Mölle Hamnallé 18D

Mölle, Höganäs Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93,4 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
2002
Förening
BRF Vita Byn
Om föreningen
Avgift
5 949 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
29 443 kr/m²
Antal besök
2 322
Dagar på Hemnet
13

På grönskande och havsnära läge i Vita Byn erbjuds nu denna bostad som med sina attribut verkligen är något alldeles extra! Här njuter man av såväl uteplats i markplan som inglasat uterum i sydvästläge och en fantastisk balkong med utsikt över Öresund.

Bostaden bjuder på 93 optimalt planerade kvadratmeter och gavelläget ger ett rikt ljusinsläpp och inte minst en fantastisk utsikt mot såväl kusten som den vackra omkringliggande naturen. Från den privata stenlagda uteplatsen och uppför trappan nås bostadens entré och man välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Planlösningen är flexibel och bostaden passar utmärkt för både två, tre och fyra personer. Nuvarande kontor avgränsar kök och vardagsrum men väggen mot köket skulle genom en relativt enkel manöver kunna tas ned för att skapa en större matplats i anslutning till köket. För en ännu mer modern planlösning skulle båda väggarna kunna tas ned för att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för den som önskar.

Bostaden har onekligen en tilltalande känsla. Ljuset flödar in genom de många fönsterpartierna och har en härlig känsla av rymd. Vardagsrummet är fint beläget i bostaden och den sociala avdelningen förlängs dessutom ytterligare under sommarhalvåret tack vare det härliga uterummet. Här njuter man av underbart sydvästläge och alla underbara soltimmar det innebär! Vidare huserar bostaden tre bra sovrum, varav ett disponeras som kontor idag och där de andra två är belägna på ostört läge bort från den sociala avdelningen. I anslutning till hallen är dessutom badrummet praktiskt beläget där tvättmaskinen byttes ut så sent som i år.

På badrocksavstånd finner vi Mölles vackra stenstränder, båtliv, omtalade restauranger, Kullaberg och mycket mer. En plats man helt enkelt inte vill lämna! Varmt välkomna att boka tid för visning med ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB