3Etage i Höganäs AB

3Etage i Höganäs AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Månstorpsvägen 23, Höganäs Centralt, Höganäs kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Norra Månstorpsvägen 23, Höganäs Centralt, Höganäs kommun, bild 2
Norra Månstorpsvägen 23, Höganäs Centralt, Höganäs kommun, bild 3

Norra Månstorpsvägen 23

Radhus
Höganäs Centralt, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
2 850 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1
5 800 kr/mån
25 333 kr/m²

Välkommen till ett drömhem bara några hundra meter från havet i Höganäs! Detta strålande nybyggda radhus erbjuder inte bara enastående boende, utan också en livsstil som många bara kan drömma om. Beläget bara ett stenkast från havet och stranden, är detta hem en oas av lugn och skönhet. Men det är inte bara läget som gör detta hem till något speciellt. Med charmiga villakvarter som grannar, får du både gemenskap och integritet. Och tack vare det perfekta läget är du bara några minuters promenad från Höganäs centrum, där du hittar mysiga restauranger, butiker och allt annat du behöver för en bekväm livsstil. Inuti huset möts du av en välplanerad planlösning som erbjuder upp till fyra sovrum, perfekt för familjer eller för dem som behöver utrymme för gäster och kontor. Med badrum på både övre och undre planen, är bekvämligheten alltid nära till hands. Den trevliga lilla trädgården erbjuder en plats att koppla av utomhus och njuta av den friska luften. Så om du letar efter det perfekta hemmet vid havet, med bekvämligheten av stadslivet och charmen av Höganäs, behöver du inte leta längre. Detta radhus är en verklig pärla som väntar på att bli ditt. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt din dröm bli verklighet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Redaregatan 33, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Redaregatan 33, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 33, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 33

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
3Etage i Höganäs AB
4 095 000 kr
98,5 m²
3 rum
vån 1
5 374 kr/mån
41 574 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på markplan som erbjuder generös planlösning med högt i tak och trevliga ljusinsläpp! Denna bostad med sina 3,5 rum och kök är perfekt för dig som söker något extra. Här får du inte bara en rymlig bostad utan även en egen uteplats på inhägnad innergård, vilket ger en privat och avkopplande atmosfär. Den generösa takhöjden skapar en luftig och ljus känsla i hela bostaden. Kök och hall binder samman det stora matrummet och det rymliga vardagsrummet, vilket gör det idealiskt för sociala tillställningar och familjeliv. Gäst-WC samt ett stort badrum med tvättavdelning underlättar vardagen och ger bekvämlighet för hela familjen. Förutom din egen uteplats har du tillgång till en underbar takterrass där du kan njuta av vidsträckta vyer och härliga stunder. Denna lägenhet kombinerar modern bekvämlighet med en charmig utomhusmiljö, perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Kontakta oss idag för en visning och upplev själv allt som denna bostad har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hylleblomsvägen 92, Viken, Höganäs kommun

Hylleblomsvägen 92

Radhus
Viken, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
3 195 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1
5 088 kr/mån
29 045 kr/m²

Välkommen till detta ytterst välplanerade och ombonade hem på ett mycket omtyckt läge i Viken. Götenehus lät under 2017 uppföra 21 bostadsrättsradhus som numera är ett uppvuxet, rofyllt och barnvänligt område, en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till grönområden, lekplatser, skolor, förskolor och service. Husen har modern arkitektur och fasaderna är klädda i den stilsäkra kombinationen puts och trä. Gedigna uteplatser på såväl fram- som baksida och dessutom med generösa uppfarter plats för två bilar. Bostadsrättsföreningen består främst av den yngre generationen som försöker hänga med i dagens utveckling. Med det sagt installerades nyligen solceller på samtliga bostäder och till varje bostad finner vi en laddstolpe. Detta bekymmersfria gavelradhus disponeras över 110 kvm i två fulla plan och erbjuder 2-4 sovrum, 1-2 allrum, två fina badrum samt ett högkvalitativt kök från vedum. Bostadens tomt är områdets största och jag skulle vilja påstå även den bästa, pga gavelläget. Medan barnen härjar fritt med grannbarnen på gatan har man god uppsikt från husets framsida där man samtidigt kan avnjuta morgonkaffet i solen. Husets trädgårdsbaksida bjuder in till härliga middagar på det stora trädäcket i kvällssolen och den lagom stora gräsplätten ger plats för lek till barnen. Ett praktiskt och fint boende med all tänkbar service runt husknuten. Här bor man i ett tryggt område med flertalet barnfamiljer runt omkring sig. Varmt välkomna att boka visning med oss på 3etage!

