Mäklare David Moberg

David Moberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hemmansgatan 7, Tranås, Tranås kommun

Hemmansgatan 7

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
2 925 000 kr
167 m²
7 rum
839 m² tomt

Välkommen till Hemmansgatan i Tostås - en attraktiv enplansvilla belägen i lugn närhet till förskola, skola, natur m.m. Ett hus med en rymlig och generös planlösning som passar även den lite större familjen. Här möts vi av ljusa generösa sociala ytor med två allrum, varav det ena har braskamin. Ett trevligt matrum och ett fräscht kök med mycket bänkyta och förvaring. Fyra sovrum i varierande storlek, varav ett av dem har en ordentlig klädkammare. Helkaklat badrum utrustat med både dusch, badkar samt dubbla handfat. En groventré med tvättstuga och flera linneskåp. På husets baksida finns stort trädäck, delvis under tak och inglasat. Mysig insynsskyddad trädgård med både växthus och jordkällare. Redan idag kan ni gå på visning i vår 3D-visning här nedan. Kontakta mäklare för mer information och visning

 • Uteplats
Tranåskvarnsgatan 6B, Tranås, Tranås kommun

Tranåskvarnsgatan 6B

Lägenhet
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 050 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
3 640 kr/mån
17 213 kr/m²

På Falkberget finns denna väldigt fina tvårummare. Lägenheten förvärvades 2017 och har sedan dess fått sig omfattande renovering. Planlösningen har delvis ändrats genom att man öppnat upp större mellan hall och kök och får därmed en ljus och rymlig hall med gott om förvaring i de fya skjutgarderoberna. Genomgående har man lagt in nya golv och såväl golv som tak har nya ytskikt. Köket har vita släta luckor, svart bänkskiva och är utrustat med kombinerad kyl & frys, induktionshäll, ugn, inbyggd micro och diskmaskin. Allrummet når man från både hallen och köket och här finns plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Balkongen ligger mot väster och här kan man njuta av eftermiddags och kvällssolen. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är har kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns dusch, wc och tvättkommod. Det är också förberett för om man vill sätta in en tvättmaskin. Det här är en väldigt fin lägenhet i en välskött förening med centralt läge och närhet till Resecentrum. Kika runt i lägenheten på vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ditt intresse till mäklare så ordnar vi en visning.

 • Plus
 • Hiss
Höganloftsvägen 7, Hagadal, Tranås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Höganloftsvägen 7

Villa
Hagadal, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
3 500 000 kr
148 + 123 m²
6 rum
1 276 m² tomt

På Höganloftsvägen 7 hittar vi denna villa med underbar utsikt över Tranås ändå ut till sjön Sommen. Speciellt med huset är att det finns tre plan pga utbyggnaden. Det här är en villa för de som behöver gott om plats eller så finns möjlighet att hyra ut en del separat. I entréhallen finns golvvärme och direkt innanför dörren finns en gäst wc med kakel och klinkers. Vidare in finns det två sovrum, båda med fin utsikt, det ena har en fransk balkong. I anslutning till rummen ligger ett kaklat badrum utrustat med bubbelbadkar och dusch samt en klädkammare. En halvtrappa upp från hallen kommer man till en öppen yta med matsal och ett allrum med braskamin. Från allrummet har man utgång till den långa balkongen på husets framsida där man kan blicka ut över staden. I detta planet finns ett sovrum med stora skjutgarderober med spegeldörrar. Köket ligger i anslutning till matsalen och har plats för en matgrupp/ soffgrupp. Inredningen går i vitt och svart och maskinparken i rostfritt (induktionshäll i båda lägenheterna). Från köket når man den stora terrassen på husets baksida. Den är delvis under tak och över en del kan man fälla ut markiser. Det finns även en rökugn. I sutterrängplanet en halvtrappa ner finns en egen ingång med en lägenhet om ett rum med braskamin och ett mindre kök. Perfekt om man har tonårsbarn eller vill hyra ut. Det går också att inreda som kontor om man önskar jobba hemifrån. Vidare in finns en tvättstuga samt en bastu och duschrum. Det finns ett garage i huset med förråd innanför. Det finns en lekstuga, vedhus samt fristående förråd på tomten. I trädgården finner ni mycket blommor, örter och vintergröna växter. Ett väldigt trevligt hus med mycket yta i ett lugnt område med närhet till skola och barnomsorg.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Södergatan 6, Söder, Tranås kommun

