisk sjöbris som stryker över ditt ansikte. Njut av en kopp kaffe på den stora altanen medan du ser solen stiga upp över det spegelblanka vattnet. Husets entréplan har en genomtänkt planlösning som passar hela familjen. Köket är modernt med vita köksluckor och gott om förvaring och arbetsyta. Köket har plats för köksbord. Här finns även en braskamin. Kaminen sprider en skön värme och skapar en inbjudande plats för umgänge och matlagning. Här kan du njuta av härliga måltider och en avslappnad atmosfär. På 90-talet lät man bygga ut huset för att göra plats åt två sovrum samt ett badrum. Badrummet är helkaklat med dusch, spabad och bastu. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för social samvaro. Rummet skapar en atmosfär för mysiga stunder och avkoppling framför en värmande eld i kaminen. Här kan du njuta av lugna kvällar med en bok och en kopp The, eller umgås med vänner och familj i en avslappnad stämning. Från vardagsrummet når du husets tredje sovrum samt tvättstuga med wc och dusch. En trappa upp finns kontor samt ett gästrum. Övervåningen/loftet är på 50 kvm och endast fantasin sätter gränser för hur man kan nyttja detta utrymme. Bostaden har ett stort inglasad uterum med isolerade väggar och golvvärme på 30 kvm. Här finns möjlighet att spendera tid året runt med familj och vänner. Ett kliv ut kommer du till altanen som har ett härligt spabad. Kryp ner i det varma badet, koppla av och njut av den fantastiska miljön och utsikten. Läget är oslagbart och nere vid sjön finns både brygga, flotte, badtunna, bastu och grillkåta. Här bor du med endast några kilometer från Tranås centrum. Du tar dig enkelt med bil eller cykel där cykelbanan går strax utanför tomtgräns. Sommen sjön har över 350 öar och ett rikt båt och fiskeliv. Är du fiske intresserad finns både abborre, gädda, röding och öring i sjön. Denna fastighet har 11 andelar i Bredstorps solpark. För mer information se Tranås Energis hemsida https://tranasenergi.se/privat/solandelar/om-projektet/# Detta är ett hus med ett läge som måste upplevas på plats! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Tranåskvarnsgatan 10a, Centralt, Tranås kommun

Tranåskvarnsgatan 10a

Lägenhet
Centralt, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 050 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
4 422 kr/mån
14 384 kr/m²

Välkommen till Falkberget och denna fräscha lägenhet på tredje våningen. Här bor man i en stabil och trevlig förening med närhet till såväl resecentrum som Storgatan med många butiker. I hallen hittar man gått om plats att hänga undan ytterkläder med skjutgarderober och lite längre in ytterligare tre garderober. Köket går i vitt och är utrustat med spis samt fullstor kyl och frys. På väggarna sitter vit panel och här finns plats för mindre matmöbel. Allrummet har parkettgolv, stora fönster och utgång till balkong i söderläge. Ena sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och har flera inbyggda garderober. Det andra sovrummet är lite mindre och här ligger parkettgolv likt det stora. Badrummet är helkaklat, med dusch, vägghängd wc och tvättkommod. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen som tvättstuga, en fin bastu och innergården med lekplats och grillplats. Välkommen att anmäla ditt intresse till denna fina lägenhet så återkommer vi med mer info och visning.

Stallbergavägen 1B, Sommen, Tranås kommun

Stallbergavägen 1B

Villa
Sommen, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
15 500 000 kr
310 + 130 m²
8 rum
6 622 m² tomt

Välkomna till detta magnifika hus på Stallbergavägen 1B. Ett unikt tillfälle vid sjön Sommen. Mangårdsbyggnaden stod klart 1896 och har dryga 6600 kvm strandtomt med brygga och vedeldad bastu. Huset har 310kvm boarea och har genom åren omsorgsfullt renoverats med tidstypisk inredning. I entréplanet finns finns en stor salong med utsikt över vattnet och utgång till husets baksida. En vacker kakelugn i grönt värmer kalla vinterkvällar. Matsal och bibliotek i fil och genomgående pryds golvet med fiskbensparkett. Köket är lantligt och har en bakugn där man kan baka pizza och bröd. Via serveringsgången når man ut i salongen eller in till tvättstugan som även den har vacker utsikt över trädgården och vattnet. I badrummet på detta planet finns dusch, wc och en liten bastu. Den vackra trappan leder oss upp till det övre planet där man välkomnas av en magnifik utsikt över vattnet. Här har man ett underbar allrum centralt med utgång till balkong och en braskamin att värma sig vid. I de fyra sovrummen ligger trägolv. Tre av sovrummen har egna tvättställ, en detalj som påminner om hur livet var förr men praktiskt även i modern tid. Kakelugnar pryder två av sovrummen. Totalt finns fyra godkända kakelugnar samt en öppen spis med kassett. I detta planet finns ett badrum samt en separat wc. I källarplanet har man låtit inreda ett rum med fin parkett i ask, ett rum som skulle lämpa sig mycket väl att inreda till vinkällare, men kan även funka som extra sovrum. Den enorma gräsmattan ner mot vattnet klipps av inte mindre än tre robotgräsklippare (som följer med). I ena kanten har man en liten bäck som mynnar ut i en liten damm. Nere vid vattnet finns den vedeldade bastun som renoverades utvändigt förra året med nytt tak och målat. Det här är verkligen en unik fastighet för den som verkligen vill sätta guldkant på tillvaron. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Nygatan 30A, Tranås, Tranås kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Nygatan 30A

