Marinstadsvägen 7

Nacka, Nacka kommun Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Sjöhuset Marinstaden
Om föreningen
Avgift
5 748 kr/mån
Driftkostnad
1 944 kr/år
Pris/m²
100 877 kr/m²
Antal besök
2 335
Dagar på Hemnet
4

Här presenteras ett boende utöver det vanliga på en av Nackas bästa waterfront-adresser. Med ett svårslaget läge direkt vid vattnet kan man njuta av kvällssol, sjöutsikt och härliga solnedgångar från en stor terrass om hela 84 kvm i tre väderstreck. Det vattennära boendet med egen båtplats skapar en privat oas mellan stad och skärgård. Den öppna planlösningen med takhöjd på hela 280 cm bidrar till en påtaglig rymd och ljuset flödar genom bostadens stora fönster. Exklusiva och påkostade materialval genomsyrar hela lägenheten, där vackra ekgolv samsas med portugisisk kalksten och granitkeramik. Bostaden har ljusa luftiga sovrum, gott om förvaring samt två badrum och kök av mycket hög standard.

Sjöhuset i Marinstaden är ritat av arkitekt Thomas Sandell och beläget i en rofylld havsvik intill Kvarnholmen. Alla detaljer är noga genomtänkta för att du ska få en nära kontakt med vattnet och naturen som omger byggnaden. Här kan man verkligen koppla av och njuta av en aktiv livsstil. Medlemmarna i Brf Sjöhuset har tillgång till en separat brygga som leder ut till ett privat kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, festlokal och stor terrass med badtrappa. Föreningen har även en gemensam takterrass med härlig utsikt.

Med trevlig strandpromenad når du enkelt Nacka Strand med restauranger, aktiviteter och SL-båtar. Bussar från Finntorp tar dig till Slussen på 12 minuter och du har närhet till både Sickla Köpkvarter och Nacka Forum.

Ett helt unikt boende med eftertraktad vardagslyx. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Maria Norén Rylander

Bjurfors Nacka
Mäklare Maria Norén Rylander, Bjurfors Nacka
070-782 00 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.