Södergatan 6

Villa
Söder, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 925 000 kr
113 + 70 m²
5 rum
902 m² tomt

Välkomna till Södergatan 6. Här bor man bra i lungt område med närhet till förskola. Hallen är välkomnande och har vit träpanel på väggarna. Direkt in till vänster har man gjort om den forna lilla gästtoaletten till ett rymligt badrum som går i vitt och grått. Innanför hallen finns en stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Köket renoverades 2018 och man behöll den äldre charmen genom att renovera stommar, luckor och beslag. Maskinparken byttes samtidigt ut och består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn samt diskmaskin, samtilga i rostfritt. Vardagsrummet har tre fönster med bra ljusinsläpp och här finns plats för soffgrupp framför den öppna spisen (i dagsläget ej eldningsbar). I anslutning ligger matrummet som även det har parkett. Mellan matrum och allrum finns skjutdörrar i gammal stil. Från matrummet når man det inglasade uterummet och altanen med bra solläge kvällstid. Övre plan har målade trägolv. Två större sovrum varav det ena har utgång till balkongen i söderläge. Det finns också ett lite mindre rum som i dagsläget nyttjas som kontor, men som kan bli ett mindre sovrum. På övre plan finns även en mindre wc. Trädgården erbjuder plats för både lek och odling. Du vet väl om att du kan gå på visning redan nu i vår 3D-visning här nedan.

Tenbäcken Lövåsa 1, På Landet, Tranås kommun

Tenbäcken Lövåsa 1

Villa
På Landet, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 325 000 kr
79 m²
4 rum
1 494 m² tomt

Strax utanför Tranås hittar ni Tenbäcken och denna mysiga lilla villa. I entréplanet finns ett trevligt kök med ljusa luckor från Nordanro. Maskinparken är i rostfritt och består av kombinerad kyl och frys, ugn, induktionshäll, inbyggd micro samt diskmaskin. Samtliga från Samsung. I vardagsrummet ligger ett fint trägolv och här finns en pelletskamin som bidrar med både värme och mysfaktor. I detta plan finns ett sovrum som i dagsläget nyttjas som kontor och har fönster i två väderstreck. Badrummet har klinkerslagt golv och kaklade väggar, dubbla handfat, dusch och tvättmaskin. Övervåningen har en möblerbar hall och ett mysigt sovrum med synligt bjälklag och öppet upp i nock. I trädgården finns flera förråd och bodar. I den ena länga har man inrett med vedeldad bastu. Det andra huset skulle kunna inredas som gästhus eller varför inte ett eget hus till tonåringen. Här bor man verkligen bra med skogen som närmsta granne. Ett viltstängsel skyddar så att inte rådjuren äter upp trädgårdslandet, men i stängslet finns en dörr så man kan kliva ut och plocka svamp. Välkommen att gå på visning redan idag i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ditt intresse för visning.

Ekeberg Lilla Ängabäck 1, Vireda, Aneby kommun

Ekeberg Lilla Ängabäck 1

Villa
Vireda, Aneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
2 995 000 kr
65 + 40 m²
5 rum
2 497 m² tomt

Välkommen till denna idyll. I Lilla Ängabäck hittar vi detta fina hus med underbart läge mellan skog och vatten. Huset byggdes 2006 och har så sent som i år uppdaterats med en ordentlig solcellsanläggning på taket vilket ger möjlighet till riktigt låga driftskostnader. Entréplanet har ett härligt vardagsrum som är öppet upp i nock. Här kan man sitta och blicka ut över vattnet och njuta av elden ifrån den öppna spisen. Det varma halvåret öppnar man dubbeldörrarna till den stora altanen där man kan ha utekök under tak, en stor matgrupp. Altanen fortsätter runt knuten till husets baksida och här hittar man även en utedusch. Köket går i vinkel och här har vi vedspis, ugn, spishäll, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Det finns två bra sovrum i entréplanet och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. En trappa upp hittar vi ett lite mindre sovrum samt ett stort rum som kan nyttjas som både allrum eller sovrum. Här finns också en fin wc med takfönster. På tomten som leder ner till vattnet finns ett bastuhus med en lite loungdel och altan. Från bastun springer man snabbt ner till bryggan för att bada. I trädgården har man påbörjat ett bygge på ett växthus och har byggt färdigt grunden. Byggsatsen till växthuset följer givetvis med. Inne i huset så kommer nuvarande ägare att plocka bort personliga tillhörigheter, medans resten följer med i köpet. Så här är det bara till att flytta rakt in. Huset kan användas som såväl fritidshus som permanentbostad. Kontakta mäklare för mer info och visningstider.

 • Uteplats
Dämsängsgatan 14, Junkaremålen, Tranås kommun

Dämsängsgatan 14

Villa
Junkaremålen, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
2 650 000 kr
163 + 100 m²
7 rum
960 m² tomt

Välkomna till denna villa som uppfördes 1960 och är signerad arkitekt Dag Irvall. Ett härligt hus med många rum och med ett bra läge nära till skola, barnomsorg och strövområden i Östanåparken. Entréplanet bjuder tre sovrum, ett badrum, gästwc, kök, matrum samt vardagsrum med öppen spis och högt i tak. Det övre planet har två sovrum likvärdiga till storleken och en övre hall och wc. I källaren hittar man en gillestuga med öppen spis, ett gästrum, tvättstuga, förråd och garage. Ett välbevarat hus med mycket i original. Gå på visning redan nu i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ditt intresse för visning.

 • Uteplats
Prästgatan, Tranås, Tranås kommun

Prästgatan

Tomt
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
600 000 kr
1 789 m² tomt

Intill Tranås prästgård kan vi nu erbjuda tomter till försäljning. Bra läge i lugnt och familjärt område med närhet till såväl skog och badsjö. Nära till förskola samt skola åk 1-9. Redan avstyckade och klara att sätta igång drömprojektet. Kontakta mäklare för mer information och visning.

Dalagatan 3B, Tranås, Tranås kommun

Dalagatan 3B

Villa
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
1 995 000 kr
158 + 70 m²
734 m² tomt

Här har vi ett hus med många bra renoveringar gjorda de senaste åren. Dränering, ny fasad, tilläggsisolering, två tillbyggnader, med mera. Entréplanet har disponeras med kök, matrum, allrum sovrum samt ett inglasat uterum. Köket har luckor i trä och de flesta vitvaror bytta under 2020. I allrummet finns braskamin och utgång till det inglasade uterummet. Det övre planet har två stycken stora sovrum och ett duschrum med duschkabin klinkers på golvet och kaklade väggar. Souterrängplanet har en trevlig utbyggnad som idag nyttjas som kontor och försäljningslokal. Rummet lämpar sig väldigt väl för detta men skulle också kunna bli ett väldigt trevligt allrum. Innanför detta hittar vi ett stort rum, perfekt för tonårsbarnet eller som kontor. Övriga källaren är oinredd och här hittar vi förråd, groventré, tvättstuga, samt ett badrum med äldre standard. Tomten har man gjort mycket med och bakom huset finns gräsmatta och fruktträd. Framför huset har man anlagt en ordentlig parkering som idag funkar som besöksparkering till verksamheten, men som skulle kunna lägghas igen och få en trevlig gräsyta framför huset. Kika gärna runt i vår 3D-visning här nedan och anmäl sedan ditt intresse till mäklar för visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Sveagatan 32B, Söder, Tranås kommun

Sveagatan 32B

Villa
Söder, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
4 000 000 kr
153 + 70 m²
7 rum
719 m² tomt