Lägenhet
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
525 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3
3 331 kr/mån
13 125 kr/m²

Välkommen till Nygatan 30a! På tredje tredje våningen i Brf Norrmalm kan jag nu presentera denna kvadratsmarta fina lägenhet om 40 kvm. Här finns ett välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för köksbord. Köket är snyggt med sin lantliga stil i vitt med mörka bänkskiva. Enhetliga materialval och ett stort ljusinsläpp ger hela bostaden hög trivselfaktor. Planlösningen är yteffektiv med öppen och luftig vardagsrumsdel med plats för både soffa och tv-möbel. Den otroligt smarta lösningen med sängen som går att hissa upp i taket när morgonen är förbi, ger extra utrymme i rummet och mer plats åt möbler. En genomtänkt lösning där du via motor styr sängen uppåt och nedåt, stabil och praktisk. Från vardagsrummet når du balkong som vetter mot innergården. Badrummet är ljust och fräscht med wc, dusch och tvättmaskin. På Nygatan 30a bor du med närhet till det mesta, resecentrum, matbutiker, gym, Tranås shoppinggatan och mycket mer. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Frännarp 3, Aneby, Aneby kommun

Frännarp 3

Villa
Aneby, Aneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 500 000 kr
130 m²
5 rum
4 950 m² tomt

Välkommen till Frännarp 3! Drömmer du om ett charmigt hus på landet att renovera och göra till ditt eget? Denna bostad är nu till salu och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhus i en lugn och naturskön miljö. Det här huset har flera detaljer som fina trägolv, öppen spis och fint ljusinsläpp, som gör det till en perfekt plats att skapa en trivsam tillvaro. Med en stor trädgård som är omgivet av vacker natur kan du njuta av lugnet och friden som bara landsbygden kan erbjuda. Med en kärleksfull hand och lite kreativitet kan detta hus förvandlas till en riktig pärla. Här finns potential för att skapa ditt drömhus och göra det precis som du vill ha det. Huvudbyggnaden som är i 1 1/2 -plan har en boyta på 130 kvm. Entréplan Stort rymligt kök med gott om förvaring, kombinerad kyl/frys, spis/ugn och diskmaskin. Vardagsrum med flera fönster i olika väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns ett rum med öppen spis. Detta rum skulle kunna användas som matsal. På detta plan finns även en mindre wc. Övre plan En trappa upp kommer man till en öppen hall som har utgång till balkongen. Vidare in når man badrum med dusch och wc. Tre rymliga sovrum med garderober. Källare I källaren finns en tvättstuga samt pannrum. På fastigheten finns även ett gästhus om ca 50 kvm. Ett charmigt hus som troligen uppfördes omkring förra sekelskiftet. Entréplan Hall med plats för avhängning. Mindre kök med diskbänk, vedspis, kokplatta och kylskåp. Två rum med fina kakelugnar. Övreplan En trappa upp finns ett rum med fint trägolv. Denna fastighet har även flera ekonomibyggnader såsom garage med carport för två bilar, bodar, förråd, maskinhall, snickarbod, ladugård, äldre bostadshus som används som förråd. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
SAXABÄCKEN 1:16 , Ydre, Ydre kommun

