Mäklare Per-Ola Hugdahl

Per-Ola Hugdahl

Om mig

Efter en lång karriär som säljare och försäljningschef i mer än 30 år inom företagsförsäljning B2B som Telia, Tele2, Song Networks, Canon och som ägare och VD på Dokument & IT- system AB, ett av Västernorrlands mest framgångsrika företag inom dokumenthantering, avyttrade jag verksamheten 2021 och bytte inriktning. Nu är mitt mål att via Mäklarmästaren erbjuda professionella fastighetsmäklartjänster i Sundsvall till en lägre kostnad där säljaren behåller en större del av vinsten.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Korstavägen 8B, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Tor 9 maj kl 13:00
Korstavägen 8B, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Korstavägen 8B, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Korstavägen 8B

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/7
6 347 kr/mån
6 346 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet i Korsta med 3 rum och kök till ett mycket bra pris. Lägenheten har stor inglasad balkong i bästa söderläge. Lägenheten har ett insynskyddat läge och en bra planlösning. Fin utsikt mot Södra berget och Sundsvallsbron. Här har ni möjlighet att bo i ett fint och barnvänligt bostadsområde med närhet till natur, livsmedelsbutik, restaurang, förskola och skola. Inom gångavstånd finns dessutom Ortviksparken med fina promenadstråk, utegym, lekplats, grillplats och bänkar längs vattnet. Intill huset finns även en lekplats och en gemensam uteplats med grill. Lägenheten ger möjlighet till en mycket bra boendeekonomi. Snabb inflyttning är möjlig. Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skönsbergsvägen 23B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 23B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
625 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån -1/3
2 927 kr/mån
15 244 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha lägenhet med 1,5 rum och kök om 41 kvadratmeter i ett lugnt område i Haga. Lägenheten är i toppskick med bland annat ett nytt kök från 2024. Härligt inglasat uterum i markplan och ingång utan trappor. Ett separat litet rum som sovalkov. Att promenera till närmaste butik Coop Haga tar ca 5 minuter. Mycket låg månadsavgift, måste ses!

  • Balkong
  • Uteplats
Meteorvägen 11, Västland-Skön, Sundsvalls kommun
Meteorvägen 11, Västland-Skön, Sundsvalls kommun, bild 2
Meteorvägen 11, Västland-Skön, Sundsvalls kommun, bild 3

Meteorvägen 11

Radhus
Västland-Skön, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
2 195 000 kr
136 m²
7 rum
684 m² tomt

Välkommen till denna mycket fina villa med 1½ plan i Västland-Skön. Villan har en öppen, välplanerad planlösning och ligger barnvänligt i ett villaområde på en lugn återvändsgata med lite trafik. På entréplan finns en ljus och rymlig hall, ett stort nyrenoverat kök med gott om förvaringsutrymme samt ett matrum i öppen planlösning. Från köket når man uteplatsen i söderläge som ligger i anslutning till den fina trädgården på framsidan. På entréplan finns dessutom ett stort vardagsrum med en mycket fin kakelugn som ger möjligheten till en bra driftsekonomi, tvättstuga, en wc och två sovrum. En trappa upp finns en hall med klädkammare, fyra ytterligare sovrum och ett badrum. På baksidan finns en fin trädgård med växthus, redskapsbod och vedbod. Till villan hör ett fint garage med gott om plats för både bil och en verkstadsdel. Här bor man i ett tryggt, trivsamt och barnvänligt område med närhet till naturen. I närområdet finns förskola, skola, badplats, fotbollsplan, båthamn, elljusspår, slalombacke, ishockeyplan, pulkabacke samt lekplats. Nära till Birsta handelsområde där det mesta såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek och shopping finns. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Dalgatan 38A, Centrum-Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Dalgatan 38A, Centrum-Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Dalgatan 38A, Centrum-Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Dalgatan 38A

Lägenhet
Centrum-Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
485 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/3
1 137 kr/mån
24 250 kr/m²

