Helsingörsgatan 48, 2 tr *Accepterat pris*

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1978
Förening
HSB BRF Björnö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 523 kr/mån
Pris/m²
34 950 kr/m²

*BOSTAD MED UTHYRNINGSDEL*
Äntligen saluförs en topp-topprenoverad bostad som stod klar i Juli 2022, en 4:a om 100 kvm med uthyrningsdel! Här har du möjlighet till snabb inflytt samt bli den första som får dofta in det nya skicket! Bostaden erbjuder genomgående stora fönsterpartier, rymliga rum med öppna ytor som bjuder in till sociala sammanhang samt förhöjd säkerhet tack vare säkerhetsdörrar. Vitvarorna i mästerkockens kök är från Bosh/Siemens, de två helkaklade badrummen är utrustade med handukstork samt tvättmaskin. Bostaden erbjuder även en solig balkong i fritt läge. Bäst av allt är uthyrningsdelen med sin egen ingång, perfekt för uthyrning för att dra ner på månadskostnaderna! Värt att tillägga är att du kan med lätta medel omvandla bostaden till en 5 rok! Bäst av allt är att Värme, VA, Kabel-tv och Bredband ingår i månadsavgiften!

Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. Granne med dig är även natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Ärvinge ängarna och flertal lekparker erbjuder er som boende gott om plats för lek och gemenskap.

Du bor i ett optimalt läge med närhet till förskolor, matbutiker och kommunikationer. Med promenadavstånd når du Kista Galleria, här finns det lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med skönhetssalonger, post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266