Strandparksvägen

Nyköping Se på karta

2 825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Avgift
5 741 kr/mån
Pris/m²
28 827 kr/m²
Nyproduktion 

Dubbla balkonger, luftig med möjlighet att göra om till en 3:a.

Välplanerad 4:a om ca 98 kvm med två balkonger och två helkaklade badrum. I denna bostad finns möjlighet att ta bort en vägg mellan matplats och sovrum för att skapa en stor 3:a. Kök med matplats delvis öppet mot vardagsrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkong åt sydväst.Tre sovrum varav ett har utgång till balkong åt nordväst med glimt mot Stadsfjärden. Välkommen till en bekymmersfri verklighet.

Som boende i Brf Violroten finns fler ytor att nyttja än de som hör till den egna lägenheten. På entréplan ligger föreningens bokningsbara gemensamhetslokal
med kök. Gemensamhetslokalen är en tvåa på cirka 54 kvadrat som alla boende kan låna för kalas eller fest och den erbjuder även övernattningsmöjlighet för långväga gäster.

Här bor du med närhet till både city och naturen med vackra Stadsfjärden precis utanför knuten. Omgivningarna kring Arnö är ultimata, här finns många trevliga promenadstråk, både genom skog och längs med vattnen. Du som gillar att träna och röra på dig, hittar flera olika motionsspår i den stora och lummiga Janstorpsskogen. En bit österut finns naturreservatet Linudden med sin stora lövskog och rika flora.

Inflyttning från hösten 2021. Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening