Bruksvägen 36

Härjedalens kommun Se på karta

1 920 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
56,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
2012
Förening
BRF Fjällripan
Om föreningen
Avgift
3 762 kr/mån
Pris/m²
33 982 kr/m²

Tänk dig att vakna upp mitt i fjällvärlden och året runt vara omgiven av spännande aktiviteter och vacker natur att koppla av i. Från den här centralt belägna lägenheten i Ljusnedal har du närhet till det mesta. Skoterled och längdspår passerar precis vid stugknuten och bäst av allt är utslaget från 18:e hål som ligger precis framför uteplatsen! Närmare än så kommer man knappast. Funäsdalsfjällens GK kan vara en av Sveriges mest naturskönt belägna 18-hålsbanor med "seaside-hål" längs Ljusnedalsjön. Eller som tidningen Svensk Golf uttryckt det: "FUNÄSDALSFJÄLLENS GK Svår att slå i fråga om skönhet. Att spela sig in till klubbhuset på stranden till Ljusnedalssjön med bergen i fonden, är inget annat än ett stort stycke golfglädje." Sommartid finns även fina fiskevatten att fiska i och vacker natur att vandra och cykla i. På bara några minuter med bil eller en skön promenad når man Funäsdalen med butiker, mataffär, skola, sjukvård, café och restauranger samt annan service.

Själva lägenheten ligger i markplan och läget passar lika bra för fritidsboende som permanentboende. Interiören är ljus och modern med tre fräscha sovrum, badrum och separat toalett, ett luftigt allrum med matplats och kök samt utgång till uteplats med maffig utsikt över golfbanan, sjön och Ljusnedals vackra kyrka. Lägenheten säljs delvis möblerad och den ljusa basen gör det lätt för en ny ägare att smidigt kunna flytta in och sätta sin personliga prägel på inredningen.

Värdshuset Gyllene bocken ligger bara ett stenkast bort med restaurang och hotell som har öppet året runt och numer finns även padelbana att tillgå.

Ljusnedal är idylliskt omgiven av jordbruksmarker, den vackra Ljusnedalssjön, Funäsdalsberget och Anåfjället. Det är en genuin by med öppet landskap och betande djur i en kulturhistorisk spännande miljö. Här bor man både permanent och som fritidsboende, bland annat finns det trevliga stugbyar och privatstugor här. Från Ljusnedal är det ca 6 km till Funäsdalen by och 5 till Funäsdalsbergets skidanläggning. Området är anslutet till Nordic Ski center med 300 km välpreparerad längdspår, ett av världens längsta spårsystem som tar dig på turer genom dalgångar och över högfjällsterräng. Ett fjällparadis att njuta i året runt!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27