Sundsbergsvägen 15

Hitorp, Nora Se på karta

945 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118,3 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1991
Förening
BRF SUNDSBERGET
Om föreningen
Avgift
5 674 kr/mån
Driftkostnad
24 972 kr/år
Pris/m²
7 988 kr/m²
Antal besök
2 537
Dagar på Hemnet
8

Nu finns en unik chans att förvärva en renoverad och välplanerad bostadsrättsvilla i den populära föreningen Brf Sundsberget. Här har inget lämnats åt slumpen och nästa ägare kan enkelt flytta in och bara njuta av ett fantastiskt och stilrent boende. Huset, som erbjuder golvvärme i alla rum, fördelar sig på 118,3 kvm och inrymmer fyra rum och kök med, WC med dusch samt ett rymligt badrum med WC, ett renoverat kök och tre sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås den rymliga altanen renoverad -17, där du kan njuta av eftermiddagssolen och bjuda in till långa middagar. En lättskött naturtomt på ett väldigt lugnt och fint område. Andra fördelar är carport med förråd, fiber via Telia, 20 st kanaler i grundutbudet och ett hem helt utan trösklar!

Huset har genomgått flera stora renoveringar både invändigt av bostadsrättshavaren och utvändigt av föreningen. Bland annat så har köket renoverats -17, det ena badrummet renoverats -19 och altanen renoverats -17. Föreningens hustak rengjordes -20, uppvärmningssystemet byttes ut -17, ommålning av fasaderna påbörjades hösten -20 och färdigställs våren -21. Rummen är luftiga och ljusa i jordnära och harmoniska färger.

En stabil och populär förening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Månadsavgiften ligger på 5 121 kr med ett automatiskt bredbandstillägg på + 329 kr och vattentillägg beroende på förbrukning. Månadsavgiften har inte höjts sedan 2011 vilket är unikt i Nora.

Ett trevligt och lugnt område, med god gemenskap och närhet till naturen. Endast 200 m till Norasjön med bad och kommunala båtbryggor där kan du fiska abborre, gädda, gös och till och med ål. Närhet till busshållplats med tät busstrafik. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 26
    jan
    Tis 26 jan kl. 16:30–17:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.