Kommande

Stig Lindbergs gata 17A

Porslinskvarteren, Värmdö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Förening
BRF Fabrikshuset
Om föreningen
Avgift
7 670 kr/mån
Kommande

Stor våning med två balkonger och med ett högt, fritt läge. 105 välplanerade kvadratmeter bestående av tre rejäla sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två badrum. Lägenheten präglas av stilren arkitektur. Till våningen hör även två balkonger med fantastisk utsikt över delar av Gustavsberg. Den ena balkongen vetter mot sydost med härlig sol hela dagen medan den andra balkongen vetter mot nordväst där kvällssolen når fram. På byggnadens tak, där endast medlemmar i bostadsrättsföreningen har tillgång till, finns en gigantisk takterrass med ett flertal solstolar. Här ligger solen på från tidig morgon till solnedgången. På takterrassen har du även en magisk utsikt!

Interiörmässigt präglas våningen av stilrena ytor och fina materialval. I både vardagsrum och intilliggande kök finns ett flertal fönsterpartier vilket skapar generöst ljusinsläpp från båda håll och härlig känsla av rymd genom hela våningen.

Det här är ett optimalt boende för dig som söker något utöver det vanliga. För dig som uppskattar modern arkitektur med gott om ljusinsläpp och känsla av rymd. Och inte minst för dig som vill ha närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, havet mm.

OBS. Ingen förhandsvisning i nuläget! Är du intresserad så Klicka på "Anmäl intresse" (ej mejl) och fyll i uppgifterna så får du information när det börjar närma sig visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Marcus Folmer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Marcus Folmer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-226 91 53

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.