Lyckåsvägen 3A

Olofstorp, Göteborg Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,8 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Solberget i Olofstorp
Om föreningen
Avgift
3 937 kr/mån
Pris/m²
31 697 kr/m²

På lugna Lyckåsvägen 3A finns nu ett av de tio kedjehusen i BRF Solberget till försäljning. Nybyggnadskänsla sitter kvar i detta fina hem som väntar på nästa familj.

Med sina två våningar finns gott om yta att röra sig på. Entrévåningen har ett snyggt kök från Marbodal med altan i direkt anslutning. Allrum och helkaklat badrum finns också på denna våning.

Ovanvåningen bjuder på ett ljust vardagsrum samt en härlig altan i sydväst. Perfekt för sommarens alla grillkvällar. Två sovrum finns på detta plan. Badrummet ligger en suite vid det största sovrummet.

Detta är ett perfekt boende för er som söker kombinationen av det friliggande husets frihet och bostadsrättens bekvämlighet. Vid entré finns plats att parkera bilarna.

På gångavstånd finns tre förskolor samt Bergums skolan med undervisning mellan F-9. Älsjön ligger högre upp i området och bjuder på svalkande bad under sommarmånaderna. Här finns mängder med orörd natur att utforska. På Lyckåsvägen 3A bor ni med det bästa av två världar, landsbygden och naturen runt hörnet men likaså stadens puls och utbud en lagom bussresa bort. Till och från Olofstorp tar ni er smidigt med buss Blå Express som trafikerar sträckan Gråbo-Göteborg-Kullavik.

Välkomna att boka in er på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Partille

Kontakta mäklaren

Therese Andersson

Bjurfors Partille
Mäklare Therese Andersson, Bjurfors Partille
0732319028