SkandiaMäklarna Sundsvall

SkandiaMäklarna Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Säter 145, kolonilott nr 50, Alnö, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 14:00
Säter 145, kolonilott nr 50, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Säter 145, kolonilott nr 50, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Säter 145, kolonilott nr 50

Fritidshus
Alnö, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
395 000 kr
25 m²
2 rum
300 m² tomt

Söt kolonilott om ca 300 kvm med fint läge mot grönområde och allmänning. Stugan om ca 25 kvm har ett fint kök och upp till två sovrum. På lotten växer ex. en stor vinranka, vinbär, pioner och en rhododendron. Gräset kan roboten "Kolle" sköta om. Säters kolonilottsförening har klubbhus och gemensamhetshus med toaletter och duschar i fint skick. Trevlig gemenskap med aktiviteter och ett välskött koloniområde. Området ligger endast 2,5 km från Alnö centrum som erbjuder mkt fin service med matbutik, bageri, restauranger, vårdcentral, apotek, gym och mycket mycket mer. Boende på lotten är tillåtet 1/5-30/9 och veckoslut övrig tid på året. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för en visning!

  • Premium
Uddevallavägen 13E, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 13:00
Uddevallavägen 13E, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Uddevallavägen 13E, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Uddevallavägen 13E

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
750 000 kr
72 m²
2.5 rum
5 457 kr/mån
10 417 kr/m²

Välkommen till Uddevallavägen 13E och denna hemtrevliga lägenhet med naturen alldeles runt knuten. Bostaden ligger i ett lugnt och trivsamt område med egen entré i markplan. En trappa upp finner ni bostadens samtliga rum i en luftig och social planlösning med stora fina ytor för diverse möblemang. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge där sommarhalvåret kan förlängas. Stort sovrum i ostört läge mot skogen och arbetsvänligt kök med gott om förvaringsmöjlighet. Intill köket finns även ett mindre rum för den som önskar hemmakontor, barnkammare eller klädkammare. Lägenheten är mycket trivsam, ljus och insynsskyddad. Som medlem i föreningen har man tillgång till tvättstugor, samlingslokal, bagarstuga, övernattningsrum och vallabod. Mellan bostadshusen på föreningens innergård finns fina lekplatser och grillplatser att nyttja. I månadsavgiften ingår bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Området är barnvänligt med trevliga promenadstråk i naturskön miljö. Till Granloholm centrum är det drygt 1 kilometer, där finner ni en ICA-butik, kiosk, pizzerior, kyrka, bibliotek och Granbergs skola (Västra). Här finns också populära Sticksjön med en ca 2 km långt promenadstråk och Frisbee-golfbana. Kommunikationerna i området är goda. Närmaste busshållplats ligger endast några minuters promenad från bostaden, här går linje 3 som tar er in till Sundsvalls busstation på ca 10 minuter. Välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Västra Kungsvägen 5, null, Bräcke kommun

Västra Kungsvägen 5

Villa
Bräcke kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 950 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
967 m² tomt

Här har ni storslagen utsikt över Bräckefjärden och Revsundssjön. Båtbryggan ligger och väntar precis nedan för huset. Det är en unik sjötomt på en lugn återvändsgata med en lummig trädgård som klär in. Utöver huvudhuset finns ett litet hus samt ett förådslänga som med fördel kan göras om till bastu, båthus eller gästhus för fler övernattande gäster. Här finns möjligheter att få ett stort familjehem eller två trevliga lägenheter som bostaden tidigare inhyst. Här är renoveringar påbörjade men får avslutas av köparen som själv får sätta sin prägel på fastigheten och skapa sina drömmars hem. Detta är ett unikt läge välkommen att boka er på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Västergatan 28B, Haga, Sundsvalls kommun

Västergatan 28B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
2 701 kr/mån
22 083 kr/m²

Välkommen till Västergatan och denna fina lägenhet bara en trappa upp, här finns tvättstuga i samma hus och härlig balkong! Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt plats för en bra matplats. Lägenheten är ljus och har ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Samtliga kvadratmeter nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter och en mysig och privat sovdel med förvaring samt ett fräscht och stilfullt badrum. Fina dubbeldörrar leder ut mot balkongen men fint ljusinsläpp. I populära Haga bor med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 100m från bostaden finner du restaurangen Haga kvarterskrog och inom promenadavstånd når du matbutik, pizzeria, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 10 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserade så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivtetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området, endast 100m från bostaden finner du en busshållplats där busslinje 84 som tar dig runtom Haga och mot stadskärnan. I övrigt kan du med promenadavstånd nå busslinje 2 vid tivolivägen, denna linje tar dig mot stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen. Välkommen att boka er på visning!

Vallgatan 1, Ånge, Ånge kommun

Vallgatan 1

Villa
Ånge, Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
395 000 kr
90 + 90 m²
1 245 m² tomt

Nu finns denna mindre villa med härlig trädgård i Alby på marknaden! Fastigheten är redo för inflytt inom kort. Här finns vackra Ljungan bara nån minut bort, naturen runt knuten och en liten badplats på kort gångavstånd. Fastigheten är ett åretruntboende idag men passar även som fritidshus. Här finns kök, allrum, badrum och tre sovrum. Garage och lekstuga. Välkommen att boka er på visning!

Skravsättsvägen 15, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Skravsättsvägen 15, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Skravsättsvägen 15, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Skravsättsvägen 15

Radhus
Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 885 000 kr
183 + 22 m²
7 rum
760 m² tomt

Välkomna till Skravsättsvägen 15! Här bor Ni mycket rymligt där boytan är 183 kvm, biyta 22 kvm och fördelas på 7 rum och kök varav 5-6 sovrum samt bra förvaringsutrymmen. Vi möts av en välkomnade entréhall med klinkergolv. Stort ljust vardagsrum med öppen planlösning med köket samt stor altan i västerläge. Helkaklat stort badrum med både badkar och duschplats. Helkaklad gästtoalett med fönster. Utgång från köket till altandäck och tomt med god plats för avkoppling. Väl tilltagen tvättstuga med tvättmaskin och tumlare samt rostfri ho och arbetsbänk. Carport med eluttag och ett kallförråd. Bostaden har ett utmärkt läge med närhet till Alnö sundet och restaurang Piren/Virriga bakverk samt nya elfärjan som tar dig mellan Piren och centrala Sundsvall och till restauran Vindhem är det ca 5 km, samt nära naturen och endast ca 700 meter till busshållplats som tar dig runt ön eller till Alnö centrum. I bostadsområdet ligger förskolan Drakägget och friskolan Kunskapsakademin F-9 och i Ankarsvik finns förskolan Lanternan, i området finns också friskvårdsanläggningen Alnö Fitness, fotbollsplan och motionsslingor. Närhet till Alnö centrum med vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, simhall och butik samt restauranger. Vid gamla Ankarsviksskolan finns en bollplan och vintertid en isbana som man kan nyttja. Fin gång/cykelbana för dig som väljer att gå/cykla till Alnö centrum. Alnö har stort utbud på fina badplatser, till Bänkåsvikens badplats är ca 5 km och till Tranvikens havsbad ca 8km. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Borgsjöbyn 151, null, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Borgsjöbyn 151

Villa
Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
800 000 kr
80 + 40 m²
1 587 m² tomt

Välkommen till Borgsjöbyn 151 här är det bara att flytta in och bo, säljarna har renoverat huset omsorgsfullt under de senaste åren och det mesta är gjort. Huset är ljust och trevligt och rymmer ett fint kök med plats för matplats, wc, ett sovrum, två allrum, två förrådsrum , stor tvättstuga med dusch och wc. Garaget rymmer en verkstad, carport för två bilar och ett förråd. Tomten är lättskött och välskött!