SAXABÄCKEN 1:16

Tomt
Ydre, Ydre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
875 000 kr
800 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera två tomter i Saxabäcken på vackra Torpön. Med ett högt och fint läge får man en magnifik utsikt mot väster och närhet till både sjön Sommen och skogen kan man här skapa sin alldeles egna oas. Tomt 1 är 1169 kvm där detaljplan tillåter en byggnation i enplan med en byggnadsarea om 200 kvm. Tomt 2 är 800 kvm där detaljplan tillåter en byggnation i enplan med en byggnadsarea om 200 kvm. Ingen av tomterna är bundna till någon specifik husleverantör. En nyanlagd väg leder fram till tomterna. Vatten- och avloppsanläggning anläggs och bekostas av köpare. Förslagsvis anläggs detta tillsammans grannfastigheten. Andel i båtbrygga nedanför fastigheten kommer att erbjudas i gemensam brygga, detta till självkostnadspris. Anslutningskostnad/avgifter för avlopp, el, fiber och andel i kommande båtbrygga uppskattas till ca 250 000 kr. Detta är ett läge och en fastighet för dig som söker en skärgårdslik miljö! I Sjön Sommen finns hundratals småöar som ger dig möjligheten att kasta ankar och njuta av sommarens varma dagar med både sol och bad. Sjön Sommen är känd för sitt klara vatten, i vilket man vid goda förhållanden har ett siktdjup på 8-10 meter. Från Saxabäcken bor du med endast 5km till Torpöns färjeläge och du tar dig enkelt med båt eller bil till Torpöns populära restaurang för att kombinera en god matbit och en svalkande glass till deras sommarunderhållning. Från Saxabäcken har du 26km till Tranås med bil men möjlighet till minskat avstånd om du tar båten. Du lägger till smidigt med båten i Tranås hamn på någon av de tio gästplatserna. Tranås erbjuder populär golfbana, allmänna badplatser och en trevlig stadskärna. I närheten av Saxabäcken finns också Stebbarps gård med egen gårdsbutik, känd för sin blåbärsglögg och goda marmelader. I gårdens café kan man njuta av den prisbelönta glassen och äta matiga våfflor. Tomten och den tillfälliga utsiktsstigen bör upplevas på plats! Platsvisning kan ske av mäklare/markägare, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu!

  • Plus
Tingsvägen 1B, Centralt, Tranås kommun

Tingsvägen 1B

Lägenhet
Centralt, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
3 975 000 kr
107 m²
3 rum
5 792 kr/mån
37 150 kr/m²

Att Bostadsrättsföreningen heter Guldet förstår man när varför när man kliver in i den här lägenheten, för det är verkligen en lägenhet med guldläge. Precis vid Svartåns strand med närhet till centrum, vackra Ekmanspark, promendavstånd till Resecentrum och så förstås den fina utsikten över vattnet. Det är väldigt väl disponerade 107kvm. Köket och vardagsrummet som är i öppen planlösning har en enorm rymd och man får gott om plats för stor matgrupp och soffgrupp och det känns ändå väldigt luftigt. Köket är bra planerat med mycket förvaring. Luckor i ljust trä från Marbodl, kakel i vitt och maskinparken har nyligen fått en ny induktionshäll. Från såväl köket som soffgruppen har man en härlig utsikt över Svartån och ute på den stora balkongen i sydvästligt läge kan man njuta av solen många timmar. Inglasningen av balkongen gjordes alldeles nyligen och invändigt har man det senaste året gått över samtliga ytskikt på väggar och tak. Två bra sovrum, det ena lite större med stora garderober och plats för dubbelsäng och det andra aningen mindre som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. I anslutning till sovrummen ligger en stort nyrenoverat badrum med tvättmaskin och tumlare, dusch , wc, tvättkommod och tvättbänk. Ytterligare en gästwc finns i lägenheten . I hallen finns både garderob, en klädkammare. Sammantaget är det här en underbar lägenhet i en väldigt bra förening. Föreningen har en stabil ekonomi och vissa år brukar de kunna få till en avgiftsfri månad. Nyligen har man också valt att investera och installera solceller på taket som producerar el och sänker driftskostnaderna för de boende. Parkering finns att tillgå och till varje lägenhet finns förråd. Anmäl sedan ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

  • Hiss
Norrabyvägen 54, Tranås, Tranås kommun

Norrabyvägen 54

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
12 500 000 kr
142 + 133 m²
5 rum
2 166 m² tomt

