Kronborgsgatan 12

Norr, Helsingborg Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
1968
Förening
BRF Sefiren
Om föreningen
Avgift
6 824 kr/mån
Driftkostnad
7 500 kr/år
Pris/m²
37 095 kr/m²
Antal besök
4 097
Dagar på Hemnet
22

Välkomna till Kronborgsgatan 12!

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade fyrarummare med ett av det bästa läget i fastigheten. Det unika gavelläget ger lägenheten utsikt och ljusinsläpp från 3 väderstäck och mest imponerade är den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över Öresund, Helsingör och föreningens gemensamma trädgård! I Brf Sefiren bor ni bekvämt och enkelt med allt som kan önskas som hiss från markplan, möjlighet till parkeringsplats och garage och en gästlägenhet. I närheten finns Helsingborg city´s rika utbud av restauranger och butiker. Med badrocksavstånd nås gröningen för salta bad i Öresund eller för en härlig promenad.

På andra våningen välkomnas ni in i lägenhetens hall med ett praktiskt klinkergolv och en garderob och en större klädkammare. De tre sovrummen nås från hallen där det första idag används som kontor med tre stycken integrerade garderober, det andra som också är det största ger en generös plats till en dubbelsäng med klädförvaring bakom skjutdörrar. Det sista rummet används idag som ett tv-rum och är av god storlek.

Vidare ligger lägenhetens moderna kök som går i en vit och tidlös kulör med en exklusiv bänkskiva av svart granit och stänkskydd av kakel. Här finns generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Maskinparken består av två delade kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Här finns utrymme till ett mindre matbord med fönster i österläge med morgonljus.

Vardagsrummet är luftig och väl tilltaget med ytor åt såväl ett större matsalsbord för stora sällskap och tillställningar med även en vardagsrumsdel för soffor och fåtöljer. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som över sommarhalvåret blir som ett extra rum till lägenheten! Utsikten här är hänförande och förändras kontinuerligt över Öresund, en av världens mest trafikerade sund! Dessutom har föreningen en välskött gård och trädgård som vackert grönskar upp under våren.

Som köpare av en bostadsrätt i Brf Sefiren, får du mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar bl.a. över gemensamt gym med relaxavdelning samt en stor gästlägenhet med pentry och dusch som kan fungera som ett extra sovrum för dina gäster!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.