  • Plus
  • Uteplats
Essviksvägen 12, Essvik, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Essviksvägen 12, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Essviksvägen 12, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Essviksvägen 12

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 250 000 kr
155 m²
6 rum
2 303 m² tomt

Härlig familjevilla med rum för alla och fina sällskapsytor. Här bjuds bergvärme, fiber, treglas-fönster, stora härliga altaner, isolerat garage och en stor tomt i soligt läge och vacker utsikt. Här bor du också nära Kvissleby centrum med all dess service och bekvämligheter. Ex matbutik, postombud, vårdcentral, systembolag, butiker, restaurang, badhus, skola och mycket mer. För dig som är aktiv finns mycket inom räckhåll, golfbana, skidbacke, längdspår och inte minst fiske. Varmt välkommen att anmäla dig till en av våra visningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hassela ski resort, Hassela, Nordanstigs kommun
Hassela ski resort, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 2
Hassela ski resort, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 3

Hassela ski resort

Tomt
Hassela, Nordanstigs kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
350 000 kr
500 m² tomt

Här erbjuds 6 st sjönära tomter med ett ypperligt läge nära skidbacken. Runt knuten skulle du ha knappliften som tar dig till skidbacken, så att skidåkningen kan börja vid din egen dörr. Övrig säsong erbjuder området allt från fiske, golf, fina cykelvägar, vandring, kanoting och ridning. Hassela Ski Resort erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med bad, bastu, gym, skiduthyrning och restaurang. Pris 350.000 kr inkl vatten och avlopp. Husverket erbjuder dig som köper en av dessa tomter sitt Fjällhus KPR 50 till ett mycket förmånligt pris. Huset kommer då i en nyckelfärdig husmodul vilket innebär minimal byggtid på plats. Fjällhuset har allt med gemenshetsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stora fönsterpartier för att du ska kunna njuta omgivningarna på bästa sätt. Här finns självklart möjlighet att välja till en kamin för extra mysfaktor vintertid eller en sval sommarkväll. Utöver detta har huset två sovrum, och ett sovloft, båda har god plats för dubbelsäng. Ett badrum med exklusivt kakel och klinker, kommod och glasväggar till duschen ingår, liksom förberedelse för TM/TT. Pris 2 349 995:- inkl tomt, vatten, avlopp, el, hus och entreprend. Ingen fjällstuga utan bastu? Även det erbjuds som ett tillägg, allt för högsta komfort. Produktionstiden är normalt 20 veckor och bygglovsprocessen tar normalt mellan 4-12 veckor. Ett liknande visningshus finns uppsatt i Farsta, Stockholm. Hassela Ski hjälper dig med uthyrning av din stuga under de perioder du inte brukar den om du skulle vilja det. Byggrätten tillåter större byggnader, så även här finns alla möjligheter du önskar.

  • Premium
Fillanvägen 44, Färsta, Sundsvalls kommun
Fillanvägen 44, Färsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Fillanvägen 44, Färsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Fillanvägen 44

Villa
Färsta, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
5 600 000 kr
215 m²
6 rum
8 555 m² tomt

Underbar villa i två plan om hela 215 kvm. Allt utom den ursprungliga timmerstommen från 1909 är nybyggt 2021. Hela hemmet präglas av vackra parkettgolv och många fina inredningsdetaljer. Allt är genomtänkt och uppkopplat mot Plejd. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och här finns alla möjligheter då tomten är hela 8555 kvm och utanför detaljplanelagt område. Kanske drömmer ni om ett eget stall och hästar på den egna gården? Entréplanet bjuder på både sällskapsrum, matrum och ett smakfullt kök innehållandes kvalitativ utrustning, bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Översta planet rymmer flera sovrum samt ett badrum värt att klassas som SPA-avdelning och här kan du avvnjuta både bubbelbad och bastu. Planterad trädgårdstomt med fruktträd och bärbukar och en mycket generös altan från 2023, som bjuder in till umgänge och lek. Här på tomten finner ni även ett charmigt häbre. Med bil bor du här endast 7 minuter från centrala Sundsvall, 7 minuter från Sundsvalls sjukhus och endast 2 minuter till Birsta köpcentrum. Färsta hästsportanläggning finner du endast 800 meter längre ner på Fillanvägen. Härifrån löper också fina gång och cykelvägar i alla riktningar och på en kortare promenad finner du Birstas alla butiker. Detta hus bör upplevas på plats Varmt välkommen att anmäla dig till visning

