Bryggaregränd 5C

Kvissleby, Sundsvall Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
BRF Ljungå
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
5 889 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
9 375 kr/m²
Antal besök
2 181
Dagar på Hemnet
25

Nu har ni chansen att förvärva denna unika fyrarummare i gavelläge med öppen planlösning, två inglasade balkonger och fin utsikt över skidbacken. Bostaden erbjuder även två toaletter, två källarförråd och gångavstånd till centrum.

När ni kliver innanför entrén möts ni direkt av den öppna planlösningen där hallen ansluter till övriga sociala ytor. Här finns ett lättmöblerat vardagsrum med gavelfönster och inglasad balkong, ett kök i tidlösa kulör- och materialval, en matsal med gott om utrymme för festliga måltider och en liten toalett. Från hallen nås två stora sovrum, ytterligare en inglasad balkong i söderläge och ett helkaklat badrum med golvvärme. Denna del av lägenheten erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter i garderober.

Bostaden ligger belägen på våning 3 av 3, ostört utan insyn från grannar i ett lugnt och trivsamt bostadsområde. I samma byggnad finns källarförråd, matkällarförråd, tvättstuga och en övernattningslägenhet som medlemmar i föreningen kan hyra.

Kvissleby har länge varit ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med närhet skidbacke, badhus, badplats, förskola och skola. Lägenhetens placering ger dig även närhet till systembolag, golfbana, livsmedelsbutik, bank, vårdcentral, folktandvård, restauranger och närservice. Med gångavstånd från bostaden når du närmaste kommunikationer med bussförbindelse till Sundsvalls stadskärna likaså närområdena Juniskär, Skottsund och Njurundabommen. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige.

Denna bostad måste upplevas på plats, välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.