Mäklare Therese Andersson

Therese Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 2, Jonsered, Partille kommun

Kyrkogatan 2

Villa
Jonsered, Partille kommun
Bjurfors Partille
4 450 000 kr
73 m²
2 rum
453 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska parhus och ett stort stycke kulturhistoria. Huset uppfördes som arbetarbostad till de anställda på Jonsereds fabriker i början av förra seklet. Mycket av husets originalcharm har bevarats och blandats upp med moderna attribut. Via den gröna grinden kommer ni in i den uppvuxna och lummiga trädgården. Den plattsatta gången leder er in till husets entré. Invändigt väntar en entrévåning med badrum, kök och vardagsrum. Köket och badrummet renoverades 2013. Vardagsrummet har fått en sandfärgad nyans på väggarna och på golvet ligger vacker ekparkett. På ovanvåningen finns ytterligare ett badrum samt det stora sovrummet. I anslutning till sovrummet finns ytterligare ett rum som med fördel kan användas som sovalkov. I trädgården finns flertalet planteringar och möjlighet att slå sig ner under det praktfulla magnoliaträdet. Kyrkogatan leder er genom Jonsereds bykärna, från den ståtliga kyrkan ned till detta fina parhus. Utanför huset är det gång-och cykelvägar och till skolan är det inte mer än någon minuts gångväg.

  • Plus
Badvikshöjden 10, Gunnilse, Göteborgs kommun

Badvikshöjden 10

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Bjurfors Partille
5 975 000 kr
175 m²
5 rum
843 m² tomt

På Badvikshöjden 10 finns nu detta trivsamma hem till försäljning. Invändigt väntar två våningar med totalt fyra sovrum och välplanerade sociala ytor. Badrummet är två till antalet och erbjuder både dusch och badkar. Köket, som är från Ballingslöv, är i modernt utförande och har öppen planlösning mot vardagsrummet. Från köket nås den soliga altanen och den plana gräsmatta. Genomgående är det de ljusa ytskikten som dominerar. I Gunnilse bor ni med närhet till naturen och ett antal fina badsjöar ligger inom gångavstånd. För barn i skolålderns finns Gunnilse skolan med undervisning mellan F-5. Ett antal förskolor finns också att tillgå. De dagliga inköpen kan göras på ICA Nära vid "stora vägen". Kommunikationen till och från Gunnilse sker med expressbussen X3 som tar er in till centrala Göteborg på ca 20 minuter. Värmt välkomna på visning av denna härliga bostad!

  • Plus
  • Energieffektiv
Skogsmarksvägen 9, Gunnilse, Göteborgs kommun

Skogsmarksvägen 9

Tomt
Gunnilse, Göteborgs kommun
Bjurfors Partille
1 500 000 kr
1 387 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Skogsmarksvägen 9 i härliga Gunnilse. Tomten är på hela 1387 kvadratmeter och ligger längst in på återvändsgata. I dagsläget finns ett bygglov som medger byggnation av fyra sammanhängande bostäder i två plan med takterrass. Dessa är planerade med tre sovrum, två badrum, två vardagsrum samt kök i respektive hus. Uteplatsen är tänkt att ligga på husets södersida. Parkeringsplatser är planerades att ligga inom fastighetens gränser. Byggnationen måste vara färdigställt innan 2024-08-21, därefter måste nytt bygglov sökas. Idag är inte vatten, avlopp, el eller fiber inkopplat. Den som köper måste koppla på sig på det kommunala V/A nätet. Tomten säljs utan koppling till någon husleverantör och åtgärden som bygglovet är sökt för behöver inte byggas på tomten. Önskar ni bygga annat krävs bygglov för den byggnationen. I Gunnilse bor ni med närhet i centrala Göteborg utan att förlora naturens lugn. Bussförbindelserna är goda med linje X3 som smidigt tar er mellan Gråbo-Göteborg-Särö. För barn i skolåldern är Gunnilseskolan det givna valet, här undervisas barn från förskoleklass till sexan. Förskolan vid Gunnilseskolan samt föräldrakooperativet ”Nallarna” har dagbarnvård för de yngre. Det dagliga inköpen gör ni med lätthet hos den lokala ICA Nära. Blir ni sugna på Take-away finns både thai-restaurang och pizzeria i Björsared/Olofstorp, en kort bilfärd bort. Om golf är ett intresse erbjuder Lerjedalens GK tre olika banor av varierande svårighetsgrad och karaktär. Golfklubbens café är också en uppskattad samlingsplats. Vill ni ge er ut på upptäcktsfärd i närområdet finns fina badsjöarna Långvattnet och Smörvattnet att ta sig ett dopp i. Gillar ni att vandra kommer ni lätt åt Bohusleden som ger er många kilometer av friluftsliv. Den fina cykelvägen längs den nedlagda smalspåriga järnvägen ger härliga dagsutflykter för hela familjen.

Visar alla 3