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Färjevägen 25C, Alnö-Centralt, Sundsvalls kommun

Färjevägen 25C

Lägenhet
Alnö-Centralt, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
399 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 800 kr/mån
13 300 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a. Det centrala läget med service runt hörnet, goda bussförbindelser och fria utblick är bostaden perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Badrummet är helkaklat, köket är renoverat med fin maskinpark och det finns en bra sovalkov. En mycket trevlig och ljus lägenhet. Varmt välkommen att anmäla dig för en visning

  • Plus
Fiskehamnsvägen 10, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Fiskehamnsvägen 10, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Fiskehamnsvägen 10, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Fiskehamnsvägen 10

Villa
Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 250 000 kr
110 m²
4 rum
4 025 m² tomt

Välkommen till Fiskehamnsvägen 10 och allt vad adressen har att erbjuda! En riktigt stor tomt om hela 4.025 kvm och dubbla infarter, vilket möjliggör en avstyckning. Här ingår en båtplats nere vid Stenviks kajen och på gården finns ett mycket fint garage med dubbla portar och plats för mer än 3 bilar! Huvudbyggnaden bjuder 2-3 sovrum, helkaklat duschrum, vardagsrum med täljstenskamin, ett rymligt kök och ett riktigt stort inglasat uterum. Huset har ett nyare tak, nyare 3-glas fönster och fiber är självklart indraget. Vidare finns en fin förrådsbyggnad med ett gästrum/kontor, vedbod och förråd. Området är barnvänligt med närhet till skola, förskola, badplats och fin natur. Ta en kort tur till Vindhem eller Carlsvikspiren för en god middag eller en smarrig fika. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information

  • Premium
  • Uteplats
Frölandsvägen 25, Timrådalen, Timrå kommun
  • Budgivning pågår
Frölandsvägen 25, Timrådalen, Timrå kommun, bild 2
Frölandsvägen 25, Timrådalen, Timrå kommun, bild 3

Frölandsvägen 25

Villa
Timrådalen, Timrå kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 350 000 kr
109 + 75 m²
6 rum
990 m² tomt

Välkommen till detta väl omhändertagna hus med fint högt läge och utsikt. Garaget har isolerat hobbyrum/källare. Huset har tak från 2002, 3-glas fönster från 2003-2005, pelletspanna 2014, dränerat 2005. Fiber är indraget och huset har två stora altaner i soligt läge. Den öppna planlösningen, de genomgående parkettgolven, golvvärmen och möjligheten till flertalet sovrum gör detta hus väldigt inbjudande. I närområdet finner du bad i ex Hamstasjön eller Lill-Bandsjön, skoterled, naturområden, slalombacke, matbutik endast ca 300 meter från huset och Timrå centrum med all service, samt Birsta handelsområde inom några minuter. Kom gärna och upplev huset på en visning du också

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Raholmsvägen 235, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Raholmsvägen 235, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Raholmsvägen 235, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Raholmsvägen 235

Villa
Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
3 750 000 kr
163 + 52 m²
5 rum
3 361 m² tomt

