HusmanHagberg Göteborg Väster

HusmanHagberg Göteborg Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Antenngatan 45B, Järnbrott, Göteborgs kommun

Antenngatan 45B

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
1 695 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 291 kr/mån
32 913 kr/m²

Snart finns chansen att flytta in i denna charmiga 2a om 54 kvm. Här bor ni på andra våningen i ett lugnt och trivsamt kvarter med stora innergårdar där ni kan umgås med grannar, vänner och familj. Bostaden är nyligen uppdaterad i form av ommålning av väggar och nya golv i kök, hall och sovrum. Från vardagsrummet nås eran balkong i västerläge med plats för grill samt utsikt över all grönska som innegården har att erbjuda. Antenngatan ligger i ett mycket trivsamt område med bra balans mellan natur och stadsmiljö. Härifrån har du gångavstånd till charmiga Radiotorget där du finner flertalet olika butiker såsom restaurang, livsmedelsbutik, frisör och mycket mer. Knappt två kilometer bort har du Frölunda Torg som du smidigt kan nå via buss eller cykel för den aktive! BRF Antennen är en av två föreningar som Antenngatans bostäder är indelade i. Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi. Föreningen ger även tillgång till grillplatser, boulebana, bastu samt hyrbara lokaler för större sammanställningar. Låter detta intressant? Tveka då inte på att slå mäklaren en signal!

  • Balkong
Munspelsgatan 28, Frölunda Torg, Göteborgs kommun

Munspelsgatan 28

Lägenhet
Frölunda Torg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
1 995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/7
3 242 kr/mån
51 154 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna moderna och stilrena 2a från 2020. Inuti bostaden hittar du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort badrum, sovrum och en balkong där du kan avnjuta utsikten över den tilltalande innergården från tredje våningen. Utöver detta erbjuder lägenheten också en generös mängd naturligt ljusinsläpp, ett bra utrustat kök från Siemens, och mycket mer! Här bor du i ett trivsamt och nybyggt kvarter kallat Frölunda Park vilket är ett av Frölundas nyare bostadsprojekt. Härifrån har du gångavstånd till innehållsrika Frölunda Torg där du finner livsmedelsbutiker, restauranger, klädaffärer, frisörsalong och mycket mer. Från Frölunda Torg har du även gott om bra kommunikationsmöjligheter in till centrala Göteborg. Samtidigt som du har butiker och ett pulserande centrum precis runt hörnet har du även närhet till salta bad och trevliga promenadstråk i skog och natur. BRF Strandsnäckan är en av Frölunda Parks nya bostadsrättsföreningar. Som medlem har du bland annat tillgång till bilpool, cykelpool, cykelservicerum, grillplatser, gym, bastu, relaxavdelning och övernattningslägenhet. Utöver detta finns även ett källargarage med 57 platser åt föreningens medlemmar.

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Marconigatan 17, Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun

Lilla Marconigatan 17

Lägenhet
Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
3 300 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/6
4 222 kr/mån
39 286 kr/m²

På Lilla Marconigatan 17 kan vi nu erbjuda en mycket vacker trea med öppen planlösning! Ta hissen direkt från garaget eller från gatan upp till våning två, här möts ni av en lummig innegård med tillhörande lekplats helt avskilt från torgvimlet. Bostaden har i princip allt man kan önska sig, med en stor uteplats som blir en given plats för sommarmingel! Låter detta som en bostad för er? Tveka då inte på att kontakta ansvarig mäklare!

  • Uteplats
  • Hiss
Hedtångsvägen 23, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 23

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
2 625 000 kr
45 m²
1 rum
vån 5/6
2 784 kr/mån
58 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en väl tilltagen 1,5 på Hedtångsvägen 23, med stor balkong i söderläge på våning 5 av 6! Här finner ni ett snyggt och modernt kök i gråton, helkaklat badrum i moderna färger samt en väl tilltagen sovalkov som utan problem rymmer en dubbelsäng samt utrustad med platsbyggda skjutdörrsgarderober. Låter det här som en lägenhet för dig och du vill veta mer? Tveka då inte på att kontakta mig!

  • Balkong
  • Hiss
Hästsprånget, Brännö, Göteborgs kommun

Hästsprånget

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
2 500 000 kr
678 m² tomt

Tomt med högt läge på Brännö. Nära fina badplatser och med rätt placering av huset kan man troligtvis få havsutsikt. Detaljplanen gör det möjligt att uppföra ett friliggande enbostadshus (småhus) på 120 kvm i 1,5 våningsplan. Detaljplanen innebär också att allmän plats, naturmark tas i anspråk. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber bekostas av köparen. Fastigheten ligger inom Försvarets riksintresse. Observera att uppgifter i annonsen är preliminära då hantering av ärendet pågår hos Lantmäteriet. Se Planbeskrivning samt Plankarta under dokument i annonsen för mer information. Välkommen att kika på tomten på plats!

Visar alla 5