Kommande

Sjöviksvägen 29, 5 tr!

Liljeholmskajen, Stockholms kommun Se på karta

8 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Sjövikskajen
Om föreningen
Avgift
4 790 kr/mån
Driftkostnad
11 850 kr/år
Pris/m²
85 365 kr/m²
Kommande

LILJEHOLMSKAJENS BÄSTA LÄGE!

Här kan du njuta av ett glas vin på en soldränkt balkong och se segelbåtarna glida förbi på vattnet nedanför. Lev livet i en unik marin bostadsmiljö med himlen som närmaste granne och bad- och båtbryggor runt hörnet. Saknar du någon ingrediens ligger matbutiken i huset mittemot. Nybakat bröd och bullar finner du i fastighetens bageri. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed strandpromenaden. Kommunikationer som t-bana, tvärbana och flygbussar når du på fem minuter.

De stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och skapar en känsla av rymd. Det finns gott om förvaring genom flertalet garderober och en klädkammare. Tre rymliga sovrum och en naturlig arbetshörna i anslutning. Badrummet är rymligt och utrustat med bland annat golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gästtoalett. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök där du kan samla familj och vänner för stora och små middagsbjudningar.

Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi och lån som har förhandlats till låga räntor. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss, cykel- och barnvagnsrum, källsortering inklusive grovsopor samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har 6 st kommersiella lokaler, vilket genererar ett starkt kassaflödet. Som medlem i föreningen har du dessutom möjligheten att ansöka om grönt bolån hos det flesta banker och får därmed 0,1% ränterabatt tack vare energiklass B, vilket i praktiken blir 1000kr billigare ränta per år för varje miljon du lånar. Föreningen har kollektivt tecknat fast elpris för lägenheterna fram till november 2024. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen på bästa adress.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Kristoffer Pettersson

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Kristoffer Pettersson, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0733293152

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.