Välkommen till detta imponerande hus på Raholmsvägen 235. Huset erbjuder härliga ytor och utsikt över havet och mot Södra Berget. Här finns även ett gårdshus med möjlighet till uthyrning, vilket kan bidra till lägre driftskostnader. Med huvudbyggnadens 163 kvm och sällskapsrummet om ca 70 kvm och centralt placerad braskamin för mysiga kvällar, är detta hem perfekt för en stor familj eller för er som efterfrågar rymliga ytor. När du kliver in genom entrén möts du av ljusa och renoverade rum, för såväl avkoppling som för sociala tillställningar. Generösa fönsterpartier släpper in rikligt med dagsljus och ramar in den fina utsikten över stan och del av havet. För den som söker avkoppling finns ett exklusivt badrum med allt du kan önska och bad vid sandstrand finner du endast 5 minuters promenad från huset. Bostaden rymmer idag tre bra sovrum med fin förvaring samlade på det övre planet, varav ett av rummen har fransk balkong mot trädgården och vacker utsikt. Möjlighet till fler sovrum finns utan bekymmer. Den generösa trädgården erbjuder god plats för såväl lek som samvaro och det finns alltid plats att sitta i solen när vädret tillåter. Detta hem erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv, med generösa ytor för både umgänge och privatliv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nätvägen 18, Juniskär, Sundsvalls kommun
Nätvägen 18, Juniskär, Sundsvalls kommun, bild 2
Nätvägen 18, Juniskär, Sundsvalls kommun, bild 3

Nätvägen 18

Villa
Juniskär, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
4 345 000 kr
130 m²
4 rum
1 286 m² tomt

Välkomna till Nätvägen 18! Med ett soligt och barnvänligt läge ligger denna idylliskt belägna 1 -plans villa, byggår 2018, med närhet till både hav och natur. Villan har en tilltalande rumsfördelning och påkostad inredning. Boyta om 130 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 2 sovrum och 1 allrum/sovrum. Stor välkomnade entréhall med vackert klinkergolv. Öppen planlösning med vardagsrum och kök. Skönt värmande braskamin finns i vardagsrummet, i köket finns en praktisk köksö samt utgång till den soliga uteplatsen. Ett allrum(genomgångsrum) som leder till master bedroom. Invid master bedroom finns påkostat badrum med vackert klinkergolv och bastu. Rymligt dressingroom i master bedroom. Sovrum 2 ligger praktiskt i huset och även här finns badrum med duschplats och rymligt dressingroom. Från köket, allrummet och master bedroom är det utgång till den soliga altanen och tomten. Från villan är det bara några 100-tals meter ner till havet och Restaurang Juniskär där god mat kan avnjutas, allt med vacker havsutsikt. Några km till Kvissleby centrum med matbutik, klädbutik, vårdcentral, systembolag, restauranger, bensinmack, mm, skola och badhus samt närhet till golfbana och busshållplats. Varmt välkommen med din visnings bokning!

  • Premium
  • Uteplats
Sveavägen 11B, Sallyhill, Sundsvalls kommun
Sveavägen 11B, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Sveavägen 11B, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Sveavägen 11B

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
425 000 kr
28,4 m²
1 rum
vån 2/4
2 272 kr/mån
14 965 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräsch enrummaren. Du möts av en trevlig hall med garderob och klädhängare, vidare in i det stora rummet som har tre fönster och en alkovdel för sovrum. Praktisk arbetskök med fönster. Helkaklat badrum med duschplats. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Du når centrum i Sundsvall på endast 5-10 minuter promenad, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen på västra sidan av stan med närhet till grönområde, trevliga promenadstigar, Himlabadet, Mittuniversitetet, NP3 Arena, Tonhallen och mycket mycket mer. Närmaste kommunikation finner du endast ca 250 m från bostaden, här går buss som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Kontakta mäklaren för bokning av visning

  • Premium
Kyrkbergsvägen 20B, null, Sundsvalls kommun
Kyrkbergsvägen 20B, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Kyrkbergsvägen 20B, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Kyrkbergsvägen 20B

Lägenhet
Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 395 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
5 718 kr/mån
14 235 kr/m²

Tre våningar upp finner du denna fina 4:a med gott om plats för hela familjen och fint ljusinsläpp. Här har du en stor och rymlig hall med gott om plats för både avhängning och andra möblemang. Vidare in i köket har du ett fräscht kök med uppdaterade vitvaror, plats för matgrupp och utgång till bostadens balkong, där du har utsikt över föreningens innergård och lekplats. Till vardagsrummet har man öppnat upp för en luftigare känsla, här har du plats för en större möbelgrupp. Med tre sovrum får även den större familjen plats, eller varför inte göra om och unna sig en stor walk-in-closet eller ett kontor med sikt ut över trädtopparna? Med både badrum och wc så slipper ni köa, båda dessa helkaklade. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Varmt välkommen på visning av ert framtida hem !

  • Premium
Harmonigatan 1, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Harmonigatan 1, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Harmonigatan 1, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Harmonigatan 1

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 395 000 kr
69,8 m²
3 rum
vån 1/3
5 388 kr/mån
19 986 kr/m²

Välkommen till denna renoverade trerummare på Skönsmon. I hallen har du gott om förvaring med både platsbyggda garderober och en klädkammare. Vidare in i vardagsrummet har du vitmålad parkett och tapeter från Morris & co, här finner du även bostadens balkong där du kan sitta och dricka kaffe i morgonsolen. Med det italienska kaklet och mosaiken i köket får du en varm och lyxig känsla tillsammans med de stilrena köksluckorna. I badrummet har det satts exklusivt kakel från Spanien som tillsammans med bubbelbadkaret ger en härlig hotellkänsla. Vi ses på visningen !

  • Premium
  • Balkong
Bergafjärden 362, null, Sundsvalls kommun

Bergafjärden 362

Villa
Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
1 440 m² tomt

Här finns det perfekta läget för att skapa din egen fritidshusdröm, ett hus med många möjligheter eller en fantastisk tomt att skapa något nytt på! Hus från 60-talet med flertalet uthus för många övernattande gäster. Idag är det påbörjat med det kommunala indragningen av vatten och avlopp i området. Säljaren har betalat engångskostnad för anläggningsavgiften för anslutning av det kommunala vatten-avloppsnätet fram till tomtgränsen. Till bad och båtplats på boj är det bara en kort promenad! På några minuter är man nere på badstranden och Bergafjärdens camiping med minilivs, minigolf och restaurang. På ca 6 minuter med bil till mataffären i Bommen och på 10 min är ni i Kvissleby centrum med stor mataffär, systembolag och mycket mer. Välkommen att boka er på en privat visning! Kontakta mäklaren för mer info [email protected] mobil: 070-6040082

  • Plus
Ede 135, null, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Ede 135

Villa
Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
395 000 kr
88 + 1 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Med charm och underbar känsla finns detta torp på en 11.000kvm stor tomt med härlig utsikt över grönska och mjuka gräsytor som sluttar svagt. Här finns en vedeldad bastu stuga och mindre förråd med ved förvaring. Vi befinner oss i Ede, Erikslund strax utanför Ånge. Här bor man mycket privat, granne med den härliga naturen och med grannar på avstånd. Här finns även en fin uppväxt trädgård med äppelträd, syrener och många bärbuskar. Fastigheten har kommunalt vatten indraget. Hit kommer man med bil och resan från Sundsvall tar knappt 1,2 timmar, Östersund ca 1,5 timmar och från Ånge tar det ca 20 minuter. Vill man åka kommunalt finns tågförbindelser direkt till Erikslund och därifrån en cykeltur på 20 minuter. Bad finns vid Ljungans strand. Vill man handla finns välsorterade affärer och bensinmack i Ånge cirka 20 minuter bort med bil. Några ord från säljaren: Här bor man i ett ostört läge med en stor fantastisk tomt där utrymme funnits för diverse sommaraktiviteter såsom krocket och badminton. Bastu med härlig veranda och kvällssol, här har vi ofta ätit våra middagar och blivit sittande och njutit av solnedgången. Närhet till härliga skogspromenader och Ljungan där vi både fiskat och njutit av bad under somrarna.