Nästan längst bort på Norrabyvägen hittar vi detta underbara och privata läge invid vattnet. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en strandtomt med så privat läge som denna. Huset uppfördes 1909 och suterrängplanet byggdes till 2004. Med en strandtomt om 2 166 kvadratmeter med tillhörande 568 kvm vatten är denna villa med detta läge något alldeles extra. Lägg därtill ett attefallshus och en egen bastu vid vattnet och en stor brygga. Redan i hallen möts man av något unikt. Öppnar man en lucka i golvet kan man kliva ner i en vinkällare med konstant bra temperatur och plats för flera hundra flaskor. När man sedan tar klivet in i allrummet slås man av den magnifika utsikten över sjön Sommen genom de stora fönsterpartierna. Allrummet ligger i öppen planlösning till köket. I köket har men en öppen spis med insats och ett kök i med inredning i ek. Maskinparken består av gashäll, grill, ugn, micro, diskmaskin, en fullstor frys, ett fullstort kylskåp och ett inbyggt kylskåp under bänken. Från det stora allrummet når man ut på balkongen som sträcker sig längs med hela huset. En trappa upp har man två sovrum i gammal stil med snedtak, det ena är stort och har fönster åt tre vädersträck. Det lite mindre sovrummet har en egen balkong. I suterrängplanet ligger det genomgående klinkers med golvvärme inunder. Här ligger husets största sovrum som har fönster ut mot vattnet och här vaknar men till en fantastisk vy årets alla dagar. Härifrån kan man kliva ut på altanen och ta sig ett dopp i bubbelpolen. Invid sovrummet ligger en stor klädkammare och innanför den har man ett badrum med bubbelbadkar dusch, wc och tvättkommod. I detta planet ligger även tvättstuga (med sjöutsikt), ett ytterligare rum som har många möjligheter som ex hobbyrum eller hemmakontor. Givetvis kliver man rätt ut i garaget som är både isolerat och uppvärmt. På tomten finns även en äldre byggnad i gott skick som kan husera garage, hobbyrum eller varför inte parkera golfbilen här och inreda resten av utrymmet till träningsyta för vinterhalvåret. Det här är verkligen ett underbart läge och det är sällan dessa blir till salu. Kika gärna runt inne i huset i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ditt intresse för mer info och visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ryggestorp Hällstorp 1, Tranås, Tranås kommun
  • Imorgon kl 14:00
Ryggestorp Hällstorp 1, Tranås, Tranås kommun, bild 2
Ryggestorp Hällstorp 1, Tranås, Tranås kommun, bild 3

Ryggestorp Hällstorp 1

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
500 000 kr
45 m²
3 rum
2 320 m² tomt

Välkommen till Ryggestorp Hällstorp 1! Nu finns möjlighet att förvärva ett charmigt vinterbonat torp . Här bor du med skog och natur som din närmaste granne. Med sin lantliga charm bjuder detta torp in till en känsla av lugn och harmoni. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med plats för soffa och matgrupp. I detta rum finns en kakelugn som är mysig att elda i och rummet pryds av fina trägolv. Köket ger plats för mindre köksbord, har en charmig vedspis, kombinerad kyl/frys och spis/ugn. Badrum med dusch, och WC. Utanför badrummet finns en tvättmaskin. En trappa upp finns två sovrum med flera sängplatser. Perfekt för familjen eller om man har gäster som vill sova över. På tomten finns även möjlighet till odling och trädgårdsarbete, vilket ger möjlighet till självförsörjning och nära kontakt med naturen. Perfekt för den som söker en fridfull tillflyktsort från stadens stress. Med endast några kilometer från torpet tar du dig till Säbysjön där du kan ta ett svalkande dopp en varm sommardag. Vattnet i den egna brunnen är testat och tjänligt. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Jubileumsvägen 10D, Tranås, Tranås kommun

Jubileumsvägen 10D

Radhus
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
4 550 000 kr
130 m²
3 rum

I Tranås natursköna område Norraby IV upprättar just nu det lokala byggföretaget SE-Bygg 15 stycken äganderätter ritade av arkitekten Fredrik Almlöf för arkitektkontoret Fojab. Äganderätterna är fördelade på åtta stycken 2-planshus benämnda för Tjärdalen och sju stycken 1-planshus benämnda för Slanan. De är belägna i områdets övre högra hörn med slående utsikt över sjön Sommen och fantastisk närhet till Malinskog. Detta hus på Jubileumsvägen är snart redo för inflytt. Här har man chansen slippa en lång och utdragen byggprocess och att kunna vara med och välja detaljerna och sätta sin personliga prägel på inredningen. Planlösningen är noga uttänkt för de två hustyperna för att maximera bostädernas funktion och trivsel. För att ta till vara på husens fantastiska läge och utsikt består husen av flertalet glaspartier och skjutdörrar. Huset med en boarea på 130 kvm är fördelade på två sovrum, ett vardagsrum, två badrum, ett kök. Pluss detta har man två uteplatser om sammanlagt 60 kvm, alla hus har egen carport med direktanslutning till husets groventré. Kontakta mäklare för mer info och visning.

