Mäklare Lisa Wicknell

Lisa Wicknell

Om mig

Jag heter Lisa Wicknell och jag är mäklare på Valvet. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och jag arbetar på vårt kontor i Helsingborg. Mitt specialistområde på Valvet är bostäder belägna i Centrum, Norr, Tågaborg, Slottshöjden och på Olympia. Min vision är att leverera premiumkvalitet i affärens alla led där alla mina kunder får full uppmärksamhet. Har du funderingar på att sälja eller köpa bostad i någon av dessa område är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 63, Norr, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 63

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 300 000 kr
58 m²
1 rum
vån 5/5
3 346 kr/mån
39 655 kr/m²

Från denna bostadsrätt har ni utsikt över vackra Margaretaparken, dess trädtoppar och Landborgen varpå majestätiska villor vilar. 58 utsökta och nyrenoverade kvadratmeter erbjuds på ostört läge allra högst upp i huset. Takfönster skänker ljus åt denna stilsäkra vindslägenhet. Materialen är noggrant utvalda då denna lyxiga etta utrustats med bland annat en vacker stenskiva i köket och enstavsparkettgolv. I det ljusa rummet är det inga problem för en ordentlig matplats, soffa och säng att samsas i harmoni. Badrummet som så vackert är inrett med stora kakel och klinker plattor är också rena drömmen. Boendes på Norr har ni direkt närhet till livskvalitet i form av en god frukost eller middag på kvarterets härliga restauranger. Endast ett stenkast från bostaden nås havet och dess långa strandpromenad. Varmt välkommen att bli första ägare av denna Bodröm.

Drottninggatan 63, Norr, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 63

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 700 000 kr
60 + 7 m²
2 rum
vån 5/5
3 460 kr/mån
61 667 kr/m²

Utanför de spröjsade fönstren på femte våningen här på Drottninggatan glimrar sundet en solig morgon. Här har ni helt obruten utsikt över hav och land och bor ostört högst upp i fastigheten. 60 perfekta kvadratmeter fördelar sig över kök och sällskapsrum med öppen planlösning, sovrum med garderober samt ett rymligt badrum. Lägenhetens ståtliga kök har vita skåp och luckor som snyggt kombinerats med svarta detaljer. En exklusiv stenskiva i beige ton klär både bänk och vägg och gör köket unikt. Takfönster som styrs med fjärrkontroll via solceller skänker extra ljus åt vindsvåningen och dess original träbjälkar. Badrummet är mycket smakfullt inrett, helt i kakel och klinker med stora plattor. Här ryms kommod, skåp med spegel, dusch, wc samt en kombomaskin. Vid entrén finns ytterligare 7 kvm biarea med extra plats för andra säsongens kläder och skor i skjutgarderob. Välkommen till vackra solnedgångar, till vyer över Sundet och till Drottninggatan.

Helsingörskajen 12, SeaU, Helsingborgs kommun

Helsingörskajen 12

Lägenhet
SeaU, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 800 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5
5 210 kr/mån
71 605 kr/m²

Bodrömmer du om Sea view i SeaU? När livskvalitet är som bäst bor du i direkt närhet till Citys utbud av nöje och kultur. Du bor i ett vackert helt nyproducerat kvarter som har en gård som hämtat inspiration från stranden och det havsnära läget. Framförallt bor du i en arkitektritad fastighet där din nya kvällsrutin blir att följa de vackra solnedgångarna genom alla årstider. Gert Wingårdh, en av Sveriges främsta arkitekter, har ritat bostäderna med en tanke om att de ska erbjuda tidlösa värden, gedigna material och stora fönster som skänker mycket ljus åt lägenheterna. Generösa sällskapsytor och inbyggd flexibilitet är också en av grundtankarna. "Bostäderna är präglade av kärleken till havet. Salta brisar och stilla kvällar där havet ligger som en spegel utanför fönstret är drömmen för många." Storslagna dörrar av massiv ek välkomnar er till härliga entréer som andas kvalitet och erbjuder stengolv i vackra mönster. Varenda detalj är viktig och störst fokus ligger på material och omsorg . Via hiss tar du dig till husets alla våningsplan och även till det underjordiska garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Kopparmöllegatan 11B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 11B

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 100 000 kr
103 m²
3 rum
vån 5/10
5 649 kr/mån
39 806 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea om 103 m² i populära 55+ föreningen Vega på Slottshöjden! Lägenheten är genomtänkt in i minsta detalj. Här bor man bekvämt med hiss från garageplan till lägenhetsplan, väl tilltagen inglasad terrass samt ljus och öppen planlösning med gott om förvaringsmöjligheter. Såväl lägenheten som byggnaden i övrigt, är anpassad för en enklare vardag. Du som köper en bostadsrätt i Brf Vega, får så mycket mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar nämligen över en gemensam och helt magisk takterrass, ett fräscht träningsrum/gym samt sällskapsrum med gemensamma aktiviteter på schemat. Dessutom finns här en gästlägenhet som varje natt kan leverera hotellkänsla till dina övernattande gäster! Föreningen ska primärt anta personer över 55 år som ny medlemmar. Med en knapp kilometer till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Alldeles runt hörnet avgår bussen till Centrum och endast 100 meter bort finner man välsorterade Coop Konsum. Varmt välkommen till Kopparmöllegatan 11B, där livskvalitet och en härlig gemenskap står i fokus - känn dig som hemma!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4