Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Simrishamn

Fastighetsbyrån Simrishamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gladsax bygata 71, Gladsax, Simrishamns kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00

Gladsax bygata 71

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 295 000 kr
116 m²
4 rum
721 m² tomt

Välkommen till denna fina 50-talsvilla på högt läge i Gladsax. Det första man möts av är en välskött trädgård som omsluter huset, perfekt för gröna fingrar och utomhusaktiviteter. Garage som ger extra förvaringsutrymme eller möjligheten att parkera bilen tryggt och skyddat. Bostaden är genomgående välskött och det syns att det har varit ett älskat hem. Genuin atmosfär med känsla av hemtrevnad. Härligt ljusinsläpp som är ständigt närvarande. Eldstad som ger en mysig atmosfär och värme under kalla kvällar. Den lummiga tomten löper runt bostaden och erbjuder gott om plats för njutning. Trädgården blomstrar med bland annat fläder, stockrosor, jasminbuskar och flera gemytliga sittplatser. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Fredsdalsgatan 2B, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fredsdalsgatan 2B

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
450 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 271 kr/mån
11 392 kr/m²

Med sin centrala placering och trevliga omgivningar är detta en bostadsrätt som passar perfekt för den som söker en bekväm och praktiskt boendealternativ med närhet till allt man kan önska sig i vardagen. Centralt läge i stan med bekvämt gångavstånd till faciliteter såsom tåg- och busstation, butiker, service och restauranger av skilda slag. Detsamma gäller för skolor, fritids, dagis, sjukhus och idrottscentret Korsavad med simhall. Här finns även fina promenadstråk längs med havet och nära till bad. Varmt välkommen på visning!

Tumatorpsvägen 3A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Tumatorpsvägen 3A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
950 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
5 724 kr/mån
9 794 kr/m²

En trivsam och praktisk bostadsrätt med genomgående ljusinsläpp, praktiska förvaringsmöjligheter och en fördelaktig planlösning. Inglasad balkong plats för umgänge och avkoppling. Bara att flytta rakt in med möjligheten att skapa ett hem att trivas i. Bra läge med gångavstånd till centrum, matbutik och tågstation. Välkomna till ett hem i gott skick, redo att anpassas efter era behov.

Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 2
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 3

Södra Rödjevägen 1

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
5 750 000 kr
527 + 100 m²
11 rum
1 304 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Totalt sett ca 527 kvm där hela ovanvåningen är en generös och modern lägenhet på ca 180 kvm. På entréplan finner vi ca 347 kvm som idag är lokaler - uthyrningslägenheter, lokaler eller bostäder? Allt är ledigt och används idag som enbart en bostadsfastighet/second home av nuvarande ägare och fritt för en ny ägare att utveckla eller förädla. För visning och mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kanikevägen 8, Vik, Simrishamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kanikevägen 8

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
4 150 000 kr
90 + 18 m²
3 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade bostad i Vik, en arkitektritad pärla belägen vid vackra Österlen. Med närhet till havet och naturen är detta ett drömboende för den som älskar sköna promenader längs stranden och fantastiska solnedgångar över horisonten. Byggt år 2013 erbjuder detta hem en boyta på 90 kvadratmeter och en tilltalande tomt om 1030 kvadratmeter. Utöver bostadsytan finns även en biyta på 18 kvadratmeter som ger extra utrymme för hobbyrum eller förvaring. Simrishamn som ligger åtta kilometer ifrån är känt för sin charmiga atmosfär, lokala maträtter och konstnärliga samhälle. Här kan du njuta av genuina kaféer, pittoreska gator och vackra stränder. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo i ett av Österlens mest eftertraktade områden, med närhet till både vatten och vacker arkitektur. Välkommen till ditt nya drömboende!

Bergstrands väg 3A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Bergstrands väg 3A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
700 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 439 kr/mån
11 200 kr/m²

Trivsamt och praktiskt boende med genomgående ljusinsläpp, praktiska förvaringsmöjligheter och en fördelaktig planlösning. Balkong med utsikt över en grönskande innergård. Gångavstånd till centrum, matbutik och tågstation.

