Kommande

Kungsängsesplanaden 12B

Kungsängen, Uppsala Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Esplanaden 1
Om föreningen
Avgift
4 905 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Pris/m²
37 704 kr/m²
Kommande

Välkommen hem till en ytterst välplanerad fyra med dubbla balkonger i populära Kungsängen. Här erbjuds ni ett modernt boende på tredje våningen med generösa öppna ytor, stora ljusinsläpp samt två balkonger vilka tillsammans ger er sol från morgon till kväll.

Lägenheten har en välkomnande och öppen hall försedd skjutdörrsgarderob, tre rymliga och ljusa sovrum varav ett med utgång till stor balkong och två med skjutdörrsgarderober. I bostaden finns två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Köket är välplanerat med modern utrustning, stora arbetsytor och med gott om plats för matbord för de stora sällskapen. Det generösa vardagsrummet är sammanlänkat med köket i en öppen planlösning. Här erbjuds ni mycket goda möbleringsmöjligheter, rejäla fönsterpartier samt utgång till supertrevlig och möblerbar balkong. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala