Järnsparvsgatan 20

Mariastaden, Helsingborg Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Solfångaren i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 401 kr/mån
Driftkostnad
24 900 kr/år
Pris/m²
34 444 kr/m²
Antal besök
3 494
Dagar på Hemnet
6

Brf Solfångaren är ett pittoreskt kvarter beläget i Mariastaden alldeles intill parken. Kvarterets gator kantas av plommon och körsbärsträd som just nu står vackert i blom. Nummer tjugo ligger näst längst ner på gatan vilket är ett lugnt läge. Dessutom skymtar man grönområdet och den närliggande sjön härifrån.

Detta radhus var redo för inflyttning 2019. Det är ett perfekt första familjeboende i två plan med badrum på båda. På entréplan fördelas ytan över kök, vardagsrum samt badrum med tvättmöjligheter. Härifrån har man även utgång till trädäcket, trädgårdstäppan och förrådet som tillhör bostaden. Trädgården kantas av en häck och trädäcket rymmer gott och väl större möblemang.

Andra våningen rymmer hela tre sovrum och radhusets andra badrum. Här får hela familjen plats. Det större av sovrummen har en praktisk stor skjutgarderob för smart förvaring och rymmer gott och väl plats för dubbelsäng.

Området ligger naturskönt vid den vackra skogen som leder både mot havet via Pålsjö och norrut mot Laröd. Här finns flertalet skolor, livsmedelsbutik, gym med mera. Även bra kommunikationer med buss till Helsingborgs centrum och gott om cykelvägar både inom området, till centrum, Laröd och Allerum erbjuds.

Välkommen till ett stilfullt radhus, till sena kvällar i trädgården och till Järnsparvsgatan 20!

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.