Adlerstens väg 18, Gyllebo, Simrishamns kommun
 • Sön 23 jun kl 13:30
Adlerstens väg 18, Gyllebo, Simrishamns kommun, bild 2
Adlerstens väg 18, Gyllebo, Simrishamns kommun, bild 3

Adlerstens väg 18

Fritidshus
Gyllebo, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 200 000 kr
76 + 7 m²
3 rum
1 210 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad, inbäddad i den idylliska miljön omkring. Det här hemmet byggdes år 2005 och har en boarea på 76 kvm. Det är ett lugnt och avslappnat boende med modern standard. Tomtytan på 1210 kvadratmeter ger dig gott om plats att använda kreativiteten i trädgården. Uteplatsen bjuder in till härliga sommarkvällar utomhus. Från bostaden är det promenadavstånd till den enda badsjön vi har på Österlen. Denna bostad passar perfekt för dig som söker en harmonisk tillflyktsort där du kan vara nära naturen och samtidigt ha bekvämligheter inom räckhåll. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna fridfulla miljö. Välkommen hem!

 • Premium
Långgatan 27, Skillinge, Simrishamns kommun

Långgatan 27

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 495 000 kr
98 m²
844 m² tomt

Enplansvillor är attraktiva, Skillinge likaså. I ett lugnt kvarter finner vi denna enplansvilla med garage och en härlig trädgård. Fiskeläget Skillinge är bebott och lever året runt, här finns mycket att erbjuda såsom; matbutik, restauranger, café, kultur, butiker, Skillinge teater och Sparrisgården - detta är bara ett axplock. Småbåtshamn, hav och storslagen natur inom promenadavstånd - och vad vore väl hamnen utan sin lilla hytt Tudeludan med badtermometer och ljugarbänk, här bredvid tar du ett dopp i det blå. Kritvita sandstränder inom cykelavstånd... Ca 10 minuters bilfärd in till centralorten Simrishamn där ytterligare service och kommunikationer finns att tillgå.

Ryttaregatan 67, Simrislund, Simrishamns kommun

Ryttaregatan 67

Radhus
Simrislund, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
1 995 000 kr
125 m²
5 rum
166 m² tomt

Välplanerat radhus i ett lugnt område. Rymlig invändigt med ett bra ljusinsläpp. Här finns en lättskött trädgårdstäppa på fram och baksida. Samt ett förråd på baksidan.

Sandby ringväg 7B, Sandby strand, Simrishamns kommun

Sandby ringväg 7B

Tomt
Sandby strand, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 000 000 kr
774 m² tomt

På Sandby ringväg 7B finns en unik chans att förvärva denna unika tomt om 774 kvadratmeter. Gångavstånd till kritvita sandstränder och bad. Här kan du nu förverkliga tankar, drömmar och idéer. Ett perfekt och mycket efterfrågat läge på Österlen! Kommunalt VA finns i tomtgräns. I närområdet finns levande byar med gemenskap och bra service. Närservice finns i Skillinge alternativt Borrby som man når inom 5-7 km. Bussplats finns med bra förbindelser mellan Ystad och Skillinge. Hjärtligt välkomna att anmäla intresse!

 • Plus
Ringvägen 13, Simrislund, Simrishamns kommun

Ringvägen 13

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 895 000 kr
157 + 43 m²
6 rum
881 m² tomt

Trivsamt havsnära hus i den äldre delen av Simrislund. Med en kort promenad når man havet och härliga strövområde. Till stadens tågstation, centrum och service endast cirka 1,5 km. Bostaden har goda sociala ytor inomhus med spännande planlösning. Lättskött trädgård med uteplatser i samtliga väderstreck. Uterum som förlänger säsongen. Gäststuga med indragen el samt förråd. Rejäl bilplats med garage.

 • Uteplats
Rönnebrödsvägen 41, Sankt Olof, Simrishamns kommun

Rönnebrödsvägen 41

Villa
Sankt Olof, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 200 000 kr
68 m²
4 rum
4 940 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet utanför Sankt Olof, en mysig by med vackra omgivningar. Njut av lugnet och naturen! Det perfekta valet för dig som söker en lugn och avslappnad livsstil, bort från stadens stress. Välkommen att upptäcka potentialen!