  • Plus
Lenngrensgatan 2C, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Lenngrensgatan 2C, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 2C, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 2C

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3Etage i Höganäs AB
10 990 000 kr
173 + 93 m²
7 rum
492 m² tomt

Välkommen till denna tilltalande 1,5-plansvillan på anrika Tågaborg. 2015 genomgick fastigheten en totalrenovering där endast ytterväggarna bevarades. Renoveringen utfördes av Stenbergs Bygg, ett välkänt byggbolag med känsla för detaljer och kvalitet. På Lenngrensgatan 2c bor ni i stans villaidyll, med alla förutsättningar för ett högkvalitativt leverne! Med pondus och karaktär genomsyras detta hem av känsla, omtanke och kvalité i allt från stilsäkra materialval till en trivsam planlösning. Representativa sällskapsytor står i centrum och erbjuder er ett vardagsrum som sammanflätas med det moderna köket, en utbyggnad med utsikt över husets framsida, ett ljuvligt vardagsrum med öppet upp i nock för myskvällarna med familjen samt en enastående terrass på taket av utbyggnaden. Här uppe spenderar nuvarande ägare de allra flesta middagarna tillsammans när värmen hälsar på och spanar in livet på havet. Genomgående för huset är härligt ljusflöde från stora fönster, vacker 1-stavsparkett, ljusa ytskikt och tidlösa materialval. Ett bekymmersfritt boende med mycket hög standard och extremt låga driftskostnader. Den väl genomförda renoveringen fick ett gott betyg vad gäller fastighetens drift när man utförde energideklarationen då fastigheten fick energiklassen B. Många nyuppförda hus har svårt att nå upp till denna nivå. Bostadens totala boarea uppgår till 173+93 kvm, med andra ord hela 266 kvm, fördelat på tre plan. Bortsett från husets alla sociala ytor finner vi tre bra sovrum, tre badrum/toaletter, en fantastisk tvättstuga, gott om förvaring men det bästa av allt en källare som ej upplevs som den där sunkiga våningsplanet man aldrig vill gå ner till. Här nere finner vi ett av husets bästa rum; hobbyrummet/biorummet/tonårsrummet/sovrummet, kärt barn har många namn.. Används rummet som barnens hobbyrum ligger tvättstugan perfekt intill och man kan hålla barnen sällskap medan de härjar gott. Önskar man i stället unna sig en kväll för sig själv, abonnerar man källarens ljuvliga badrum och kör en kväll med hemmaspa. Husets trädgård är minimalistisk med ett modernt uttryck. Lättskött och lättöverskådlig är ord som skulle beskriva denna trädgård väl. En gjuten betongtrappa välkomnar en upp till bostadens entré och framsidans väldigt trevliga uteplats, även den i betong. Redan från entrén får man känslan av kontakten hela bostaden har med Öresund. Bostadens baksida är mer lekvänlig med gräsmatta och ett trivsamt trädäck där familjens samlas för att avnjuta helgens lunchgrillning. Utöver dessa fina egenskaper kan fastigheten ha Tågaborgs största biluppfart ;) Här ryms totalt 7 bilar varav 3 under tak genom bostadens dubbelgarage och carport. Låter huset intressant för er är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Hannah Kjell för att boka in en privat visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Allégatan 57, Höganäs, Höganäs kommun
Allégatan 57, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Allégatan 57, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Allégatan 57

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/5
5 542 kr/mån
28 512 kr/m²

Högst upp med ett svårslaget läge finner vi denna unika 3-rummare med en generös balkong med obruten utsikt över den vackra omgivningen. Bostaden erbjuder ljusinsläpp från stora och flertalet fönsterpartier vilket gör lägenheten otroligt ljus och luftig. Planlösningen är välplanerad och gör det enkelt att möblera för såväl matbord som soffgrupp. Precis som i många av de nya moderna bostäderna väljer man att placera kök och vardagsrum i en öppen planlösning mot varandra vilket skapar den där sociala och inbjudande känslan som många tycker om. Nuvarande ägare har valt att göra många påkostade tillval i bostaden, allt för att skapa ett så unikt hem som möjligt. Bostadens kök som kommer från kvalitetsmärket Vedum är inrett med en grå exklusiv lucka med uppgraderade vitvaror där samtliga är integrerade. Utöver dessa egenskaper finner vi två bra sovrum, det ena fullutrustat med garderober längs med ena väggen, inrett i samma behagliga nyans som köket. Badrummet är stort, helkaklat och inrett med badkar och en egen tvättavdelning. Tornlyckan är en växande stadsdel i Höganäs med blandad bebyggelse av flerbostadshus, radhus, bostadsrätter samt en del hyresrätter. Visionen för området är en nyetablerad stadsdel med fokus på närhet till service, apotek, närlivs, skola, förskola, rekreation och bad för badälskaren på rimligt gångavstånd. Sammantaget skall det nya området innehålla ca 950 bostäder. Låter denna bostad intressant? Då är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklar Hannah Kjell på telefon 0735-179336 eller e-post [email protected] för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rågången 386, null, Höganäs kommun