  • Plus
Borgsjöbyn 418, null, Ånge kommun

Borgsjöbyn 418

Villa
Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
495 000 kr
72 + 72 m²
1 050 m² tomt

Här bor man på en lugn återvändsgata i högt läge i Borgsjöbyn. Här har man grannar men även skogen tätt inpå och härliga gångstråk för promenader. Villan är redo att tas över redan i sommar.

  • Plus
Klingsta 412, Klingsta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 10:30

Klingsta 412

Villa
Klingsta, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
3 495 000 kr
156 m²
6 rum
1 546 m² tomt

Välkommen in i den hemtrevliga hallen med plats för förvaring i garderober direkt vid ytterdörren. Här på nedre planet finns det ljusa köket med egen utgång mot utsidan, tre fina sovrum, badrum, tvättstuga och ett stort allrum med utgång till det härliga uterummet. På övre planet finns idag en wc, ett sovrum och ett mycket stort allrum där det finns möjlighet till tre till sovrum, mycket lek eller en stor sälskapsyta. Vintertid finns skidspår och skoterled nära och sommartid har man bad i klingstatjärn eller populära Pallvikens badstrand ca 10 minuter bort med bil. I Allsta och Klingsta finns Allsta skola en härlig byskola.

  • Plus
Hagavägen 20B, Haga, Sundsvalls kommun

Hagavägen 20B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
595 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/4
1 818 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna söta 1:a, längst upp i huset med balkong och fin vy över takåsarna, havet och i ett fint solläge! Bostaden har ett helkaklat duschrum med takfönster, tänker mig att borsta tänderna under stjärnorna eller till morgonens solstrålar. Rummen har trägolv och här är lite extra takhöjd och det stora rummet har plats för såväl den större sängen, en sittgrupp och en liten matplats. Mindre kokvrå. Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd som ligger vägg i vägg med lägenheten, vilket är mycket praktiskt. I föreningen finns en fin relax med både bubbelbad och bastu, vilket ger extra kvalitet åt boendet. Parkeringsplats med eluttag finns ledigt. Välkomna!

  • Balkong
Fränstavägen 305, Fränsta, Ånge kommun

Fränstavägen 305

Villa
Fränsta, Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
850 000 kr
118 + 78 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Fränstavägen där detta charmiga tegelhus ligger. Ett ljust, luftigt och bekvämt hus beläget på Fränstavägen 305. Med ljusa färger skapar detta hem en harmonisk och fräsch atmosfär. Det stora köket och vardagsrummet med öppenspis ger god möjlighet till socialt umgänge och plats för många. 3 bra sovrum och två toaletter. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en källare som erbjuder bra utrymmen att organisera och förvara dina ägodelar. Den härliga balkongen med fantastisk utsikt bjuder till härlig avkoppling. tomten är lättskött och ger plats för mycket lek eller odling. Dessutom finns en rymlig bod till trädgårdens alla saker. Fastigheten har bergvärme och nyare treglasfönster. På bara några minuters promenad hittar ni mataffär, förskola och skola. Här finns möjlighet att flytta in redan i sommar! Välkommen att boka er på visning !

  • Balkong
  • Uteplats
Sidsjö 162 + 166, null, Bräcke kommun
  • Budgivning pågår

Sidsjö 162 + 166

Fritidshus
Bräcke kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
395 000 kr
75 m²
4 rum
2 404 m² tomt

Här finns plats för den stora familjen eller många gäster i de två stugorna med kök eller i sovstugan. Bara några hundra meter bort finns mindre badplats och 2,5 km bort finns en större badplats med strand. På nån minut når man byns egna affär som har ett brett sortiment året om. På den lättskötta tomten finns gräsmatta med plats för mycket lek och spel. Här kan man även plocka lingon inpå knuten. Stugorna säljs med delar av inventarier och är redo att tas över redan till sommarsemestern! Stuga ett har en härlig inglasning, kök, allrum med öppenspis , sovdel och toarum. Stuga två har kök, allrum med öppenspis och sovrum, Stuga tre har veranda, duschrum, sovdel med kamin, bastu och separett. Välkommen att kontakta mäklaren [email protected] 070-6040082

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27