Nyproduktion

Karlatornet - Lodjursstråket 1, våning 57

Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108,5 m²
Balkong
Ja
Våning
57 av 73, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Karlatornet 1:3
Om föreningen
Avgift
6 560 kr/mån
Driftkostnad
8 540 kr/år
Pris/m²
115 207 kr/m²
Nyproduktion

Nu har du möjlighet till ett modernt och unikt boende på 57:e våningen i nordens högsta byggnad, Karlatornet!
Lägenheten erbjuder dig 4 rok om 108,5 kvm med stora fönster från golv till tak med en makalös utsikt över Göteborgs hamninlopp, staden, älven och hela vägen till Danmark !?
Utöver detta får du ett generöst vardagsrum, öppet kök i stilren design från HTH i grå kulör med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit och värdig maskinpark från Electrolux.
Master bedroom med balkong, walk-in closet och ensuite badrum med granitkeramik på väggar och golv, golvvärme och avskild tvättdel med tvättmaskin & torktumlare från Electrolux. De två mindre sovrummen och gästtoaletten glänser självklart med samma höga standard.

På golven ligger genomgående plankgolvspakett i vitlaserad ek med golvvärme och en takhöjd på 2,50 m förutom i hallen där takhöjden är 2,35 m.
Automatiska solskydd finns på insidan av samtliga fönster med väst och söderläge.

Utöver detta fantastiska boende har du även tillgång till ett flertal faciliteter, samt en unik service utöver det vanliga. Beställ room service direkt till lägenheten, skicka ned tvätten, boka städ inför helgen, eller kanske boka en bil i föreningens bilpool. Dessutom har du även tillgång till gym, pool, spa och restaurang, samt en stor takterrass för umgänge med släkt och vänner.
Karlatornet är utrustat med fem stycken höghastighetshissar som når en hastighet på 30 km i timmen vilket gör att du kan ta dig snabbt mellan våningarna!

Låter detta som en lägenhet för dig? Välkommen att höra av dig!

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Kontakt

Johan Slättberg

HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Mäklare Johan Slättberg, HusmanHagberg Göteborg Hisingen
0708-20 44 60