Tullgarnsgatan 7 - Fast pris

Industristaden, Uppsala Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Bergakungen
Om föreningen
Avgift
5 071 kr/mån
Driftkostnad
6 792 kr/år
Pris/m²
39 216 kr/m²
Antal besök
2 521
Dagar på Hemnet
21

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Har ni tankar om att flytta från villa in till stan och vill bo i ett modernt och bekvämt boende med närhet till allt eller söker ni större då ni fått tillökning i familjen? Oavsett anledning så kommer detta boende passa er utmärkt!

På Tullgarnsgatan 7 saluförs nu en ljus och modern 4:a med stilrena materialval, tre stora sovrum och två balkonger. Optimalt läge, kort promenadavstånd till Uppsala city och Centralstationen samt närhet till stadens restauranger och den gröna Stadsparken. Perfekt boende för er som vill ha allt nära i ett område med bra pendlingsmöjligheter.

Detta eleganta hem fördelar sig fint på 102 kvm med en praktisk planlösning och rymliga rum. Här finner vi ett boende med ett genomgående fint ljus, öppna ytor som bjuder in till socialt samspel samt två rymliga och lättmöblerade balkonger. Köket och vardagsrummet ligger i en delvis öppen planlösning mot varandra, ett vackert samspel som gör detta till den solklara samlingspunkten för familjen och vännerna. Här finns ytor för möblering av både större matmöbel samt även soffgrupp och tv-hörna.

Ta er förbi hallen och ni finner två stora sovrum med platsbyggda garderober för förvaring. Ena sovrummet har utgång till bostadens lättmöblerade balkong som vetter mot föreningens grönskande och barnvänliga innergård. I hallen intill sovrum två och tre ligger ett större badrum som är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Sovrum ett ligger i anslutning till entrén och har en smart placering då rummet kan användas som kontor eller till de äldre barnet som kan bo ostört. I entrén finner ni även bostadens andra badrum utrustat med dusch.

Ett exceptionellt boende i ett expanderande område med ett ökande utbud av service. I Kungsängen finner ni idag flertalet gym, frisörer, matbutik samt populära Anna Petrus park bland mycket annat. Längs Fyrisån sträcker sig trevliga promenadstråk och bryggor som leder in till city och stadspulsen och för den idrottsintresserade finns underhållning i form av fotboll, bandy och friidrott enbart en kort promenad bort på den upprustade arenan Studenternas.

För dig som pendlar når ni Centralstationen och busshållplatsen med avgångar till Arlanda på kort gångavstånd och smidig utfart till E4:an sker via Kungsängsleden.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019