På söder och Sveagatan 32B kan vi nu presentera denna villa om 223 kvadratmeter. Ytan fördelas i hela fyra våningsplan där entréplanet och ovanvåningen innehar varsin lägenhet om 75 kvm vardera. Varje lägenhet disponeras med tre rum och kök. Lägenheterna är båda genomgående fräscha där badrum är bra renoverade i båda. Rymliga kök och vardagsrum med utgång till inglasade uterum och uteplatser. 2013 tillbyggdes vinden med en ny takkupa och en inredd lägenhet. Här finns ett rum, litet pentry samt duschrum. I källaren finns ett stort dubbelgarage samt tvättstuga och ett kontor. Huset har försetts med nya fönster och dränering gjord. Stammarna byttes mot gatan i samband med dräneringen. Huset värms via fjärrvärme. 2008 gjordes takbyte komplett med nya plåtar. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Målqvist väg 10, Aneby, Aneby kommun
Målqvist väg 10, Aneby, Aneby kommun, bild 2
Målqvist väg 10, Aneby, Aneby kommun, bild 3

Målqvist väg 10

Villa
Aneby, Aneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
4 040 000 kr
112 + 28 m²
5 rum

Nu ger vi dig möjlighet att köpa en helt nyproducerad enplansvilla med planerad inflyttning 2023. Tillsammans med lokala byggfirman Bröderna Lax kommer Brechensbauer Design Group att uppföra två fristående villor med detta centrala läge i Aneby. Ett mycket smidigt boende med låg energiförbrukning. På denna adress, Målqvist väg 10 kommer JES villan att erbjuda ett hus om 112 kvm. Villan erbjuder ett stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med utgång till uteplatsen och trädgården. Här finns tre bra sovrum varav det ena är ett större master-bedroom med skjutdörrsgarderober. Vidare finns två praktiska barnrum alternativt hemmakontor. Allrummet förbinder två av sovrummen samt husets stora det stora badrummet som även är kombinerat med tvättstuga. I entréhallen finns en gäst-wc! Huset har påkostade materialval såsom kök från Marbodal med Electrolux vitvaror i vitt. Klinker i kapprum samt 3-stavig ekparkett i resten av huset. Allt för att du här bara skall kunna flytta in, bo och trivas! Den vattenburna golvvärmen ger ett härligt inomhusklimat. Ihopbyggt mot huset med ingång utifrån når du garage om ca 20 kvm samt förråd på 8 kvm innanför. Fastigheten levereras med en asfalterad biluppställningsplats, gång och entréyta är stensatt. På övriga ytor finplaneras tomten och gräs sås. Makadam/trädgårdsgrus närmast sockel av kantelement. Mycket låg driftskostnad och ett smidigt och lättskött hus som passar både för er som är lite äldre som för den yngre familjen som vill bo snyggt, fräscht och stilrent. Försäljningen går till så att är man intresserad kontaktar man ansvariga mäklare och därefter träffas vi och går igenom hur processen går till, vad som ingår mm. Välkommen hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
Tullerums västergård 1, Tullerum - Sjön Sommen, Ydre kommun

Tullerums västergård 1

Tomt
Tullerum - Sjön Sommen, Ydre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
450 000 kr
1 000 m² tomt

TOMT 1 - Ledig TOMT 2 - SÅLD Vackert beläget i Tullerum kan vi nu erbjuda två stycken tomter för försäljning. Här bor du med mindre än 250m till sjön Sommen, tomterna kommer att avstyckas från stamfastigheten YDRE TULLERUM 2:12. Tillhör du en av dom som vill ut på landet och skapa ditt egna permanent eller fritidsboende? Då är detta en fin möjlighet för dig. Den sista tomten som styckas av beräknas få en tomtstorlek om ca 1000 kvm. Förhandsbesked finns för byggnation om villa i två våningsplan. För anslutning av vatten, avlopp och el står köparen för. Se bifogad situationsplan för tänkt avstyckning. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för platsvisning eller mer information,

Visar alla 12