Mäklare Ofelia Ericsson

Ofelia Ericsson

Om mig

Hej, kul att du hittade hit till mig! Mitt namn är Ofelia Ericsson och arbetar som fastighetsmäklare i Göteborg Väster. Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill veta värdet på din bostad - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig. Kontakta mig idag så tar vi det första steget mot din framgång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapplandsgatan 126, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Kapplandsgatan 126, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Kapplandsgatan 126, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Kapplandsgatan 126

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
2 550 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
4 809 kr/mån
38 636 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en mycket charmig trea på Kapplandsgatan 126! Två trappor upp finner ni denna välbelägna lägenhet, komplett med ett genomtänkt kök med träluckor, ett stamrenoverat och helkaklat badrum, generöst med förvaringsutrymme samt en rymlig, solig balkong i söderläge. Golvvärme från hall och vidare ut till köket. Belägen i en stabil och välskött förening i det populära området Högsbo. Här bor du närhet till matbutiker, vackra promenadstråk i Änggårdsbergen och Slottsskogen samt utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från närliggande hållplatsen Marklandsgatan har ni snabb tillgång till både havet, Frölunda Torg och stadskärnan. Låter det här som bostaden för er? Tveka då inte på att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Kapplandsgatan 68, Högsbo, Göteborgs kommun

Kapplandsgatan 68

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
1 495 000 kr
26,8 m²
1 rum
1 816 kr/mån
55 784 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna charmiga etta på Kapplandsgatan! Här bor ni med en låg avgift som inkluderar både bredband och kabel-tv. Den väldisponerade planlösningen erbjuder genomgående stilrena ytskikt, med fräscha vita väggar som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. I hallen finns förvaringsutrymme med inbyggda garderober. Ljuset flödar in i lägenheten genom fönstret i köket samt de två stora fönstren i allrummet. Allrummet pryds av en vacker bevarad fiskbensparkett. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet. Dessutom är bostaden belägen i en ekonomiskt stabil och välskött förening. Här bor ni med närhet till mataffärer, vackra promenadstråk i Änggårdsbergen och Slottsskogen, samt utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från hållplatsen Marklandsgatan tar ni er smidigt till havet, Frölunda Torg och centrum. Låter det här som drömbostaden för er? Tveka då inte på att kontakta ansvarig mäklare!

Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun

Gitarrgatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
1 750 000 kr
57,4 m²
2 rum
vån 1/12
4 756 kr/mån
30 488 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en mycket charmig lägenhet på Gitarrgatan 3. Här finner ni en väldisponerad tvåa med inglasad balkong i ett soldränkt söderläge. Bostaden erbjuder en genomgående ljus och luftig känsla. Precis utanför lägenheten har Willys öppnat samt Nordic Wellness runt hörnet, perfekt avstånd till både gym och mataffär! Här bor ni i ett lugnt område nära till Frölunda Torg, motionsområde, sportanläggning och bra kommunikationer med både spårvagn och buss intill centrum. Allt detta paketerat i en mycket stabil och välskött HSB förening. Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Marconigatan 17, Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Lilla Marconigatan 17

Lägenhet
Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
3 300 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/6
4 644 kr/mån
39 286 kr/m²

På Lilla Marconigatan 17 kan vi nu erbjuda en mycket vacker trea med öppen planlösning! Ta hissen direkt från garaget eller från gatan upp till våning två, här möts ni av en lummig innegård med tillhörande lekplats helt avskilt från torgvimlet. Bostaden har i princip allt man kan önska sig, med en stor uteplats som blir en given plats för sommarmingel! Låter detta som en bostad för er? Tveka då inte på att kontakta ansvarig mäklare!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4