Mäklare Lisa Wicknell

Lisa Wicknell

Om mig

Jag heter Lisa Wicknell och jag är mäklare på Valvet. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och jag arbetar på vårt kontor i Helsingborg. Mitt specialistområde på Valvet är bostäder belägna i Centrum, Norr, Tågaborg, Slottshöjden och på Olympia. Min vision är att leverera premiumkvalitet i affärens alla led där alla mina kunder får full uppmärksamhet. Har du funderingar på att sälja eller köpa bostad i någon av dessa område är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Föreningsgatan 33, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul
Föreningsgatan 33, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 33, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 33

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/5
7 145 kr/mån
28 978 kr/m²

Denna fantastiska sekelskifteslägenhet som kombinerar historisk charm med modern komfort. Här erbjuds två rymliga sovrum, en inbjudande matsal och en underbar balkong som snabbt blir din favoritplats för morgonkaffet. Lägenheten utmärker sig med sina välbevarade detaljer som den ståtliga kakelugnen i vardagsrummet, högt i tak och stuckaturer är några att nämna. Dessutom har de tidstypiska vackra original dörrarna bevarats som tillför extra karaktär och charm. Den rymliga matsalen är perfekt för middagar med vänner och familj, där varje måltid blir en upplevelse i sig. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett hem där varje detalj är noga genomtänkt och bevarad. Föreningsgatan ligger väl placerat för att få tillgång till restauranger och matbutik samt apotek och skolor. Du tar dig enkelt ner till centralstationen eller norrut med bussförbindelse som stannar runt hörnet från bostaden.

  • Premium
  • Balkong
Tullaregatan 8, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Tullaregatan 8, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Tullaregatan 8, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Tullaregatan 8

Lägenhet
Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2
4 922 kr/mån
53 719 kr/m²

Varmt välkommen till ett boende för livsnjutaren. Här bor ni ljust och modernt med alla bekvämligheter som kan önskas. Balkong, fördelaktig planlösning och möjlighet att förvärva en garageplats. Lägenheten är belägen på ett lugnt läge med utsikt över kajen och småbåtshamnen. Sittandes på balkongen kan ni lugnt och på lite avstånd blicka ut över av Hamnen och dess strosande besökare och boende. Det är onekligen en speciell känsla här. Även om Norra hamnen visar sig från sin alla bästa sida på sommaren så upplevs alla årstider med charm. Många av de som en gång flyttat hit har flyttat för att stanna. Bostadsrättsförening Treudden ligger i Norra Hamnen i Helsingborg. Husen som är ritade av olika arkitekter uppfördes till bostadsutställningen H99. Här på Tullaregatan i Norra hamnen bor du på ett av Helsingborgs mest attraktiva lägen med allt du kan önska dig i form av kultur, nöjen och service nära. Ett stenkast från alla de restauranger och caféer som området och centrum erbjuder med Sundet, hamnen och bryggorna alldeles intill. På några minuter promenerar du till Knutpunkten där du med tåg eller buss tar dig vart du önskar. Här bor man på bästa läge, men ändå lugnt och med en atmosfär som behöver upplevas på plats. Det finns möjlighet att förvärva en garageplats med bostadsrätt från nuvarande ägare. Välkommen hem till sena sommarkvällar, till vågskvalp och till Tullaregatan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kärngränden 3, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tor 1 aug
Kärngränden 3, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kärngränden 3, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kärngränden 3

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 500 000 kr
122 m²
5 rum
vån 4/5
7 338 kr/mån
45 082 kr/m²

Njut av de ljumma sommarkvällarna då Kärnan lyser upp och skapar en magisk atmosfär. Från denna attraktiva bostad på våning 4 kan du blicka ut över takåsar och sundet som ständigt förändrats. Denna charmiga gavellägenhet erbjuder enastående utsikt och bekvämlighet i perfekt harmoni. Med sina tre sovrum varav två är generösa i storlek samt två balkonger finns det gott om utrymme för avkoppling och socialt umgänge. Två av sovrummen ger dig förmånen att vakna upp till havets glittrande vyer och Kärnans ståtliga närvaro. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matsal skapar en luftig atmosfär, med vackert fiskbensparkettgolv som ger rummen en tidlös elegans. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den rymliga balkongen med utsikt över Kärnan och den vackra parken nedanför. Den andra balkongen, tillgänglig från ett av sovrummen, vetter mot en lugn innergård och erbjuder en fridfull plats. Här bor du i ett av stadens trevligaste områden med närheten till grönskan och livet i staden. På bara några minuters promenad når du Helsingborgs Centralstation samt båtförbindelserna som tar dig över till Helsingör. Promenerar du ner för Långvinkelsbacken så lämnar du lugnet och hamnar mitt i stadens populära gågata Kullagatan med sitt rika utbud av shopping och restauranger samt apotek och bank. Kvarteret nedanför backen andas historia och är ett av de äldre i staden med byggnader som bevarat sin charm. Kontakta ansvarig mäklare för privat visning av denna bodröm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kopparmöllegatan 11B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Kopparmöllegatan 11B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 11B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 11B

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 750 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/10
4 245 kr/mån
39 286 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa om 70 m² i populära 55+ föreningen Vega på Slottshöjden! Lägenheten är genomtänkt in i minsta detalj. Här bor man bekvämt med hiss från garageplan till lägenhetsplan, väl tilltagen inglasad terrass samt öppen planlösning med gott om förvaringsmöjligheter. Såväl lägenheten som byggnaden i övrigt, är anpassad för en enklare vardag. Du som köper en bostadsrätt i Brf Vega, får så mycket mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar nämligen över en gemensam och helt magisk takterrass, ett fräscht träningsrum/gym samt sällskapsrum med gemensamma aktiviteter på schemat. Dessutom finns här en gästlägenhet som varje natt kan leverera hotellkänsla till dina övernattande gäster! Föreningen ska primärt anta personer över 55 år som ny medlemmar. Med en knapp kilometer till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Alldeles runt hörnet avgår bussen till Centrum och endast 100 meter bort finner man välsorterade Coop Konsum. Varmt välkommen till Kopparmöllegatan 11B, där livskvalitet och en härlig gemenskap står i fokus - känn dig som hemma!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 60, Centrum, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 60

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 950 000 kr
114 m²
3 rum
vån 5/5
5 305 kr/mån
34 649 kr/m²

Vid 1800-talets slut uppfördes denna vackra och pampiga fastighet på en av Helsingborgs mest populära gator. Drottninggatan är en av stadens längsta och följer du den får du längs vägen uppleva både cityliv, kultur, teatern, shopping, omtyckta restauranger och den härliga strandpromenaden. Högst upp i fastigheten ligger ett boende som bjuder på en storslagen utsikt över Drottninggatan och sundet. Lägenheten fördelas över kök, matsal/vardagsrum, två sovrum, badrum samt klädkammare. I det pampiga vardagsrummet skänker ljuvliga fönster ljus åt rummet och blir som en detalj som talar för sig själv. Rummet är perfekt för både vardagsmiddag, festliga tillställningar och som mysigt vardagsrum. De två generösa sovrummen vetter mot en lugn cityinnergård utan trafik. De tidstypiska dörrarna och flera andra detaljer ger lägenheten en unik karaktär och en särskild charm. Här finns alla möjligheter att förvandla en riktigt pärla till en bodröm. Pappret är blankt och penseln är din. Möjligheten att ta en nypa luft eller slå sig till ro en stund finns på en tillhörande balkong som nås från hallen vid hissen. Välkommen till sekelskiftet, till Drottninggatan och till möjligheternas bodröm!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5