Välkommen till denna centrala fräscha lägenhet med 1 rum och kokvrå/pentry. Här har du kort gångavstånd till både centrum, Mittuniversitetet och nära till service och restauranger. Lägenheten som är på 20 kvadratmeter är välplanerad och här finns allt man behöver med kokvrå, dusch, wc, stort allrum och 500/500 Mbit bredband som ingår i avgiften. Lägenheten ligger i markplan med liten trappa och har två förråd. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och utanför finns härliga grillplatser. Bostaden har en mycket låg månadsavgift om 1137 kr och föreningen BRF Kondoren har en mycket låg belåningsgrad vilket innebär en stor ekonomisk trygghet. Bostaden är perfekt för den som inte behöver så stort. Här får man en mycket låg boendekostnad i ett centralt läge, kontakta mäklaren för att boka visning, måste ses!

  • Premium
Tjädervägen 21, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Tjädervägen 21, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Tjädervägen 21, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Tjädervägen 21

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
475 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 952 kr/mån
8 796 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet på Tjädervägen om 2 rum och kök, bara en trappa upp med fin inglasad balkong och utsikt mot Södra berget och Sundsvallsbron. Lägenheten har en låg månadskostnad vilket ger en bra boendekonomi i en trevlig och välskött HSB-förening. När du kommer innanför dörren möts du först av den välkomnande hallen med gott om kläd- och förvaringsutrymme. Vidare tar du dig till sovrummet som är lagom stort med flera garderober. Därefter kommer köket och sedan vardagsrummet med utgång till den fina inglasade balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och fräscht med wc, tvättställ, dusch och fördraget för tvättmaskin. En lekplats finns på baksidan och gemensam uteplats med grill finns i föreningen. Dubbla toppmoderna tvättstugor och förråd samt matkällare som tillhör lägenheten. I föreningen finns bastu, gym, biljardrum och snickerirum. Här bor man i ett fint bostadsområde med närhet till natur, livsmedelsbutik, restaurang, förskola och skola. Inom gångavstånd finns Ortviksparken med fina promenadstråk, utegym, lekplats, grillplats och bänkar längs vattnet. Busshållplats finns endast 50 meter från lägenheten med direkta förbindelser till Sundsvalls centrum. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Korstavägen 17, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 17

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
375 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/7
5 535 kr/mån
5 952 kr/m²

Nu har du chansen att köpa denna lägenhet i Korsta med 2 rum och kök samt fin balkong i östläge till ett bra pris. Här har du möjlighet att få en bra boendekonomi i ett trevligt och lättsamt boende med hiss. När du kommer innanför dörren möts du först av den välkomnande och rymliga hallen. Vidare tar du dig till vardagsrummet och sovrummet som är lagom stort med garderober för klädförvaring. Därefter kommer köket, varifrån du även når den mysiga balkongen i östläge. Badrummet som är stambytt 2019 är helkaklat och fräscht med vägghängd wc, tvättställ, dusch och golvvärme. En lekplats och gemensam uteplats med grill finns utanför entrén. Dubbla toppmoderna tvättstugor och förråd som tillhör lägenheten. Hiss finns även i huset. I föreningen finns bastu, gym, biljardrum och snickerirum. Här bor man i ett fint bostadsområde med närhet till natur, livsmedelsbutik, restaurang, förskola och skola. Inom gångavstånd finns Ortviksparken med fina promenadstråk, utegym, lekplats, grillplats och bänkar längs vattnet. Kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Knävland 144, Knävland, Sundsvalls kommun

Knävland 144

Villa
Knävland, Sundsvalls kommun
Mäklarmästaren
745 000 kr
67 + 15 m²
4 rum
3 314 m² tomt

Välkommen till denna 1½-plansvilla i Knävland, med delvis inredd vind och två förrådsbyggnader varav en med vidbyggd carport. Detta hus har perfekt läge för er som vill bo avskilt på landsbygden men samtidigt ha nära till stan. På entrésidan finns en stor fin altan i västläge, där man kan sitta och njuta av solen till större delen av dygnet. Villan är i behov av renovering. Med nya E14 kan man ta sig till Nacksta och dess utbud av livsmedelsbutiker, skolor, restauranger och annat på endast 5 minuter. Genom ytterligare 10 minuter kan man ta sig till Sundsvalls centrum.

Visar alla 7