  • Plus
  • Uteplats
Bredkärr Fjällvik 1, Tranås, Tranås kommun

Bredkärr Fjällvik 1

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
3 700 000 kr
149 + 35 m²
5 rum
3 383 m² tomt

Välkommen till Bredkärr Fjällvik 1! Det är med nöje som vi kan presentera ditt drömhus som nu är ute till försäljning! Detta är ett unikt läge som måste upplevas på plats. Här bor du på landet med idylliska omgivningar, närhet till vatten i form av Trollsjön och samtidigt med promenadavstånd till centrum. Ett helt unikt läge som kombinerar känslan av att vara mitt i grönskande landsbygd samtidigt som du enkelt kan gå eller cykla till både förskola, skola, järnvägsstation och Tranås centrum. Till Tranås station är det ca 2,3 km. Hubbarp och Ängarydsskolan ca 1,2 km. Omgivningarna runt Fjällvik präglas av vacker natur och tomten gränsar till Trollsjön, där du kan ta ett morgondopp om du vill. Du välkomnas vid de vita grindarna och ser rakt genom den lummiga och uppväxta trädgården ner till Trollsjön. Trädgården var tidigare en handelsträdgård, vilket man fortfarande kan se spår av. Det finns fruktträd, långa rader av hallonbuskar, röda- och svarta vinbär, rabarber, blåbärsbuskar samt ett stort naturområde med både blåbär och lingon som växer vilt. Nere vid Trollsjön finns en uteplats där du kan njuta av kvällssolen efter ett dopp i sjön. Invändigt välkomnas du av en hall med stora förvaringsutrymmen. Kök med platsbyggt bord/bänk med utsikt över sjön. Vitvaror och spis/ugn från 2018. Nytt schackrutigt golv 2018. Diskbänk i rostfritt och blandare i industriell stil. Vardagsrummet har en kamin som blir den centrala punkten i rummet. Mörka ekgolv binder samman vardagsrummet med matrummet. Vid väggen mellan dessa rum har de gamla brädorna fått komma fram och ett litet fönster med spröjs binder samman utrymmena. Helkaklat badrum med toalett och dusch. Bastu med badkar. På övervåningen finns tre sovrum, hall och en liten toalett. Ett av sovrummen har stor nyrenoverad balkong med fantastisk utsikt över Trollsjön. Kattvind och många platsbyggda garderober. I gillestugan finns ett stort rum som nyttjats som tonårsrum, Tv-rum och hobbyrum. Golvvärme. Välkommen till ditt nya hem!

Östra Bergsgatan 6B, Tranås, Tranås kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Östra Bergsgatan 6B

Lägenhet
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
450 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
3 063 kr/mån
11 538 kr/m²

Välkommen till Östra Bergsgatan 6B! Letar du efter en övernattningslägenhet, studentbostad eller ska du kanske flytta hemifrån och är på jakt efter din första lägenhet? Då kan detta vara en bostad för dig. Nu kan vi presentera en kvadratsmart ljus etta på 39 kvm i ett av Tranås populäraste lägenhetsområde. Ni välkomnas in i en hall med garderober och plats för avhängning. Köket är delvis renoverat och har kombinerad kyl/frys, diskmaskin och spis. Charmiga överskåp med skjutdörrar i äldre stil, bra med förvaring och arbetsyta. Badrummet är stambytt och har grå plastmatta samt vitt/grått kakel på väggarna, WC, dusch och handdukstork. Vardagsrummet ger plats för säng, soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet når man balkongen som har ett högt söderläge. Här bor ni i en trevlig HSB-förening med närhet till det mesta, skola, Tranås shoppinggata, resecentrum, simhall och gym inom några minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Jubileumsvägen 11A, Tranås, Tranås kommun

Jubileumsvägen 11A

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
5 700 000 kr
150 m²
5 rum

I Tranås natursköna område Norraby IV upprättar just nu det lokala byggföretaget SE-Bygg 15 stycken äganderätter ritade av arkitekten Fredrik Almlöf för arkitektkontoret Fojab. Äganderätterna är fördelade på åtta stycken 2-planshus benämnda för Tjärdalen och sju stycken 1-planshus benämnda för Slanan. De är belägna i områdets övre högra hörn med slående utsikt över sjön Sommen och fantastisk närhet till Malinskog. Detta hus på Jubileumsvägen är snart redo för inflytt. Här har man chansen slippa en lång och utdragen byggprocess och att kunna vara med och välja detaljerna och sätta sin personliga prägel på inredningen. Planlösningen är noga uttänkt för de två hustyperna för att maximera bostädernas funktion och trivsel. För att ta till vara på husens fantastiska läge och utsikt består husen av flertalet glaspartier och skjutdörrar. Kontakta mäklare för mer info och visning.

