Kyrkogårdsgatan 45A

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 090 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Gläntan
Om föreningen
Avgift
4 426 kr/mån
Pris/m²
37 683 kr/m²
Antal besök
2 623
Dagar på Hemnet
3

Välkomna till en välplanerad gavelfyra med ett perfekt läge i Luthagen! Bekvämt belägen på en halvtrappa och lägenheten har en luftig känsla tack vare takhöjden om ca 2,7 m. Genomgående fina ekparkettgolv och ljus smakfull färgsättning.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder, rymligt vardagsrum med klädkammare, matsalsrum/sovrum med vackra skjutdörrar mot vardagsrum, sovrum med utgång till balkong, sovrum/arbetsrum med förvaring, trevligt kök med ljus inredning samt stamrenoverat badrum med dusch.

Lägenheten har ett suveränt läge i Luthagen med kort promenadavstånd till citykärnan. Närhet till flera populära restauranger, fik och några kvarter bort finns även två matbutiker. Längre in i Luthagen finner ni även populära Tegnerparken och Vindhemsparken med lekplats och vacker parkmiljö och de omgivande kvarteren består till mesta delen av äldre byggnader. För den som vill motionera finns Stabbyskogen med sin motionsslinga några kvarter bort.

Välskött förening med med god ekonomi. Endast 1637 kr/kvm i belåning. Fin gårdsmiljö med sittgrupp för medlemmarna att utnyttja. Tvättstuga och cykelförråd finns i källaren. Kort kötid till parkeringsplats (180 kr/mån).

Kommunikationerna i närheten av lägenheten är mycket bra då buss nr 5 åker förbi var tionde minut dagtid. Gång- och cykelavstånd till stationen.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.