Littorinavägen 13

Kivik, Simrishamn Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Brudbrödet 1
Om föreningen
Avgift
3 838 kr/mån
Pris/m²
37 336 kr/m²
Antal besök
4 272
Dagar på Hemnet
16

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna högt belägna bostad med havsutsikt. Boendeformen är bostadsrätt och huset är uppfört i solid sten med en högst personlig och tilltalande interiör. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och kvalité. Bostaden om 107 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum, ett sovrum (kan bli två) och även en extra WC. Den öppna planlösningen gör att alla kan vara samlade, den generösa takhöjden ger en otrolig rymd och det höga läget ger en fin utsikt över både fiskeläget och havet.
Morgonrocksavstånd till havet och det populära morgondoppet. Balkong i sydöst med utsikt över den vackra Littorinaparken och tre franska balkonger med havsutsikt. Förråd och bilplats tillhör bostadsrätten. Laddstolpe finns. Fiber är inkopplat.

Området har ett stort hållbarhetsfokus med b.la egen solelpark, reningsverk och värmeverk, vilket också gör att driftskostnaderna hålls låga.
Närhet till havet, hamnen och de vackraste promenadstråken mot Stenshuvud och även Vitemölla och Haväng. I Kivik njuter du av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, Kiviks musteri och mycket mer. Kommunikationerna är goda och servicen hög. Detta är en bostad och plats att längta till och som får dig att vilja stanna.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Simrishamn

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.