Nyproduktion

Norra Fjädermolnsgatan 36

Länsmansgården, Göteborg Se på karta

2 815 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94,4 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Fjädermoln
Om föreningen
Avgift
5 677 kr/mån
Pris/m²
29 820 kr/m²
Nyproduktion

Så fort du kliver in på hallmattan känner du att det är här ni hör hemma. Hallen är generös i sina välkomnande ytor, sin skjutdörrsgarderob och praktiska klädhängare. Innanför hallen breder vardagsrum, kök och ditt extra rum - balkongen - ut sig. Den är hela åtta kvadratmeter stor och ligger i nordvästlig riktning. Här kan du bjuda på en drink innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon.

Köket löper i vinkel mot vardagsrummet, men har en mindre vägg som samtidigt fungerar som avskiljare. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn.

I andra delen av lägenheten finns två av sovrummen. Det mindre av dem har en behändig skjutdörrsgarderob och stora ytor att möblera som man vill. Det stora sovrummet är på 14 kvadrat och har en stor, separat klädkammare. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och är försett med två garderober.

Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med komfortvärme, handdukstork wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre badrum som är försett med wc och handfat. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt

Amanda Samuelsson

Göteborgs Egnahems AB
Mäklare Amanda Samuelsson, Göteborgs Egnahems AB
031-707 70 25