Sorögatan 87

Kista, Stockholm Se på karta

2 850 000 kr

2 495 000 kr +14%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
1977
Förening
HSB BRF Fanö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 254 kr/mån
Pris/m²
31 148 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS! ***

Välkommen till Sorögatan 87!

Väldisponerad och synnerligen genomtänkt planlösning kombinerat med ett fantastiskt ljusinsläpp. Rymliga sovrum med plats för alla olika sorters inredningar. Stabil och bra förening med nya fönster, tak samt fasader. Lägenheten ger er gott om disponeringsalternativ för den som vill ha allt under ett och samma tak.

Sorögatan som idag är ett av få områden som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Kista Centrum. För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser och bara några hundra meter till Kista Centrum med kommunikationer som tunnelbana och bussar samt fullt serviceutbud där ni hittar allt ni kan tänkas önska er.

Här får ni chansen att bo i en välskött bostadsrättsförening som genomgått alla stora renoveringar med en månadsavgift där nästan allt (förutom el) ingår. Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Lawan Farag

Notar
Mäklare Lawan Farag, Notar
0735-18 03 22
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019