 • Uteplats
Gamla Grevlundavägen 38, null, Simrishamns kommun

Gamla Grevlundavägen 38

Villa
Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 995 000 kr
140 + 4 m²
6 482 m² tomt

Idyllisk fastighet på Grevlunda Backar med ett fritt naturskönt läge samt härlig utsikt över Hanöbukten. Detta vackra röda hus på Gamla Grevlundavägen 38 väntar på en ny lycklig ägare. Lugnt och stillsamt, en ypperlig plats att finna ro och trivsamhet. Här bor man högt beläget i ett lummigt landskap med vacker natur runtom sig. Fastigheten erbjuder gott om plats för den stora familjen. Tillhörande gästdel med både eget kök och badrum ger perfekta förutsättningar för gäster och umgänge! Innemiljö som är stilfullt renoverad med oljade trägolv, vackra träfönster, kök med Bertazzoni-spis, tre vedkaminer, bakugn, samt en förtjusande glasveranda. Med denna fastighet medföljer en alldeles fantastisk utemiljö. Flera härliga uteplatser i samtliga väderstreck runtom huset samt favoritsamlingsplatsen med pergola, utekök och en handbyggd napolitansk pizzaugn. Fastigheten ägdes under 50-talet av en trädgårdsmästare på anrika Alnarp, som under denna tiden anlade trädgården. En stor växtlig variation av äppelträd, valnötsträd, blåbärsbuskar, storslagna barrträd och blommor finner vi i trädgården som är ständigt närvarande och lättåtkomlig. På lummiga tomten erbjuds gott om plats för odling och njutning med slående utsikt över Skånes vackra landskap. Med en enkel promenad eller cykeltur på knappa 2 km till Vitaby, eller 5-7 km till S:t Olof och Kivik, finnes service i alla slag finns. Närhet till ekobönder med försäljning av grönsaker, ägg och kött. Havet och Vitemöllas kritvita sandstrand når vi inom samma avstånd. Ett ypperlig tillfälle att låta dina drömmar om ett boende på Österlen realiseras! Välkommen att anmäla intresse!

 • Uteplats
Stjärnevägen 114, Borrby, Simrishamns kommun

Stjärnevägen 114

Villa
Borrby, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 500 000 kr
140 + 80 m²
5 rum
1 539 m² tomt

På Stjärnevägen 114 ligger denna mysiga 40-tals villa, som nu ska få ny ägare. Det välplanerade huset passar perfekt för den lilla familjen eller kanske som ett sommarboende. Här finns ett rymligt kök med öppen planlösning, detta ger gott om utrymme för både matlagning och matplats. Här finns en lättskött trädgård, samt ett nyare förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Till denna fina villa får du även ett extra isolerat gästrum med egen ingång som även kan användas som kontor.

Wranérsgatan 13 A, null, Simrishamns kommun

Wranérsgatan 13 A

Lägenhet
Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
1 195 000 kr
79,6 m²
3 rum
vån 2/3
5 252 kr/mån
15 013 kr/m²

En bra planerad lägenhet med allt som behövs för ett trivsamt boende. Badrum med badkar samt en extra gästtoalett. Det finns en mysig balkong i anslutning till vardagsrummet. Välplanerade sovrum och ett trevligt kök med bra plats. Detta är en lägenhet som ger en fin känsla direkt när man stiger in genom ytterdörren och det är bara till att flytta rakt in och börja bo. Läget är utmärkt då Simrishamns utbud av service, tågstation, kultur, fiskaffär och restauranger nås på gångavstånd. Välkommen!

Lilla Rådmansgatan 8, Simrishamn, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 8

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
4 995 000 kr
209 m²
8 rum
515 m² tomt

Mitt i vår vackra gamla stadskärna ligger Lilla Rådmansgatan, en tvärgata till sin storasyster Stora Rådmansgatan. Längs med kullerstensgator, prunkande stockrosor och färgglada fasader ligger på ett hörn hus nummer 8. Ett praktfullt korsvirkeshus som med sin karaktär utmärker sig vid första anblick. Det här är en oslipad diamant i sin allra sannaste bemärkelse. Det här är en unik chans att få förvärva, förvandla, förädla ett gathus från 1800-talets första år där allt är bevarat och inget fördärvat. Huset är hela 209 kvm stort och är beläget på en insynsskyddad fin tomt om 515 kvm. Förutom bostadshus finns också ett lusthus, eller som tidigare ägare kallade det - drömhus. Samt ett garagen en matkällare och ett trädgårdsförråd.

 • Uteplats
Axel Anders väg 26, Gladsax, Simrishamns kommun

Axel Anders väg 26

Tomt
Gladsax, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
795 000 kr
776 m² tomt

I genuin och trivsam bymiljö finner vi denna byggbara tomt. Besked om bygglov som vunnit laga kraft och nybyggnadskarta finns för ett hus (se under dokument). Anslutningsavgifterna för dag- och spillvatten samt avlopp är erlagda/betalda.

Visar alla 17