Kommande

Fastlagsvägen 46

Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1992
Förening
BRF Månhästen
Om föreningen
Avgift
5 176 kr/mån
Pris/m²
55 721 kr/m²
Kommande

Kommande försäljning! Anmäl intresse direkt för löpande information!

Varmt välkomna till denna härliga gavelfyra med väldisponerad planlösning samt vacker milsvid utsikt över området och grönska!

Bostaden erbjuder en möblerbar hall, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, kök med matplats intill fönster i två väderstreck, en stor balkong som erbjuder ett lugn som måste upplevas på plats, tre väl tilltagna sovrum samt två badrum. Lägenheten har två ingångar och erbjuder därmed en separat uthyrningsdel. Utöver det finns gott om förvaringsmöjligheter för hela familjen såväl i lägenheten som i ett externt källarförråd.

Lägenheten är i visst renoveringsbehov, men har hög potential. Ta tillfället i akt och sätt er egen prägel på denna oslipade diamant och skapa ert nya drömboende!

Här bor ni i ett fantastiskt lugn med utsikt som vetter mot lummig grönska och bara ett stenkast bort från vackra promenadstråk samt förbindelser som tar er till citypuls på sex minuter. Lägg därtill en stabil och välmående förening och ni förstår att detta är ett hem att trivas i!

OBS! Säljaren av denna bostadsrätt letar aktivt efter en 2,5a eller 3a i hela Hägerstensområdet och är särskilt intresserad av en enkel och smidig bytesaffär med en sådan part. Spekulanter är välkomna att kontakta mäklare Karin Linnerborg via e-post för vidare dialog. Spekulanter som inte har lägenhetserbjudande är naturligtvis också välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Karin Linnerborg

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Karin Linnerborg, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 05

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas