Fastighetsbyrån Simrishamn

Fastighetsbyrån Simrishamn

Mäklare

Spårvägen 3, Tryde, Tomelilla kommun

Spårvägen 3

Villa
Tryde, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn

2 795 000 kr

160 m²

6 rum

1 454 m² tomt

På Spårvägen 3 i Tryde byggdes år 1930 en gedigen och rymlig bostad med gott om plats för hela familjen. Här bor du på en härlig och ombonad trädgårdstomt, som ger en privat och lugn känsla i ett familjevänligt område med närhet till centrala Tomelilla. Huset har genom åren byggts till och renoverats löpande för att anpassas efter familjens behov – ett hem att trivas i!

  • Uteplats
Bokevägen 30, null, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bokevägen 30

Villa
Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn

1 850 000 kr

109 m²

6 rum

822 m² tomt

Välkomna till detta behändiga hus på lungt läge. Allt i ett plan, enplanshus lockar många! Lättskött trädgård, garage och uppfart med plats för mer än en bil. 4 sovrum gör att huset rymmer många.

Tomegatan 50A, Tomelilla, Tomelilla kommun

Tomegatan 50A

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn

550 000 kr

81,7 m²

3 rum

4 849 kr/mån

6 732 kr/m²

I centrala Tomelilla hittar vi denna trerumslägenhet i markplan med egen uteplats. Bostaden som är på 81,7 kvadratmeter är fördelad på tre rum och kök med en härlig uteplats i söder – här kan du njuta av solen stora delar av dagen. Ett praktiskt boende i en lugn och trygg förening med gångavstånd till stadskärnan med all service såsom tåg- och busstation, simhall och idrottshall, biograf, restaurang och café och mycket mer.

  • Uteplats
ONSLUNDAVÄGEN  18, Spjutstorp, Tomelilla kommun

ONSLUNDAVÄGEN 18

Villa
Spjutstorp, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn

2 295 000 kr

177 m²

6 rum

622 m² tomt

På Onslundavägen 18 byggdes år 1893 en gedigen och rymlig bostad med gott om plats för hela familjen. Här bor du på en härlig och ombonad trädgårdstomt, som ger en privat och lugn känsla i ett familjevänligt område med närhet till både Spjutstorpsbadet och idrottsplatsen. Ett energisnålt hus som under året (2022 jan-dec) legat på 5 342 kWh och använts som fritidsbostad med minst 18 grader - huset kan med fördel kan användas både som permanentbostad och fritidsbostad!

  • Uteplats
Björkebogatan 4 A , Tomelilla, Tomelilla kommun

Björkebogatan 4 A

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn

795 000 kr

79 m²

3 rum

4 892 kr/mån

10 063 kr/m²

Välkomna till denna rymliga trerummare högst upp i huset. Bostaden som är genomgående är ljus och luftig och bjuder på en öppen känsla med en välplanerad planlösning. Det finns kök, allrum, två sovrum av bra storlek, gott om förvaringsutrymme i form av två bra klädkammare samt ett nyrenoverat, helkaklat badrum. Dessutom en härlig inglasad balkong som blir som ett extra rum nästan året runt. Bostaden är belägen på populära Björkebo med gångavstånd till allt vad Tomelilla har att erbjuda i form av matbutiker, affärer, caféer, restauranger, skolor och förskolor. För pendlaren har du dessutom nära till stationen där både tåg och bussar snabbt tar dig till Ystad, Simrishamn eller vidare till Lund och Malmö. Välkomna på visning!

  • Balkong
GÅRDLÖSAVÄGEN 41, Smedstorp, Tomelilla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

GÅRDLÖSAVÄGEN 41

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn

1 100 000 kr

85 m²

5 rum

350 m² tomt

Varmt välkomna till Gårdlösavägen 41 och till denna trevliga bostad med stor potential! Här finns många äldre detaljer bevarade från förr. Vad sägs om äldre brädgolv, pardörrar och vackert innertak? På första plan välkomnas vi in genom en veranda. Vidare når vi sovrum, allrum, toalett, kök med matplats samt pannrum/klädvård. Trappan tar oss upp till övre plan där vi hittar sovrum, kontor med utgång till balkong samt råvind. Innergården är omslutande och kan bli hur mysig som helst. Under gräset ligger kullersten och intill bostaden hittar vi en extrabyggnad, perfekt till förvaring eller för er med speciell hobby! Huset är centralt beläget mitt i byn med närhet till bland annat lanthandel, tågstation och galleri. Välkomna till en idyll mitt i Smedstorp!

Visar alla 6