  • Plus
Jubileumsvägen 15, Tranås, Tranås kommun

Jubileumsvägen 15

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
8 500 000 kr
183 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkomna till ett helt underbart hus, ritat av arkitekten Fredrik Almlöf, som stod klart under sommaren 2023. Huset ligger högt upp vid skogsbrynet och smälter väl in tack vare den järnvitriolbehandlade träfasaden och sedumtaket. Vinkeln på huset optimerar utsikten och gör huset unikt. Huset erbjuder en unik och modern design som blandar stil med funktionalitet. De generösa fönstren och extra höga skjutglaspartierna släpper in massor av naturligt ljus och skapar en luftig och ljus atmosfär i varje rum. Med öppna planlösningar och högkvalitativa materialval är detta hem perfekt för den som söker det lilla extra. När man kliver in i hallen slås man av den enorma takhöjden, över sex meter upp till nock i hallen. Innertak i träulit som ger en mjuk känsla och gör att ljud absorberas. Köket ligger i öppen planlösning med allrummet med mockafärgad köksinredning från HTH och bänkskivor i rostfritt. Genomgående ligger furuparkett med vattenburen golvvärme inunder. Från allrum och kök kan man öppna upp de stora fönsterpartierna till den stora altanen och 4x8 m stora poolen. I entréplanet finns två sovrum, det ena med utsikt mot skogen och det andra med utsikt över vattnet. Från det senare sovrummet kan man öppna upp mot altanen och njuta av sin morgonkaffe. Ett stilfult badrum med med utgång till poolen för att smidigt kunna duscha av sig efter kvällsdoppet. Poolen har en sober grå liner som ger vattnet en lugn turkos färg. Övre plan har ett ljust och luftigt allrum med fransk balkong och utgång till den stora takterassen. Här finns två sovrum, båda med fransk balkong. Samtliga sovrum i huset är belägna mot skogen i norr. Badrummet på övre plan är har likt det på nedre plan klinkers på både golv och vägg och naturliga materialval. Tomten angränsar till en magisk tallskog och spången tar dig direkt ut till promenadstigarna. Detta är ett väldigt välplanerat hem med noga utvalda detaljer och för de som söker nåt alldeles extra. Kontakta mäklare för mer info och visningstider.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tingsvägen 17, Aneby, Aneby kommun

Tingsvägen 17

Villa
Aneby, Aneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
825 000 kr
130 + 370 m²
1 407 m² tomt

Vem har inte drömt om att få bygga om en gammal kyrka till bostad? Nu finns chansen att förvärva gamla Betania-kyrkan i Hullaryd. En stor kyrksal med estrad, dopgrav, och läktare. En trappa ner finns en församlingsvåning med ett mindre kök. Stora ytor som går att göra om till sovrum och vardgsrum. I byggnaden finns också två stycken lägenheter med två rum och kök, dessa renoverades 2017 med nya ytskikt i såväl rummen som badrummen. Kontakta mäklare för mer information och visningstider.

Breafall 7, Aneby, Aneby kommun

Breafall 7

Villa
Aneby, Aneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
4 495 000 kr
194 m²
7 rum
2 034 m² tomt