Rågången 386

Villa
Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
3 500 000 kr
180 + 12 m²
6 rum
738 m² tomt

Välkommen till den underbara idyll belägen ett kort avstånd från Vikens centrum med affärer och skolor. Villan består av 2 huskroppar med generösa ytor fördelat på 6 rum, varav 3 sovrum, 2 vackra kaklade badrum, ett genomgående kök med bra arbetsytor. Omsorgsfull renovering har utförts från 1995-2021 med vackra detaljer och gediget material för att bevara husets själ. Furugolv, synliga takbjälkar, 3 gjutjärnskaminer. En spiraltrappa från Bosjökloster. En fantastisk trädgård med slingrande blomster rabatter. Här kan barn leka fritt bland fruktträd och gungor. Denna villa är ett perfekt boende för den som söker en lugn och trivsam miljö att koppla av i nära naturen.

Wärdshusvägen 18, Mjöhult, Höganäs kommun

Wärdshusvägen 18

Villa
Mjöhult, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
4 350 000 kr
293 + 180 m²
11 rum
1 720 m² tomt

Varmt välkommen till Mjöhult och Villa Stenhamra som med sin storlek och sin charm erbjuder möjligheter utöver det vanliga. Stor och uppvuxen tomt omger fastigheten och här finner vi även trippelgarage samt uteplatser genom balkong och altan. Idag omfattas fastigheten av tre separata bostäder som står till förfogande för nästkommande ägare att disponera - antingen för eget bruk eller för att hyra ut som hyreslägenheter. Planeringen av fastigheten gör även att det kan skapas fler bostäder genom vind och garage. Vill man ej använda bostaden som uthyrningsobjekt så finns det enorma möjligheter för den som vill skapa ett riktigt trevligt hem för sig själv. Den pampiga tegelbyggnaden tillsammans med stora ytor, högt i tak och sekelskiftesattribut gör att de bästa förutsättningarna finns för att skapa något alldeles extra. Huset är byggt med en fullhöjdskällare där gott om plats finns för både förråd, förvaring och idag tvättstuga. Sammantaget ett spännande hus både som bostad och som uthyrningsobjekt. Med sina ytor finns det gott om plats för att skapa ännu fler bostäder och dessutom finns det ytor att hyra ut som lager. Varmt välkommen att boka visning med oss på 3etage

Blåklintsgatan 4, Höganäs Övre, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår

Blåklintsgatan 4

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
3 850 000 kr
109 + 55 m²
4 rum
668 m² tomt

Mitt bland klassiska Blomstergator finner vi detta trevliga boende som sedan 2006 genomgått löpande renoveringar och idag är i väldigt fint skick. Huset omgärdas av en trevlig trädgård som är väl tilltagen och uppväxt. Här samsas fina stensättningar, uppvuxen botanik och stor altan med varandra i genomtänkt harmoni. Altanen erbjuder vardagslyx genom jacuzzi, nerfälld pool och utekök. Placeringen är den bästa med sol hela dagen och för ungdomen eller gästen finns det ett inrett uthus med vatten, el och avlopp inkopplat till sig. Helt enkelt en mycket trevlig utemiljö för familjen! Praktisk hall tar emot oss med smart byggd förvaring. Direkt på högerhand finner vi köket som låtits öppnas upp mot vardagsrum och matplats. Köket är väl anpassat för ändamålet med både gott om arbetsytor och förvaring. Vardagsrum och matplats är riktigt stort med rejäla ljusinsläpp genom fönster. Här ryms den största av soffor och matplatser. Original golven är bevarade och centralt placerat hittar vi mysig eldstad för hösten och vintern. Från denna del nås även utbyggnaden som med sitt ljus och fina placering är en given plats för bjudningar eller hemmamys. Charmig trapp tar oss till andra våningen. Här stiger vi in i välplanerade kvadratmetrar med liten arbetsplats direkt vid trappan. Därefter nås dubbla sovrum av bra storlek varav ena även erbjuder balkong. I hallen mellan sovrummen erbjuds helkaklat badrum samt mindre klädkammare. Genomgående brädgolv i alla rummen skapar dessutom en härlig känsla. Sista avdelningen i detta hus blir källardelen som idag är helt anpassat för boende. Hela källarplan har dessutom god takhöjd. Här erbjuds stort sovrum med förvaring genom garderober. Från badrummet nås även badrummet som är rejält tilltaget med både dusch och badkar. I denna del finner vi även tvättavdelningen. Förutom ovan placeras bra förråd samt teknikrum och separat källartrappa här. Sammantaget ett charmigt hus på trevliga gator i Höganäs. Anpassat för familjen med många och stora renoveringar gjorda. Trädgården är dessutom en pärla som man har svårt att skilja sig från. Varmt välkommen att boka visning med oss på 3etage!

Visar alla 8