Välkommen till Breafall 7 - ditt drömhus på landet! Välkommen till detta fantastiska hus med en boarea på 194 kvm som uppfördes 2017! Här får du möjligheten att bo i en fridfull och naturskön miljö med skog och åkrar som din närmaste granne. Med moderna bekvämligheter och en stilren design är detta ett drömhem för dig och din familj. Här finns generösa sällskapsytor, fina materialval, genomtänkta lösningar och en härlig atmosfär. Detta hus bjuder verkligen in till trevlig stämning och en känsla av att trivas och bo. Entréplan Planlösningen på detta hus är bra planerad och de sociala ytorna är väl tilltagna. Golvvärme finns på hela entréplan. Praktisk hall med förvaring i form av garderober samt plats för avhängning. Direkt till vänster når du ett arbetsrum/mindre sovrum. Snyggt helkaklat badrum, spegel med belysning, duschväggar, WC samt en praktisk helkropps spegel som går att vinkla. Rymlig tvättstuga med trevligt ljusinsläpp. Här finns gott om förvaring och bänkyta, tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga köket är en dröm för den matlagnings intresserade. Här finns gott om förvaring och arbetsyta. Praktisk köksö med frihängande köksfläkt. Matplatsen i köket är ljus och trevlig tack vare det fina ljusinsläppet från tre väderstreck. Med detaljer som inbyggda spotlights i fönsterna gör att det blir en mysigt känsla när det mörknar ute. Detta är verkligen en plats som bjuder in till trevliga middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och luftigt och takhöjden ger en känsla av rymd. Kaminen är bra placerad och sprider både värme och mysfaktor när man eldar. Från vardagsrummet når man ut till trädäcket som sträcker sig runt halva huset. Övreplan En trappa upp möts du av ett stort härligt allrum/tv-rum med högt till tak. Detta rum är en perfekt samlingplats att umgås på med kompisgänget. Från detta rum når du ut till balkongen som ligger i söderläge. Detta plan erbjuder tre sovrum varav två fina barnrum som är placerade i ena delen och ”master bedroom” i andra. Det större sovrummet har en egen klädkammare. Ytterligare ett rum som tidigare används som walk-in -closet men som kan göras om till exempelvis kontor. Helkaklat badrum i smakfulla färger med dusch, badkar och WC. Utomhus finns en underbar trädgård som bjuder in till grillkvällar, lek och avkoppling i sköna solskenet. Med uteplatsen i söderläge kan du koppla av och njuta och blicka ut över åkrarna. Denna bostad har ett praktiskt dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar. Här har man förberett med golvvärme samt vatten och avlopp finns framdraget. Ovanpå garaget finns en utrymme med möjlighet att ha tex ett kontor, gästrum eller hobbyverksamhet, endast fantasin sätter gränserna. I anslutning till garaget finns en hundgård med en isolerad hundkoja. Barnen tar sig enkelt till skolan genom att ta skolskjuts som stannar precis utanför huset. För dom yngre barnen finns Vireda skola som ligger ca 10 min från Breafall. Här går man från förskoleklass till årskurs 5. Från årskurs 6 till 9 åker man skolskjuts till Aneby. Detta är ett fantastiskt hus som du måste se och uppleva på plats! Välkommen till ditt nya hem!

Sjöängsvägen 10, Tranås, Tranås kommun

Sjöängsvägen 10

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
9 500 000 kr
140 m²
1 814 m² tomt

På Sjöängsvägen i Övrarp har vi nu nöjet att presentera detta underbara läge vid sjön Sommen med en stor egen brygga att bada från och sitta och njuta av vågornas kluckande. Vintertid kan man tända upp en brasa i grillkåtan som också ligger nere vid vattnet. Huset är timrat och den ursprungliga delen byggdes 1998 och har sedan byggts till. I hallen och köket ligger grå klinkers. Köket från Epoq går i mörkt trä, maskinpark i rostfritt och stor bänkyta i sten. Köket är delvis öppet upp i nock och delvis finns ett loft som kan nyttjas som gästrum. I anslutning till köket finns en matsal med kilsågat plankgolv och braskamin. Härifrån finns två uterum i fil med utsikt över vattnet. Innanför köket finns ett allrum med parkettgolv. Ett stort badrum med ett fristående badkar dusch, wc och tvättkommod. Sovrummet har fönster åt två håll och ger ett härligt ljusinsläpp. Utöver stora huset finns också ett gästhus med en egen veranda mot vattnet, ett stort sovrum och ett stort kök. Huset har utrustats med hela 42 solpaneler vilket ger en billig driftkostnad och vid garaget finns laddare för elbil. Det här är verkligen ett unikt hus som måste upplevas. redan nu kan ni kika runt i huset i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ditt intresse för mer info och visning.

Åängen 1, Ydre, Ydre kommun

Åängen 1

Villa
Ydre, Ydre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 195 000 kr
91 m²
2 600 m² tomt

Intill inloppet till Österbysjön ligger vackra Åängen 1. Ett mysigt hus som lämpar sig både som fritidshus och permanentboende. I entréplanet finns ett härligt kök i vitt med vitt kakel och maskinpark i rostfritt. Köket är utrustat med ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys, micro och vinkyl. Allrummet har en öppen spis med insats och fins trägolv. På övre plan har man en möblerbar hall, ett stort badrum och ett fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. På tomten finns också en gäststuga med öppen spis och plats för dubbelsäng. Det finns också redskapsbodart och garage. Det här är verkligen ett läge som lämpar sig bra för det lite mindre hushållet eller som fritidsboende för den som vill ha hög standard. Anmäl ditt intresse så återkommer vi med mer info.

  • Uteplats
Hamiltons väg 4, Tranås, Tranås kommun

Hamiltons väg 4

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
6 475 000 kr
155 + 70 m²
7 rum
1 795 m² tomt

Välkomna till detta unika läge på Hamilons väg i Norraby. Detta Götenehus i souterräng är verkligen något utöver det vanliga med sin unika design och fantastiska läge. Här kan man njuta av naturen och vattnet samtidigt som man har ett modernt och stilrent boende med alla bekvämligheter man kan önska sig. Redan när man kliver in i huset slås man av den imponerande takhöjden och utsikten genom de stora fönsterpartierna mot vattnet. Entréplanet har en öppen planlösning mellan allrum och kök och överallt ifrån kan man blicka ut över vattnet. I allrummet finns en braskamin från Contura som värmer kalla vinterkvällar och sommartid öppnar man istället upp till den stora balkongen. Köket är stilrent med inredning i vitt och bänkskivor i trä och sten. Välplanerat och lättarbetat och för matlagningsälskaren finns här en gasspis från Husqvarna. I entréplanet finns ett sovrum och är wc med dusch. Ytterligare en entré med gott om förvaring som man når från garaget. En trappa ned når man ytterligare ett allrum. Med öppningsbara fönster från golv till tak kommer man härifrån ut till altanen som delvis är under tak. Souterrängplanet har hela fyra sovrum varav tre i anslutning till allrummet. Det fjärde har egen ingång och kan nyttjas som hemmakontor eller gästrum. Inifrån huset når man det genom att gå genom tvättstugan. Detta plan har ett stort badrum med bubbelbadkar, dusch och bastu. På husets framsida hittar man ytterligare en altan där man kan njuta av kvällssolen samtidigt som man lagar middagen i uteköket. Till detta huset följer även båtplats Redan nu kan ni gå runt i delar av huset i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ert intresse för mer info och visningstider.

  • Balkong
  • Uteplats
Trimgatan 7, Tranås, Tranås kommun

Trimgatan 7

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
2 595 000 kr
114 + 49 m²
4 rum
750 m² tomt

Välkommen till Trimgatan 7! Vi förbereder just nu detta trevliga enplanshus i attraktiva Källås till försäljning. Här bor du med närhet till skola, förskola, grönområden och motionsspår. Detta är ett hus som ger plats för hela familjen att trivas och bo i. Huset byggdes 1982 och har en boyta på 114 kvm som disponeras väl. Du välkomnas in i en hall med plats för avhängning. Till höger kommer du till husets sovdel med två bra sovrum samt ett badrum med WC, dusch och badkar. Vardagsrummet är rymligt och har flera fönster ut mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp. Här kan man sitta och mysa framför en sprakande eld från kaminen. Från vardagsrummet når du utgång till altanen som har en takdel och en öppen del. Köket är rymligt och ger plats för köksbord. Nya köksluckor byttes 2023 . Andra delen av huset har en groventré, ett stort sovrum, ett badrum med dusch och WC, tvättstuga samt utgång till garage och förråd. Trädgården är lummig och härligt under vår och sommar. Flera sorters blommor pryder fint trädgården så som syren, humle, jasmin, röda rosor och kaprifol. Även fruktträd och buskar finns, plommon, körsbär, bigarrå, hallon och krusbär. Är detta ditt nya hem? Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Plangatan 9A, Tranås, Tranås kommun

Plangatan 9A

Övrigt
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
3 750 000 kr
1 112 m² tomt

Charmig och välhållen hyresfastighet i Tingshusområdet i Tranås. Såväl huset som lägenheterna håller genomgående gott skick. Det fina läget i ett av Tranås trevligaste villakvarter, omgivet av vackra tjugo- och trettitalshus bidrar till att det är lätt att hitta hyresgäster och i princip obefintliga vakanser. Dessutom endast ett ar minuters gångavstånd till Storgatan med allt sitt utbud. Huset innehåller fem lägenheter. Två st tvåor, två treor och en fyrarummare. Alla i gott skick och med lite äldre charm. Två av lägenheterna har egna uteplatser och huset är beläget på en stor tomt med rejäla gräsytor och fruktträd. Hyresintäkterna uppgår till 370 kkr. Drift 100 kkr. 3 ROK 104 kvm 6240 kr/mån 2,5 ROK 78 kvm 6477 kr/mån 2,5 ROK 78 kvm 6630 kr/mån 2 ROK 55 kvm 5508 kr/mån 2 ROK 55 kvm 5508 kr/mån garage 1st 245 kr/mån

Visar 1 - 25 av 34